"Čaka nas nova velika kriza, največji zlom doslej": črna napoved za 2025 (VIDEO)
Strokovnjak je poudaril, da se gospodarstvo sooča z resnimi težavami, ki jih večina ne opazi.
www.metropolitan.si
Marko Gorjak: Bojimo se, da bo kriza močnejša kot leta 2008
Kriza v evropski avtomobilski industriji vse bolj skrbi slovenska podjetja, saj se zdi, da prihaja kot cunami. Pozivajo k hitrim ukrepom države.www.rtvslo.si
Brez nič ni nič.Ja, ta zeleni prehod bo zelo drag in boleč.
Nekako se mi zdi, da je Kitajcev več kot milijarda. In baje so oni že globoko v zelenem prehodu, vsaj po besedah nekaterih EV butlov tukaj gor.Brez nič ni nič.
Je pa res brez veze, ko se nas gre 6% populacije zeleni prehod.
V zelenem prehodu vsekakor so, je pa ta % zaenkrat majhen.Nekako se mi zdi, da je Kitajcev več kot milijarda. In baje so oni že globoko v zelenem prehodu, vsaj po besedah nekaterih EV butlov tukaj gor.
V zelenem prehodu vsekakor so, je pa ta % zaenkrat majhen.
sem te mal popravu.Mogoce bo pa zdaj kaka cistilka, strežnica, smetar vec, ki bodo pripravljeni delat za miloščino pod vsemi standardi, in jih ne bo treba iz Filipinov voziti
Kdo bo šel domov -tujci? Ja, ja.. vse na socialo, s komplet družino, od spodaj sem privlečeno....Eh, kakšna pomoč.
Naj odpustijo, bodo tujci šli domov, stanovanja bodo prosta, sociala bo v plusu, pa delodajalci bodo spet lahko delavcem zabrusili, če pa te ti ne boš delal za drobiž, jih je pa 100 zadaj v vrsti.
Delavec ki dela za "drobiž", si je sam kriv.Eh, kakšna pomoč.
Naj odpustijo, bodo tujci šli domov, stanovanja bodo prosta, sociala bo v plusu, pa delodajalci bodo spet lahko delavcem zabrusili, če pa te ti ne boš delal za drobiž, jih je pa 100 zadaj v vrsti.
Drobiž je praviloma odvisen od tega koliko ljudi čaka za tabo na delovno mesto.Treba pa razjasnit kaj je to "drobiž".
Hmm....poznam ljudi, ki si niso sami krivi. Menjava pri 2 malih otrocih in zeni, ki tudi dela za kurcevo placo, odpade. Zakaj? Ker omenjena povprecna slovenska familija nima niti 10k eur na lagerju, da stiskajoce prezivi pol leta, ce se zgodi kaj hujsega. Ponavadi so to blokovske druzine. One s hisami so malo boljse.Delavec ki dela za "drobiž", si je sam kriv.
Treba pa razjasnit kaj je to "drobiž".
Višek intelekta.Recimo....da ima plačo tako, da si ne more brez problema nabavit in vzdrževat Lexusa...