Ločenci in otroci ločencev

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Razumem Softijevo počutje. Na srečo jaz nimam tako ekstremno negativnih izkušenj z materjo svoji dveh otrok, lahko pa iz prve roke potrdim, da urejanje teh stvari preko sodišča traaaajaaa. Poleg tega so izrazito naklonjeni materam, ki so "uboge žrtve". Ne rečem, najbrž v večini primerov so, ampak ne moreš pa tega posploševati in vleči vzorce na vse primere.
Da ne rečem nič o CSD (Center za socialno delo). Bivša žena me je na policiji prijavila za hudo kaznivo dejanje (to je dobro, ker je zanjo brezplačno, saj se take stvari urejajo po uradni dolžnosti, ni presoje kriminalista, ampak mora stvar posredovati tožilstvu). To prijavo sem tkoj sporočil na CSD, kjer smo imelo potem sestanek, ki je potekla približno takole: Pozdrav, hinavski nasmeh, vsak pove svoje, sledi pridiga socialne delavke,... Podpišeš zapisnik, v katerega "pozabi" zapisati nekatere očetu naklonjene stvari (ko sem to povedal, je rekla da niso pomembne). Meni da ob slovesu roko, materi skrbnici mojih dveh otrok pa da roko, potem pa se še objameta. ???

p.s.: Seveda je bila prijava na tožilstvu zavržena, saj je bilo že kriminalistu jasno, da je neupravičena, to mi je povedal že takoj. Ampak on mora oddati stvar naprej.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no, morda bi bilo zabavno prebrati še zapiske bivše;)

drugače pa softi, a veš z glavo skoz zid ne gre...

Kere zapiske?

S tem je mislil zapiske na kakem forumu, ker morda je tudi ona ustvarila kako temo na kakem forumu.
rolleyes-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Hah... ne ne bo držalo, žal sem se srečala s takšno osebo z takšno motnjo. Sem bežala stran, kot so me noge nesle. Oseba z motnjo je bil moški in točno tak kot mekani opisuje svojo bivšo. Ni ti treba biti strokovnjak, da vidiš, da nekaj ne štima. Drugače pa imajo, po prebranem, določeni uporabniki čisto verjetno kakšno osebnostno motnjo, a ne?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no, morda bi bilo zabavno prebrati še zapiske bivše;)

drugače pa softi, a veš z glavo skoz zid ne gre...

Kere zapiske?

S tem je mislil zapiske na kakem forumu, ker morda je tudi ona ustvarila kako temo na kakem forumu.
rolleyes-1.gif
Močno dvomim.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
zabavno bbi bilo prebrat zapiske na forumih s druge strani... najbrž je tam softi pač nasilnež, škrtuh itd itd... žalostno...

je pa pač tako, da se verjame vse ženskam... neglede na to kakšne so.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kateri uporabniki so to?

Drugace so te diagnoze bolj tako tako... Se dohtarji sami se delajo norca, da ce gres k 5im psihologom/psihiatrom bos za isto bolezen dobil 5 razlicnih diagnoz, ce pa k 10im pa 10. Vsake toliko se spomnijo nove besede, pred leti je bla to depresija, potem motnja pomanjkanja pozornosti, hiperaktivnostna motnja, zdaj pa prihaja v modo mom.
Jst ne verjamem prevec v te besede. Zame obstaja resna bolezen, ampak ponavadi je prej v igri samo cloveski karakter, vzgoja, in kakor v tem primeru tukaj zenska ZLOBA.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Bila je na tv in povedala, da je 10 let zrtev nasilja, a se ni zavedala. Fizicnega, psihicnega, ekonomskega. Nikjer ni delala, a vsako leto dopust, jedla je dobro, oblacila se dobro.

Kupe zapiskov sem nasel v hisi. Meni kazejo na nacrtno postopanje. Med zapiski je bil nameec nacrt kaj lahko vse tozim, kako bom sla po vrsti, kaj zahtevala. Na drugi strani ma porje neumnosti. Ko to povezem dobim rezultat. Nekdo, ki za vsako ceno poskusa doseci zadani cilj. Cilj je napacen, cena visoka.

Na svoji poti ne gleda na druge, na nacela, moralo. Z mojim ocetom se je hudo poigrala in ko sem to videl, sem vedel, da ni meja. Ko jemon to dojel, je bilo kot bi mu odrezala se tisto roko, ki jo ima. Leta so mimo, a ni prebolel in nikoli ne bo. Podobno je naredila z vsakim, ki je naredil korak, ki ji ni pasal.

Tko da mom? Ne, zavestno primitivno postopanje,

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Cista (zenska) zloba torej.

Po svoje si se je se pravi cas losal, nekateri namrec zivijo in trpijo takega cloveka celo zivljenje. Bolje pozno kot nikoli!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ukvarjati se z otroci! njo pusti. ignor. dogovorite nek fiksen urnik stikov in se ga drži. poskrbi za dvojno zalogo potrebnih zadev (obleke, zdravila...) pa je. pri tebi naj imajo ene obleke čevlje... v petek ko jih poberes jih preobleces preobujes v nedeljo zvecer jih preobleces nazaj v petkovo in vrnes... [cenzura] ga...

ce isces tezave jih bos nasel

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Težko svetovat ko nimam otrok, pa tudi, ker to kako se ti počutiš v svoji koži veš samo ti.

Če bi imel (psihološko) moč, bi se verjetno sfokusiral na otroke in samo na njih. Tisto njeno nagajanje pa poskusil na način "skozi eno uho notri in skozi drugo uho ven" čim bolj ignorirati in čim prej zavestno pozabiti, brez reagiranja na te provokacije (razen kadar je treba). Ona naj kar dela svoje, prej ali slej bo padla v svojo skopano jamo.
Ne vem, kaka joga in te čiračara tehnike za preusmerjanje misli stran od težav bi mogoče pomagale.

Kot si že sam napisal, če se odpoveš otrokom bo ona zmagala, dosegla svoje. Tebe bo odtujila od otrok, najbolj bodo pa nasrkali otroci in na dolgi rok ti.

Glede na napisano se držiš odlično, marsikdo bi že zdavnaj klecnil in pristal na psihiatriji. V tem tvojem primeru se mi zdi, da bo to ona. Po mojem so ji že šteti dnevi, tudi Hitlerju so bili.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
[cenzura] model, grdo je vse skupaj
frown-1.gif

Tudi jaz bi rekle, da skušaj z njo kar se da uradno komunicirati stiktno za tisto kar nujno moraš, nič se truditi za karkoli, vse samo by the book, z otroci se pa skušaj čim več podružiti. Njo si kolikor je le mogoče zbij iz glave, upoštevaj samo pravila, ki so točno napisana na papirju, z ostalim se ne obremenjuj, ne sprašuj in podobno. Skratka čim manj kontakta z njo in čim več z otroci. Oni sami bodo že spoznali (če že niso), kdo je diht v glavi in kdo ne. Ni pa fore, da si ves napsihiran kaj in kako, ker definitivno konkretno vpliva na tvoj preživeti čas z otroci. Odloči se kaj in kako in tako delaj! Ne cincat, ne omedlevat. V glavi se odloči ali boš še naprej oče ali boš zgolj oče na papairju. Če hočeš biti opče, potem črtaj njo ven iz glave in se vedno posvečaj zgolj njim, kolikor je le mogoče. Kvalitetno. Mnogim družinam ne pomaga vsak dan 5 ur z otroci, če so večji del pred risankam. Kvlaiteta šteje. Pogovarjaj se, naj doživljajo s tabo tisto kar morajo. Gozd, pristnost, ljubezen in igro. Glede na vse sranje zagotovo zmoreš. Vem pa da je nekomu, ki ni v taki situaciji lažje pametovati, čeprav sem iz psihološkega vidika mnogo podobnega dal že čez (ne mislim na ločitev).
Srečno, če kaj rabiš, magari pivo, pa sporoči
roza.gif

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
2. Sem večkrat naredil nekaj po svoje. Ko sem se odselil iz hiše, za katero sem vse plačeval, sem zahteval, da naroči in plača servis za plinsko peč. Ko dostavi, da je servis narejen dovolim točenje UNP in ogrevanje. Bilo je ravno v tistem času, ko se je zgodila tista

Morda šala morda pa tudi ne: mogoče bi bilo bolje če bi našel servis oz. serviserja zanjo

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Razumem vse. Sem odklopil njo zdavnaj. A,pak ostaja dvom glede otrok. Jaz se drzim napisanega, sodbe, ona nikoli. Sodisce ne reagira, a bom sedaj z odvetnikom poskusil.

Problem zadnjega meseca. Preden pridem po otroke, pol ure prej, se pojavi ona v soli, vrtcu in jim razlozi, da jih ima rada, da ji je zal, hudo ker gredo k tatiju, da jih bo pogresala. Otroci zelijo ugoditi mami in pride do slabe volje, odklanjanja stika, sranja. Kako to vpliva na. Otroke? Sicer so cez pet minut ok, a vseeno kake so to posledice? In kle sem kriv jaz. Kriv, ker pridem. Ce ne bi, tega ne bi bilo. Sam kaj bi bilo potem? Kaj je huje?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Stopi do kakega dobrega (poudarek na dobrega) otroškega psihologa in povprašaj kaj svetuje glede te manipulacije. Če je treba plačaj tisto uro pogovora z njim. To kar si napisal tukaj mu poveš, na koncu pa še te čustvene in psihološke igrice na račun otrok. Oni mogoče bolje razumejo možne posledice takih odločitev matere in očeta. Naj svetujejo kako postopati.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..smo korak bližje.

gospod, otroci potrebujejo oba starša.kar se dogaja je nesprejemljivo, a umakniti se ne smete. morate biti tam za njih in več časa z njimi.

in pol ti ostane sodišče in....

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
to že... vprašal bi psihologa kako postopati, biti odločen, nežen, umirjen, dominanten...pač kaj je treba naredit pri takem psihološkem izsiljevanju kot se ga gre ta tvoja jedina.

To da se ne smeš umaknit to itak da ne. Jaz bi šel na sodišče. Pa pisal bi na več koncev (institucij), da to kar se dogaja nima več nobene meje in gre v nevarne skrajnosti. Mogoče je ženska skoraj opravilno nesposobna. Ker kot dobra mati se sigurno ne obnaša.

Sej pravim, težko je svetovat, ker nisem v tvoji koži. Je pa hudo hudo... ne bi se čudil, če bi te na podlagi napisanega kontaktiral kakšen tv novinar.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Kolk so otroci stari? Glede denarja in to bi moral dosežt, da boš ti direktno plačeval ne vem položnice zanjih itd. Manipulacije se ne it, ker se vrne, tako ali drugače. Drugače pa z novo familijo naredi čim več dogajanja..na konc bodo otroci še radi prišli sami brez matere.
Za psihopatko, pa samo enega orng psiho odvetnika, ki bo šel do konca, pa da ima zaledje, da se zan it, da ima svoje sodnike. In da se take manipulativne ljudi pojebe nekak.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
softi morem rečt svaka ti čast men bi se strgal otroci bi bili brez mame oče bi bil pa v zaporu... imam tudi jaz tri komade:)