Citat:
Uporabnik softi pravi:
Bila je na tv in povedala, da je 10 let zrtev nasilja, a se ni zavedala. Fizicnega, psihicnega, ekonomskega. Nikjer ni delala, a vsako leto dopust, jedla je dobro, oblacila se dobro.
Kupe zapiskov sem nasel v hisi. Meni kazejo na nacrtno postopanje. Med zapiski je bil nameec nacrt kaj lahko vse tozim, kako bom sla po vrsti, kaj zahtevala. Na drugi strani ma porje neumnosti. Ko to povezem dobim rezultat. Nekdo, ki za vsako ceno poskusa doseci zadani cilj. Cilj je napacen, cena visoka.
Na svoji poti ne gleda na druge, na nacela, moralo. Z mojim ocetom se je hudo poigrala in ko sem to videl, sem vedel, da ni meja. Ko jemon to dojel, je bilo kot bi mu odrezala se tisto roko, ki jo ima. Leta so mimo, a ni prebolel in nikoli ne bo. Podobno je naredila z vsakim, ki je naredil korak, ki ji ni pasal.
Tko da mom? Ne, zavestno primitivno postopanje,
Ponavadi ne pišem, ampak ko sem prebral
"Bila je na tv in povedala, da je 10 let zrtev nasilja, a se ni zavedala. Fizicnega, psihicnega, ekonomskega. Nikjer ni delala, a vsako leto dopust, jedla je dobro, oblacila se dobro" sem pa rekel, da nekaj napišem (pa nisem prepričan, da je kaj posebno tehtnega).
Situacija s svakom je skoraj identična (samo en otrok).
Tudi svakova "jedina" je bila na TV v vlogi žrtve (še sedaj ne vem kaj je hotela s tem doseči, ne vem, sebi dokazat, da je pravzaprav vse res kar halucinira).
Svinjarije, ki se dogajajo, so tudi nore. Glede omejevanja stikov praktično identično, skoraj vedno bolan pozimi, tako da ne sem iti ven iz stanovanja. Sabotiranje, da ga ne more prevzeti. Po moje imel samo 1/3 sodno določenih stikov. Seveda vse najslabše o očetu, ...
En vikend, ko je bil končno pri očetu, sta končno počela fantovske/očetovske stvari (nič posebnega) in je padel in si presekal ustnico, nič posebenga, tudi ne kaj posebej velika poškodba (sedaj se mu ne pozna čisto nič). Ko je prišel nazaj k njej, je takoj sledila ovadba, da ga je oče brutalno pretepel in ta presekana ustnica je bila potem dokaz za to.
Drugače pa kaj narediti z otroci:
- nič slabega "jedini", še vedno je njihova mati
- glede na vse okoliščine,
dejstvo da ti je bilo mar za njih, to bo za vedno ostalo.
Niso bili zavrženi, to bodo vedno čutili, to bo pretehtalo tudi vse sranje, ki ga bodo dobili zaradi dejstva, da ti obstajaš
- pa kot so že rekli, karkoli želiš doseči, samo uradno in pismeno