Koline 2

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Prašiča se ubije med jedjo in tako, da se ga ustreli v glavo. Najhitreje in najbolj humano.
Jaz pa tukaj nisem čist siguren.
Sicer od nas, ki tukaj pišemo k sreči ni še nihče umrl, da bi povedal kako zgleda takšna ali drugačna smrt, ampak glede na reakcijo pujsa sem jaz skeptičen s tem streljanjem v možgane.
Pujs, ko dobi šus v čelo res takoj pade in omahne, ampak potem, čez čas začne otepat ko hudič. To pomeni da nekaj čuti.
Po mojem je še zmeraj bolj human samo nož. Pri nožu žival pač čuti tisto urezninov vrat, potem, ko mu pa kri odteka, pa postja samo omotičen-pijan in na koncu zakinka.
Jaz mislim, da je klanje samo z nožem podobno, kot če si kak samomorilec žile prereže. Nekateri samomorilci si prerežejo vene na roki, se uležejo v kopalniško banno, potem pa samo zaspijo v mlaki krvi.
Uh, kakšna tema..... ampak takšno je življenje oziroma smrt.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

ja če ne veš razlike...

kaj ti naj pol razlagam
Hja, ne vem razlike. A ti veš? Pa povej!
Kako veš, da se ena mravla ali hrošč, gosenica, črv itd...ne boji smrti. Če eno goseniso malo stisneš tud zdivja. Zgleda kot bi jo nekaj bolelo...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ja res je, samo jaz sem ob klošarjevem drogeraškem ozadju avtomatsko pomislil na tiste druge igle
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Nekateri samomorilci si prerežejo vene na roki, se uležejo v kopalniško banno, potem pa samo zaspijo v mlaki krvi.

To so "simulanti".

Dejansko je najboljše prerezati žile pod pazduho ali v dimljah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma kere prbijate ej!!!

Kako lahko rečete da je nož najbl human??? Dej se ti zaštihej, pa boš izkrvaveval, vmes boš pa kar zaspal, al kaj, pa nič te ne bo bolelo, kot boš imel pol vrata odprtega??? Itak da je igla najboljša, najhitrejša. Žrtev je takoj mrtva, kar je pol, so refleksi, kot povsod pri živih bitjih. Ampak možgani so pa že mrtvi. Samomorilci grejo pa v bajno zato, da se jim rana ne začne celiti....

Patriot: verjetno je pa res, da je najboljš kr taglavno aorto prerezat pa je. pol ni treba it v vodo. se ne bo ustavilo.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma kere prbijate ej!!!

Kako lahko rečete da je nož najbl human??? Dej se ti zaštihej, pa boš izkrvaveval, vmes boš pa kar zaspal, al kaj, pa nič te ne bo bolelo, kot boš imel pol vrata odprtega??? Itak da je igla najboljša, najhitrejša. Žrtev je takoj mrtva, kar je pol, so refleksi, kot povsod pri živih bitjih. Ampak možgani so pa že mrtvi. Samomorilci grejo pa v bajno zato, da se jim rana ne začne celiti....

Patriot: verjetno je pa res, da je najboljš kr taglavno aorto prerezat pa je. pol ni treba it v vodo. se ne bo ustavilo.

Kak misliš da se je klalo v zadnjih 500 letih? Da so meli pištole za svinje klat? Kak misliš da se hranijo razni tigri, kače v naravi?
Organizmi so bili tako dobesedno kreirani za takšne in drugačne smrti. Svinjska pištola je pač najbolj diskreten in še prej hiter
način, da lahko kolje vsak domač pocar, pištolo na čelinko nastavit zna vsak, pravilno zavihtet 30cm nož pa samo pravi mesar,...

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Sej verjetno veste, da ko recimo živali prerežeš vrat, ne umre takoj. V telesu se ji sprošča veliko adrenalina, ne vem kakšnih še vseh hormonov, mi pa potem vse to pojemo. Sicer sam jem meso, ni ga čez pršut ali pa kakšen sočen zrezek, ampak bi bilo popolnoma vseeno, če bi bili ljudje vegetarijanci.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Niti ne!

Če bi ljudje jedli naslednjih 500 let samo vegi, mi se naš um izredno "ponemumil", izgubljali bi zobe, zgledali bi kot smrtniki,
skratka nič dobrega. Pa daj ti hranit enega psa samo z jabolkami in podobnim, pa boš videl kako dolgo ga boš imel.

Sem imel sodelavca ki je bil vegan od rojstva (enostavno ni prebavljal druga kot sadje in zelenjavo, pa še to nekuhano, nesoljeno),
pojava da se ga vstrašiš, 185cm in 60 kilogramov, bled ko stena, čisto siv v poznih 40tih,... Ni čudno da je samski že celo živlenje,...

Človeški organizem je delan za mesojedca in to mi enostavno rabimo, sploh v otroštvu. In otroka silit v vegetarianstvo je za mene
zločin, tako je zločin psa hranit samo z jabolkami.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kako lahko rečete da je nož najbl human???
Če ga lepo in prav štihneš, pujs samo malo zacvrlinka takrat ko ga sz nožem spečeš, potem pa hodi po svinjaku in naprej je koruzo. Nato se samo od utrujenosti usede in zaspi.
Je pa to res delo za mojstre. ker če ga v rebra za plečko štihaš bo pa cvilu ko hudič.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Takih neumnosti pa tudi še od tebe nisem od tebe prebral
bonk.gif

Upam, da ne bo kdo resno vzel, da prašič kar pade in je to to.

@msenjur: Pa imaš bedaka, ki si ga iskal... Mestna srajca, ki dejansko nima spoštovanja do živali, ki se dela norca iz klanja...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Na to temo sem jaz našega mesarja poslušal na zadnjih kolinah. Baje imajo Štajerci tak sistem, da prašiča na vratu od spodaj špiknejo in da se potem od presenečenja sam še zgrudi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tako si reko prijatl. Nož z fino brusilko nabrusimo, vseha jih ima 32 centimetrov, pol pa samo hopa-hopa 2 potega, pa še
pod sprednjima tacama hop-hop, prasetini nič ni jasno, samo toplo mu postane, in zaspi,... Jaz pa že zadaj uletim z vročo vodo da ga okopamo
smile-1.gif