Koline 2

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Preden smo začeli z iglo smo tudi mi klali z bajonetom. In verjemi, če ga špikneš prase še zelo zelo aktivno brca in kruli. Je pa presenečen, samo ne da bi kar dol padel in nehal. mX spet kotali buče, ki so večje kot njegova glava.

Ker v tem primeru mu prebodeš srce in to ni instantno, predvsem pa možgani še delajo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ker v tem primeru mu prebodeš srce in to ni instantno, predvsem pa možgani še delajo.
To so buče.
Nič mu ne prebodeš srce (mogoče kakšnemu odojku) Samo glavne žile mu porežeš, da izkrvavi.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Pardon. Prav imaš. Sem pisal hitreje kakor sem mislil
grin1.gif
Skušaš prerezati aorto. Uglavnem prašič ne pade instantno in zaspi. To se zgodi samo pri strelu v glavo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pri strelu v glavo pujs pade v nezavest. Čez čas se ponavadi celo nazaj ozavesti. Ta zavest je sicer čudna,nora in nenormalna, ampak pujs, če mu takoj ne spustiš kri začne potem čudno raztepat, odvisno v kater del možganov je dobil šus in kakšen center v možganih mu poškoduješ. Zato pa jaz dvomim v trditev, da je streljanje bolj humano od klanja, ker verjetno živo bitje tud z poškodovanimi možgani nekaj čuti.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Z pištolo se svinjo al ubije ali pa spravi v nezavest potem pa še sledi puščanje krvi.

S pištolo je sigurno najbolj hiter in human način zakola.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kako pa veš? A si že kdaj umrl od strela s pištolo?
Nekateri izskušeni mesarji, ko žival ustrelijo s pištolo v čelo, potem v to strelno luknjo še dodatno vtaknejo zakrivljeno žico in jo vrtijo, da se možgani speštajo in do konca razmešajo ter uničijo. To je iz razloga kot sem ga že opisal, ker samo delček poškodovanih možganov ni garancija da žival ničesar več ne čuti. Po reakcijah sodeč, kakšno minuto za strelom, začne žival krčevito otepat v smrtnih krčih, ki pa nihče od nas ne ve zakaj nastanejo in kako hudi so. Po reakciji pač izgleda da pujs takrat ne uživa najbolj. Celotni možgani niso takoj mrtvi. To lahko primerjamo z rakavimi možganskimi bolniki, ki hodijo na obsevanje. Marsi kakšen rakav bolnik ima zaradi obsevanja poškodovan del možganov in ima zarad tega motene določene telesne ali miselne funkcije. Ampak to ne pomeni da tak bolnik ne čuti bolečin.
Vse je odvisno katera možganska funkcija se s strelom prekine.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Zanimivo. Nisem še nobene svinje videl da bi se "zbudila iz nezavesti" pa na leto sedim na cca. desetih komadih.
Saj se ne zbudi. Možgani pač čez nekaj časa nehajo delat, ker so razbiti in ne dobijo krvi za svoje delovanje.
Nisem noben znanstvenik ali možganski ekspert, sem le potolkel kar nekaj prašičev in jih opazoval med tem, ko so preminevali.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pred in pol. Za trgatev pa itak sledi enmu odojku da se na palci greje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Kako pa veš? A si že kdaj umrl od strela s pištolo?
Nekateri izskušeni mesarji, ko žival ustrelijo s pištolo v čelo, potem v to strelno luknjo še dodatno vtaknejo zakrivljeno žico in jo vrtijo, da se možgani speštajo in do konca razmešajo ter uničijo. To je iz razloga kot sem ga že opisal, ker samo delček poškodovanih možganov ni garancija da žival ničesar več ne čuti. Po reakcijah sodeč, kakšno minuto za strelom, začne žival krčevito otepat v smrtnih krčih, ki pa nihče od nas ne ve zakaj nastanejo in kako hudi so. Po reakciji pač izgleda da pujs takrat ne uživa najbolj. Celotni možgani niso takoj mrtvi. To lahko primerjamo z rakavimi možganskimi bolniki, ki hodijo na obsevanje. Marsi kakšen rakav bolnik ima zaradi obsevanja poškodovan del možganov in ima zarad tega motene določene telesne ali miselne funkcije. Ampak to ne pomeni da tak bolnik ne čuti bolečin.
Vse je odvisno katera možganska funkcija se s strelom prekine.

dej mi razloži, kako lahko z žičo speštaš možgane? pa ta vaš mesar ni gladek, al je pa čist nesposoben.
Dej tud razlož po kateri logiki ne bi umrl takoj? a ti si tud že živ, če dobiš strel direkt v glavo?
Čudno mi je tud to, da v tistih državah, kjer izvajajo smrto kazen, da jih streljajo v glavo. Zakaj mu vrata ne prerežejo, če to bolje in hitreje??? Še hitler sam je bil tok milosten, pa je z streljanjem pobijal ljudi. Če so se že igrali štiri v vrsto, in so šparali, a ne bi bilo ceneje jim vratove rezat?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
naučil me nisi nič, sam idejo si mi dal.

sej lahko to frazo uporabljam, a ne? Mi daš avtorske pravice?

kako pa kej prijava? so že prišli gospodje v črnem z črnimi sončnimi špegli in ti odnesli vse pc v bajti?