Koline 2

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
dej mi razloži, kako lahko z žičo speštaš možgane?
Tako da skozi strelno luknjo vtakneš zakrivljeno žico in jo vrtiš. Pištola za ubijanje živali ima na koncu iglo, ne pa kroglo, in ta igla lepo luknjico nardi. Kot bi jo lepo zvrtal. Z opletanjem žice, ki je potem v obliki propelerja, pa se možgančki lepo cufajo. Ja dečko tako to delajo nekateri prekaljeni mesarji.
Citat:
Dej tud razlož po kateri logiki ne bi umrl takoj?
Sem ti opisal v prejšnjih mojih postih. Ni nujno da si takoj mretev, če maš samo delček možganov poškodovanih.
Citat:
a ti si tud že živ, če dobiš strel direkt v glavo?
Ne vem, ker še nisem probal. A ti si probal? In noben mrtvec ni še vstral od mrtvih, da bi nam lahko to povedal. Moje pisanje je osnovano na mojih izkušnjah opazovanja crkvanja prašičev.
Citat:
Čudno mi je tud to, da v tistih državah, kjer izvajajo smrto kazen, da jih streljajo v glavo. Zakaj mu vrata ne prerežejo, če to bolje in hitreje??? Še hitler sam je bil tok milosten, pa je z streljanjem pobijal ljudi. Če so se že igrali štiri v vrsto, in so šparali, a ne bi bilo ceneje jim vratove rezat?
Ker je streljanje hitreje, bolj ziher in laže za tistega ki ubija.. Za klanje z nožem moraš imet določene spretnosti, pa žrtvi se moraš približat. Strelja pa lahko vsak amater.
Kje pa žival manj trpi je pa vprašanje.
Po mojih izkušnjah, dobro in pravilno zaklan pacek crkne v manjših mukah. Ampak ne zna vsak vaški mesar lepo zaklat niti ne uspe zmeraj prav zaklat, ker pujs ne miruje zmeraj. In če pujs ne miruje, lahko z nožem opletaš in bezaš med rebra in pleča namesto, da bi mu samo lepo glavne žile porezal.
Tako je to kolega.
Sicer se pa men zdi še nabolj humano ubijanje s zaplinjevanjem. Malo čudne sape, (pa ne tiste iz riti) pa zakinkaš, pol pa samo kri spustit in že si klobasa.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Citat:
a ti si tud že živ, če dobiš strel direkt v glavo?
Ne vem, ker še nisem probal. A ti si probal? .

Jaz pa poznam enga ki je preživel samomor s strelom v sence.

Edino kar je bilo haska pri tem je, da je nehal pit in kadit.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Torej je poškodoval, center v možganih,ki mu je štelal pitje in kajenje.
Jaz sem tud poznal nekoga, ki se je ustrelu z lovsko puško. Delal je samomor s šibrami. Brado in jezik mu je odneslo v glavi pa je mel nekaj čez 50 šrapnelov še. Bojda je na aerodromu pol piskalo ko je šel čez kontolo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah dej no. zdej si pa že smešen. Kako ga igla ne ubije? zakaj pa je pol? da luknjico za žico nardi? A si ti predstavljaš kakšne so to bolečine, da ti nekdo nekaj trga v glavi??? bolno, res.

ja in zakaj ni še noben od mrtvih vstal, da bi povedal kako je?? zato ker je verjetno umrl, a ne?

in ja - sej so primeri ko preživijo nekateri strel v glavo, sam to je majhen procent.

Ne boš me prepričal da strel ni najhitrejša in "najlepša" smrt!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kako ga igla ne ubije? zakaj pa je pol?
A sem mogoče reku, da ga ne ubije? Seveda ga, ampak govorimo o manj boleči smrti, torej bolj humani.
S pištolo prasec crkne prej, ampak v večjih mukah, z nožem pa crkuje dlje, vendar manj trpi.
To ti jaz vtepam u glavo.
Kolk pujsov si pa že poklal, da si tako prepričan?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
nobenega.
Sam poskušam si predstavljati, da bi ti imel prav, pa mi nikakor ne rata!

aha. torej,
0.20sek traja da pištola pride v možgane in ven, tok dolgo trajajo muke. Ker kar je pol, že vemo da so refleksi in ostalo, saj možgani so že papa...
Klanje z nožem pa traja 2-3sek, da vrat prereže. Potem da izkrvavi tok, da izgubi zavest verjetno okol 40-60sek. In je 40sek pujs pri polni zavesti, ker ima samo rano na telesu, vse ostalo pa dela normalno.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
nobenega.
No vidiš.
Pa se povab enkrat k svoji žlahti, ko bodo koline imel, pa malo opazuj.
Še enkrat. Samo DELNO poškodovani možgani ni nujno, da so takoj papa. Zato sem ti pa govoru o tisti žici itd...ker so že stari mesarji videli, da se po strelu v možgane pujs res takoj zgrudi, ampak čez nekaj sekund se s pujsom spet nekaj dogaja. kaj resnično čuti pujs takrat, pa ne ve nihče. Srečen ni ravno videt.

Sem enkrat nekje bral (men se zdi da v življenje in tehnika) neko podobno temo, kjer so ugibali, katera smrt je najbolj humana. Dolgo je veljalo da je obglavljanje z giljotino najhitrejše in najbolj humano. Teorijo so uvrgli, ker so na odsekani glavi potem opazili, kot bi glava potem hotela še nekaj povedat, oči na odsekani glavi pa so sledile rablju, ki je to odsekano glavo potem držal.
Težko bomo mi tle pogruntal, kaj je v resnici bolj humano, ker nihče od nas, ki tle pišemo še ni umrl. Mi lahko samo vidmo, katera smrt je hitrejša, pa kaj umirajoči počne preden umre.Tud ne poznamo točnega trenutka, kdaj smrt res točno nastopi in kdaj umirajoči res nič več ne čuti. Pravjo, da tudi ljudje v komi čutijo - slišijo itd...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Kaj ima veze če je na human ali nehuman način umrl, itak je konc z njim.... Drgače pa ti s temi žicami spet kotališ take buče, da jih ni nikjer!
rolleyes-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ko greš v MB naslednjič, idi čez zadnjo cestnino, pa imej odprt samo en oko, pa si predstavlji, da je tm granica...
grin1.gif

"Dober dan G. Regica, bi pa prosil pasuš prosim, na vednost vam dajemo da vstopate v teritorialne ceste moralne prestolnice Maribor."

That`s what I`m talking about...
aplauz.gif