Iz kje pa pivo naliješ v kozarec/krigl?Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ne maram piti piva iz konzerve, ker ima plehnat okus (Laško in Union ga mata itak, ker sta zanič), če ga pijem iz flaše, se mi riga k prašiču, tako da ga najraje pijem iz kozarca/krigla.
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Ne vem zakaj je klošarsko pakirat pivo v plastenke, ... a pir se pije zarad imidža al kako? Dejstvo je, da je za domačo rabo bolj praktično od piksn. Odpreš, natočiš in daš nazaj v hladilnik. Pa še bolj eko je vse skupaj.
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Ne vem zakaj je klošarsko pakirat pivo v plastenke, ... a pir se pije zarad imidža al kako? Dejstvo je, da je za domačo rabo bolj praktično od piksn. Odpreš, natočiš in daš nazaj v hladilnik. Pa še bolj eko je vse skupaj.
Pravkar pijem Nikšičko, ki sem ga včeraj odprl.Citat:
Uporabnik softi pravi:
a pa si ti kdaj pil 2l pivo v etapah po pol litra. sediš sam in si natočiš 4 krigle..recmo v dveh urah..al pa dva danes, dva jutri.
mogoče celo po 3 deci
si, al nisi
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
včerajšnje pivo ima nekoliko manj mehurčkov, ampak me ne moti.
A si ti deklica z Gorenjske? Ne moreš spiti litra piva naenkrat, pa še pivo raje spiješ sam, kot pa da bi ga delil.Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Večkrat kupim pivo v plastenki, ponavadi literski, ali 1,5l. Točim ga večinoma po pol litra, ali 3dcl, spijem v dnevu ali max dveh.
In ja, včerajšnje pivo ima nekoliko manj mehurčkov, ampak me ne moti.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Še bolj eko so steklenice, kjer gre v kanto samo zamašek.