Prva slikica lepo povzame dogajanje. Trend upadanja ljudi brez osebnega zdravnika skozi zadnjih nekaj let, nato pa skok na rekordno raven. Naključje, da to sovpada z nastopom nove vlade in s tem resornega ministra?
A to, da je resorni minister končno našel prave podatke, pa ni opcija? Btw. jaz sem bil kakih 20 let brez osebnega zdravnika, ker ga pač nisem potreboval. Koliko takih je med temi, ki so uradno brez?Kako bi bilo pa to lahko povezano z novo vlado in novim ministrom?
Saj vem da hočeš biti sarkastičen ampak ti ne uspe, saj ti je težko tolči čez izkoriščevalca žensk, čez človeka kjer je normalno dati v žep 20 odstotkok. Škoda da nisi tako kredibilen, da bi popljuvali tako ži..l"Direktorica je namreč s tem, ko je korenito zmanjšala število zaposlenih, poskrbela za občutne prihranke in izjemen poslovni rezultat. Plače zdravnikov, to menda vsi vemo, niso majhne … Temu je treba dodati še, da so bile ambulante (kjer ni bilo zdravnikov!) seveda zaprte, kar posledično pomeni še cel kup prihrankov pri energiji, vzdrževanju in ne nazadnje čiščenju teh prostorov. Tudi to, da imajo v nekaterih ambulantah še stare fiksne telefone, na katerih se ne vidi številke klicatelja, je odlična poslovna poteza, saj onemogočajo vrnitev klica, kar spet pomeni dodaten prihranek."
Evo vidiš ,same pozitivne stvari.
Nebi se čudil.Jaz bi stavil, da imata skupaj kakšno podjetje napeljano, da bosta kak medicinski center odprla. Ona poskrbi za kader (iz ZDja), on poskrbi za koncesije.
Ustvariš pogoje, da zdravniki bežijo ven iz ZD Lj.Kako bo poskrbela za kader, če ji že tukaj vsi bežijo stran?
Kaj je računalničar? A to je en k ima računalnik?Anekdote ZD Ljubljana