Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Foter pa raje malo redči z radensko, pa je to to
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je razlika med Laško in Laško Club?
Razen okusa.
Oba sta za en drek, ne vem, zakaj bi rabil to ločevat.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In ne se tu nekaj delat poznavalce ker dvomim da po 5ih kozarcih kdo loči janževec od mariborčana.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Oba sta za en drek, ne vem, zakaj bi rabil to ločevat.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In ne se tu nekaj delat poznavalce ker dvomim da po 5ih kozarcih kdo loči janževec od mariborčana.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Odkar je Union v zelenih flašah, ga ne pijem več. (razen izjemoma) Sicer sem že prej iskal alternative in poizkusil vse sorte s pogojem na normalni dobavljivosti in ne pretirani ceni. Nekaj časa je bil to Gosser, nato MB. Zdaj, hvala Lidlu, Perlenbacher.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Club je kvečjemu bolj grenek, vsaj tisti iz piksen.
Je pa Heiniken čisto isto sranje kot naša piva. Mi gre pa na k, ker nobena naša bolj znana pivovarna ne ponuja pšeničnega piva. Pravzaprav jih že v lokalih komajda dobiš (recimo Erdinger). Ko sem v Avstriji, si skoraj obvezno privoščim enega.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Club je kvečjemu bolj grenek, vsaj tisti iz piksen.
Je pa Heiniken čisto isto sranje kot naša piva. Mi gre pa na k, ker nobena naša bolj znana pivovarna ne ponuja pšeničnega piva. Pravzaprav jih že v lokalih komajda dobiš (recimo Erdinger). Ko sem v Avstriji, si skoraj obvezno privoščim enega.
Jaz tudi ... in res nevem, zakaj je tako tezko dobiti pri nas lokal, ki ima to...
Za Ljubljano vem samo za en lokal ob Ljubljanici, lokal ob Leclercu na Rudniku (ne Kratochwill ampak tam na zacetku pri prvem vhodu) in v Piazzi na Samovi ... Se v stacunah ga tezko dobis (Spar ima Erdinger in Paulaner... in LeClerc tudi Erdinger...)...
Franizskanerja pa pri nas se nisem zasledil
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
Vprašanje: V Ljubljani je neka pivnica, ki to po kurirski službi pošilja angleška piva! Katera je to??