Najboljša rešitev, ker bo najbolj podobna spodobnemu avtomatiku. Brez cukanja in dretja motorja na obratih samo zato, da spelješ na semaforju. In seveda, menjalnik se ne bo mogel pokvariti, ker ga avta nimata...E twingo, dacia spring
Cvt-ja se moraš navaditi. Pri meni je trajalo par mesecevRes je, Bruselj je klasične avtomate v tem razredu izbrisal z obličja... EU.
Ignis je simpatičen avto, CVT pa pred nakupom obvezno preizkusiti vsaj čez kak vikend...
Pri meni ni trajoli nič, le smejim se ko se spet vsedem v avto z dsg-jemCvt-ja se moraš navaditi. Pri meni je trajalo par mesecev
Ni hudič, da se ne bi dalo, je le boljše CVT kot ročnega... CVT je čisto resen avtomatik (za razliko od cuko-matikov, ki so bili nekoč popularni v razredu malčkov)...Cvt-ja se moraš navaditi. Pri meni je trajalo par mesecev
Elektrika odpade, ker mora avto 5x letno naredit 600km v eno smer.E twingo, dacia spring
Za nepodučene CVT je t.i. "sesalec". Naziv izhaja iz časov variomatov na skuterjih, ki so imeli zvok med pospeševanjem podoben zagonu starega sesalca.Ni hudič, da se ne bi dalo, je le boljše CVT kot ročnega... CVT je čisto resen avtomatik (za razliko od cuko-matikov, ki so bili nekoč popularni v razredu malčkov)...
CVT se ni problem navadit, sploh oseba, ki bo vozila avto s tem nima nobenih problemov. Ampak vzdržljivost in NEKATERI CVTji pa ne gre ravno skupaj.Ni hudič, da se ne bi dalo, je le boljše CVT kot ročnega... CVT je čisto resen avtomatik (za razliko od cuko-matikov, ki so bili nekoč popularni v razredu malčkov)...