Laguna 3.0 V6

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Renaulti imajo itak zanič usnje. Po celem avtu, volani so pa sploh katastrofa. Moj foter ima delno usnje sedeže, pa je usnje isto (ima pa prevoženih 150kkm. Tako da možno da ima res toliko prevoženih, sicer pa ima renault bazo prevoženih kilometrov, tako da se to lahko BP preveri. V kolikor je avto bil servisiran na servisih seveda.

LP

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Kakor vem bi morali imeti vsi te baze, v kolikor so bili servisirani na srvisu
wink-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.741
1.526
113
Na avt. menjalnikih 3.0 v6 renojevih mašin je doktoriral uporabnik vw drajver, najdeš ga tudi na bmwslo forumu...
zmaga.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
AD1. Tudi na nemških kočijah so sedeži (predvsem usnjeni) zelo zgonjeni in v slabem stanju pri taki kilometrini, posebej če upoštevaš točko AD3...
AD2. tale sedež je naguban v kombinaciji težjega samostalnika m. sp. ednina in vsaj še kakšnih 100kkm več kot pa je oglaševano
AD3. če usnjenih sedežev ne neguješ so podobni telim ne glede na znamko vozila.
Mojim sedežem se ni poznala niti uporaba niti starost, pač sem jih redno čistil in negoval s sredstvi za nego usnja...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kakor vem bi morali imeti vsi te baze, v kolikor so bili servisirani na srvisu
wink-1.gif

Ne nimajo vsi tega. Opel vem da nima, renault vem da ima
smile-1.gif

Ker ko sem cliota prodajal je ena ženska klicala v ljubljano na servis (tam nisem nikoli servisiral) pa ji je možakar povedal vse, prevoženi kilometri, kaj je bilo narejeno in pa datum servisa.

LP

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
AD3. če usnjenih sedežev ne neguješ so podobni telim ne glede na znamko vozila.
Mojim sedežem se ni poznala niti uporaba niti starost, pač sem jih redno čistil in negoval s sredstvi za nego usnja...

Voda + malo mleka ko pucaš........potem ko so suhi pa obična Nivea
sprasujem se.gif