Citat:
Uporabnik sad pravi:
Evo, naslednji tipičen debilizem povprečnega slovenca. Nesposobneži letijo ven, meni ultra super duper vozniku se pri kršitvi cppja ne more nič naredit.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
REs ni v kontekstu te teme, ampak več kot 80 ne bi smel vozit na tistem odseku.
Sicer pa tisti ki so hitri so jim velikokrat pasovi preozki. Kar malo poglej pa "bandah".
Še več jih je "nad glavo". (zadobrova>jarše).
Pa da se slučajno ne bo našel kdo ki je "angelček in mi bo blendal na prehitevalnem pri 130 kmh, medtem ko bo vozni poln. me boste sprovociral, da se jim ne bom umikal med kamione, omejitev pa ne mislim kršitev zaradi nekoga ki ne zna na uro gledat
Če tam voziš 80, te povozi prvi šleper, ki se vozi tam. Tisti pacienti, ki tam letijo v bando, so morali po mokrem voziti 140+ ali pa narediti kako drugo pizdarijo.
In pa seveda zimzelena, omejitve kjer jaz kršim cpp so neumne, zato ne delam nič narobe, če jih kršim.
Pa še lažeš. Moj zadek je še kar cel, pa grem tam80.
Nadaljuj prosim.
Zakaj mi polagaš besede v usta in razmišljaš namesto mene?
1. nesposobneži je tvoja formulacija, jaz sem imel v mislih nezbrane, preveč dinamične voznike, ki precenijo sebe in avto ali podcenijo fiziko, tiste ki telefonirajo in pozabijo da so na cesti, itd.
2. sem dober voznik, a tudi jaz delam napake. V 11 letih po cca. 20.000 prevoženih km letno nisem imel nesreče po svoji krivdi. Imel sem samo eno, pa še to je zakrivila zmedena voznica začetnica na zajebanem in spolzkem križišču.
3. omejitve povečini niso neumne, ponekod pa so. Recimo primer ceste od AGIP-a proti križišču v Senožetih (Ljubljana-Litija). Tam je še vedno znak za omejitev hitrosti na 70 (zaradi spolzkega cestišča), čeprav se je ta omejitev nanašala na prejšnjo plast asfalta. Vmes so cesto preplastili in razpraskali, da je precej groba. To je neumnost in nesposobnost cestnega podjetja.
Če kršim omejitev in me dobijo, plačam kazen. That's it.
4. Lažem? Prosim navedi tekst, kjer sem se zlagal. Ne pa kar nekaj na pamet...
Hehe, že po porabi bi lahko sklepal, kako vozim. Upam si staviti, da ti istega avtomobila ne spraviš pod 5,1 l/100 km. Dinamik pa tak!
Nazadnje urejeno: