Laško pijem samo še iz flaše

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Tud jaz imam tako filizofijo
smile-1.gif

Foter pa raje malo redči z radensko, pa je to to
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Foter pa raje malo redči z radensko, pa je to to
smile-1.gif

Najbolj univerzalno je primešat orangino
smile-1.gif

K cvičaku, refoškecu, mariborčanu, janževcu, domačemu, malvaziji, merlotu, nemoreš sfalit,
če si huda baraba tako jaz si še kocko leda not spustiš
smile-1.gif

No res, če nimajo mojega piva, pol res vzamem refošk, gor eno orangino, pa sem si naredil novo sladko pivo
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
JAz če mam na izbiro, najraje Laško Club, al pa točeno da je hladno... Ful mi je pasal Heineken v njihovem muzeju, tak da sem nekako ene 4-5 spil jih, sicer so pa mala doza.... Kva bi fensijaril. Itak mi pa zapaše mogoče 1x na teden...

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je razlika med Laško in Laško Club?

Razen okusa.

Po mojem vedenju naj bi bila razlika v tem, da je Club narejen iz samo ječmenovega slada in bolj uležan (več kot 2 meseca, je za preverit ker tega podatka ne vem natančno), medtem ko je Zlatorog izdelan iz pol ječmenovega in pol koruznega slada, pa tudi bolj mlad je.

Club je odlično pivo, morda ima malo preveč alkohola.
Zlatorog se že od daleč vidi, da je bolj za na hitro, poceni, za vsak dan, ... če je že žeja, ...
Heineken pa ne vem, kako ga lahko primerjate s Clubom, glede na to da v njem kriči okus po kvasu in kovini iz piksne!

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Odkar je Union v zelenih flašah, ga ne pijem več. (razen izjemoma) Sicer sem že prej iskal alternative in poizkusil vse sorte s pogojem na normalni dobavljivosti in ne pretirani ceni. Nekaj časa je bil to Gosser, nato MB. Zdaj, hvala Lidlu, Perlenbacher.
nahrung002.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In ne se tu nekaj delat poznavalce ker dvomim da po 5ih kozarcih kdo loči janževec od mariborčana.
Oba sta za en drek, ne vem, zakaj bi rabil to ločevat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In ne se tu nekaj delat poznavalce ker dvomim da po 5ih kozarcih kdo loči janževec od mariborčana.
Oba sta za en drek, ne vem, zakaj bi rabil to ločevat.

Katero vino izpod 4€ na flašo pa ni za en drek?
confused-1.gif

Čeprav janževec je še kar spodobn, da mu primešaš deci fante maš zmagovalno kombinacijo za sitne pare.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Odkar je Union v zelenih flašah, ga ne pijem več. (razen izjemoma) Sicer sem že prej iskal alternative in poizkusil vse sorte s pogojem na normalni dobavljivosti in ne pretirani ceni. Nekaj časa je bil to Gosser, nato MB. Zdaj, hvala Lidlu, Perlenbacher.
nahrung002.gif

Ti si tudi en tistih ki pravi da odkrat je v zelenih flašah da je spremenil okus? Sicer pa ti ko Perlenbaherja črepaš....
(probal ga nisem, niti ga nebom, pa vem da je popolno sranje od piva)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
788
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Club je kvečjemu bolj grenek, vsaj tisti iz piksen.

Je pa Heiniken čisto isto sranje kot naša piva. Mi gre pa na k, ker nobena naša bolj znana pivovarna ne ponuja pšeničnega piva. Pravzaprav jih že v lokalih komajda dobiš (recimo Erdinger). Ko sem v Avstriji, si skoraj obvezno privoščim enega.

Jaz tudi ... in res nevem, zakaj je tako tezko dobiti pri nas lokal, ki ima to...

Za Ljubljano vem samo za en lokal ob Ljubljanici, lokal ob Leclercu na Rudniku (ne Kratochwill ampak tam na zacetku pri prvem vhodu) in v Piazzi na Samovi ... Se v stacunah ga tezko dobis (Spar ima Erdinger in Paulaner... in LeClerc tudi Erdinger...)...

Franizskanerja pa pri nas se nisem zasledil
frown-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, ampak gostilne so izumili zato, da piješ pivo brez gospodinje v bližini.
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, zadnjič smo prehodili celi festival, da bi našli kaj razen Heineken-a, dokler nismo skužili, da je sponzor in edino pivo na lokaciji. Pa smo šli ven in kupili Soproni Ászok.
nahrung002.gif

PS: Veliko znancev je nehalo piti Laško. Jaz tud. Me ne zanima mnenje drugih, meni je postal neprijetno (ostro) grenak, pa še glava zna bolet po njem.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.641
147
63
Model je itak spravu več ljudi čez mejo k Kompas
grin1.gif

Naše pivo?? Pa p. vedno slabše mi je
tongue-1.gif

Heinija sm mel dolg cajta zelo rad, pa nazadnj k sm ga pil, mi je bil čist voden, p. res rab bit mrzel v pm.

SIcer pa, v lokalu vedno točenega
zmaga.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Club je kvečjemu bolj grenek, vsaj tisti iz piksen.

Je pa Heiniken čisto isto sranje kot naša piva. Mi gre pa na k, ker nobena naša bolj znana pivovarna ne ponuja pšeničnega piva. Pravzaprav jih že v lokalih komajda dobiš (recimo Erdinger). Ko sem v Avstriji, si skoraj obvezno privoščim enega.

Jaz tudi ... in res nevem, zakaj je tako tezko dobiti pri nas lokal, ki ima to...

Za Ljubljano vem samo za en lokal ob Ljubljanici, lokal ob Leclercu na Rudniku (ne Kratochwill ampak tam na zacetku pri prvem vhodu) in v Piazzi na Samovi ... Se v stacunah ga tezko dobis (Spar ima Erdinger in Paulaner... in LeClerc tudi Erdinger...)...

Franizskanerja pa pri nas se nisem zasledil
frown-1.gif

Word. Saj Erdinger ni slab, ni pa nič posebnega. Franziskaner je waaay boljši.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Union je bil že prej sumljiv v zelenih flašah, je pa še pred menjavo embalaže postajal bolj sladek in mislim da je bil tudi manj konstantnega okusa.
Drugače so mi všeč pivaki z Danske in tisti narejeni po Reinheitsgebot 1516.
Predvsem pa najprej verjamem sebi in svojim občutkom, in če je stvar v redu niti ni važno kako zveneče znamke je in koliko košta.
Če imaš pa ti predsodke do Lidla pa bmbk.
priden.gif

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
pa še kdo sploh pije to vodo iz Savinje? Pir imajo v tujini, sploh kak bavarski pir je zakon
zmaga.gif
ne pa to neko sranje od šrota!

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Laško res ni ravno biser, v našem lokalu imaš še na izbiro Union (hmm) ter Kilkeny, sam hudič stane 3.20€, tako da pametne izbire za normalen denar ni!

Stella Artois je dobra je, kolega mi jo prinese iz Belgije za 10€ šteko (0,25l). A da je tam po 6€?

Vprašanje: V Ljubljani je neka pivnica, ki to po kurirski službi pošilja angleška piva! Katera je to??

ltd

Pripravnik
5. sep 2007
104
5
18
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
Vprašanje: V Ljubljani je neka pivnica, ki to po kurirski službi pošilja angleška piva! Katera je to??

Mogoče tile: Fuller's

Je bil pa en komad London Porterja nedavno nazaj zapažen tudi v Mercatorju; tudi kupljen in degustiran.
cheer.gif