Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
pa tud nikjer ne piše, da ne smeš prehitevat po voznem.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa kako si lahko v prekršku, ni dovoljeno po voznem prehitevat? ISTO NI DOVOLJENO voziti nonstop po PREHITEVALNEM, kar je on v PREKRŠKU pred tabo, ti na voznem NORMALNO in po CPP do 130 voziš, seveda upoštevajoč cestne razmere.
KONEC DEBATE.
Citat:
Uporabnik cat pravi:
In sicer tako, da vozni in prehitevalni pas zamenjata vlogi. Odsek Celje - Vransko, levi pas avto do avta kakor daleč ti seže pogled, desni pas vsaj naslednja 2 km prost.Za bruhat, kam gre ta svet
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Danes zjutraj.
Črn golf IV od Kosez do razcepa Zadobrova vozil po levem pasu, (jaz sem nato šel po svoje) pred njim par km nobenega, na desnem vsake pol km kdo.
Levi smernik ga ni predmramil, kasneje niti dolge luči, tudi hupa še kasneje ne. Jah nič. Lepo 50 km/h smo se peljali.
Prekrškov pa ne bom delal zarad takih kretenov. Razen če se mi bo zelo mudilo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa kako si lahko v prekršku, ni dovoljeno po voznem prehitevat? ISTO NI DOVOLJENO voziti nonstop po PREHITEVALNEM, kar je on v PREKRŠKU pred tabo, ti na voznem NORMALNO in po CPP do 130 voziš, seveda upoštevajoč cestne razmere.
KONEC DEBATE.
no zdaj bom pa še jaz napisal to, kar je v zadnjih dneh postalo tako "in" napisat,
a lahko prosim vrneš vozniško
Jo boš mogel kar tiCitat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
KONEC DEBATE.
no zdaj bom pa še jaz napisal to, kar je v zadnjih dneh postalo tako "in" napisat,
mislilm, da bi jo ti moral vrnit, ker ne poznaš osnov vožnje po AC. prehitevalni pas uporabiš samo takrat, ko prehitevaš. torej ko so na voznem pasu počasnejša vozila od tebe. mene pa zakon nikjer ne obvezuje, da moram peljat manj kot tisti na prehitevalne v koloni. tko da kr lepo vrni vozniško.
lp
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Po voznem lahko voziš hitreje le, če si v hitrejši koloni. Se pravi vsaj trije(ali koliko že) morate biti, da lahko po pravilih prehitite počasnelo na prehitevalnem
Citat:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
KONEC DEBATE.
Po katerem pasu pa si vozil?Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Danes zjutraj.
Črn golf IV od Kosez do razcepa Zadobrova vozil po levem pasu, (jaz sem nato šel po svoje) pred njim par km nobenega, na desnem vsake pol km kdo.
Levi smernik ga ni predmramil, kasneje niti dolge luči, tudi hupa še kasneje ne. Jah nič. Lepo 50 km/h smo se peljali.
Prekrškov pa ne bom delal zarad takih kretenov. Razen če se mi bo zelo mudilo.