Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
prvi odstavek, ko da bi samega sebe bral.
smile-1.gif

drugi pa - jeba so te službe, ki zahtevajo človeka in pol, pa ti uničujejo private life ... vem, kako to zgleda, razlika je samo, da ti vsaj veš, kje boš en teden, kje boš drugega, jaz pa za dva dni vnaprej ne vem točno, kako bo. itak se ženska naveliča, če ji obljubiš, da prideš na kosilo, potem te pa ni ...

jaz bi na tvojem mestu izkoristil teden v tujini. zdaj sicer ne vem, če je bila kdaj pri tebi v tujini, ampak res upam, da ni bila - potem te ne more nič spominjat na to, ko pa si doma, pa se probaj čimbolj izogibat mest, ki te spominjajo na njo, in nasplošno delati čisto x stvari, kot si jih z njo.

jaz sem bil z mojo leto in pol in moram reči, da po treh mesecih sem že full okej. nisem še čisto tam, sem pa ven iz najhujšega.
wink-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Predn sma se spoznala, sem planiral surf kamp v španijo (ful sem se veselil tega)... 4 dni pred odhodom se je ponudla opcija, da gre zraven. In je šla. Vsi so mi pravli, če se malo zmešan, pa naj grem sam. Meni se pa je to ravno zdela super priložnost, da se malo boljše spoznama. Če bi nama zlaufalo, bi imela vedno en lep spomin na skupaj preživete čase. Zdaj pa ...
Največji problem je, da me zdaj surfanje spomija na njo :/. Zdaj čez novo leto pa grem spet surfat, ampak sam. Upam, da nebo hudo...

Edit: Drugače pa sem danes že boljše, toto vreme (včerajšnje) me ubija, depresija, osamljenost... itd...
Komaj čakam na pomlad in daljše dni
wink-1.gif
Mah, upam, da bo na dopustu super...

Edit2: Služba pa ... počasi bo 3 leta kaj delam tak. Sej včasih me tud 2 tedna ni. drugače pa sem načeloma vsak drug teden doma.
Najhuje je to ko včasih res neveš kje boš pa kak. Ne moreš dobit dopusta, sploh neveš kaj bo drug mesec... v glavnem jeba. Sploh meni, ko mam rad vse splanirano.
Najkasneje konec aprila pa pridem za vedno nazaj...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
imam en nasvet zate, dal mi ga je bivši tast, s katerim sva še vedno v zelo dobrih odnosih, greva vsaj enkrat na teden na kosilo, ampak to je že another story.
smile-1.gif

skratka, sam sem imel ta problem, da sem se preveč ukvarjal s preteklostjo in si razbijal glavo, kako, zakaj in kako, nisem pa nikoli pomislil, da preteklost je zamano in ne glede, kaj bi mi skočilo v glavo med razbijanjem le-te, se ne bi nič spremenilo. da je bila mera polna, sem se stalno obremenjeval tudi s prihodnostjo ter vse planiral ... forget it. potem sem začel živeti na način tukaj in zdaj. preteklosti se ne da spremeniti, lahko pa se iz nje kaj naučiš. prihodnost - lahko še tako splaniraš, pa se bo vedno nekaj najdlo in ti plan zjebalo. če pa uživaš dan tako, kot ti je ponujen, boš pa celo lahko užival. in moram reči, da je to funkcioniralo in ko sem bil še z njo in tudi zdaj, ko sem sam. in ko bom spet s katero, bom že od začetka funkcioniral na ta način.
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Točno zaradi teh stvari, ki si jih naštel sem "nesrečen". Ko se mi zgodi kaj "lepega" to cenim šele kasneje ko je že mimo. Potem pa se vedno oklepam tega, živim v preteklosti. Ko pa se sekiram kaj bo jutri, drugo leto, čez 10 let pa vedno doživim razočaranje, ker mojemu planu vedno nekaj prekriža pot.

Hvala za nasvet, se ga bom probal držat.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Ce se lahko jaz pristavim svoje mnenje. Mislim, da si zadosti star - kolikor se spomin si in lahko upostevas Dizzy-ev nasvet. Vsaj meni se tako zdi, ker je tudi to ena od poti iz krize.
aplauz.gif
Sam sem na podobni poti.
Ce pa pa imas svoj hobi res rad pa ne razmisljaj o njej ko ga "opravljas", ker lahko vso tisto energijo vlozis v se boljsi "feeling"! Jaz sem tudi svoj najlubsi hobi pocel skupaj z bivso pa z lahkoto odklopim.
cheer.gif

Sicer pa ce si s totega konca pa lahko ob
nahrung002.gif
recemo se kaksno konstruktivno.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tak je to, ko s punco delaš res vse stvari skupaj. Če greš narazen, ti ne ostane na koncu čisto nič, kar te nebi na spominjalo na to.
Hvala za nasvete
wink-1.gif

off: Sem s totega konca (v tituli piše od kod
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
šiht te ubija zato, ker te spominja nanjo. glej, enkrat sem z mojo eksico imel pogovor, če bi za njo kdaj pustil svojo službo - fotografijo. sem ji samo odvrnil, če bi ona zame pustila ples. in sva bila zmenjena.

ko sva šla narazen, sem prvič, ko sem delal komaj zvozil, ker me je vsak pogled skozi fotoaparat spomnil nanjo, kako sem jo navdišil za fotografijo, kako sva imela fotosešne, kako sem jo učil fotkati in v končni fazi, kako sva dostikrat fotkala skupaj (del biznisa, ko sem ga še postavljal, sva ga postavljala prav skupaj) ... in se mi je prve 14 dni, ko sem delal in nisem bil več z njo, samo ulilo. a vedel sem, da če bom rekel, da mi je prehudo in samo zaradi trenutka slabosti pustil fotografijo, da mi bo zeeelooo žal. fotografija je moj sanjski job in dokler jo bom lahko opravljal, jo bom. in ko sva šla narazen sem otožnost za fotoaparatom pregnal tako, da sem se še bolj potopil v fotografijo in fotoaparat, ter s tem oba gnal do kraja. in požel nekaj uspeha - mogoče uspe tudi tebi - just let it lose, enjoy it even more!!
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz

ene pa res ne bom nikoli pozabil ..pa je že od tega več let,,mika me, da bi jo poklical in ji predlagal tisto, kar sva tako rada počela
wink-1.gif
kaj menite?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113

@Dizzy: Šiht mene ubija zato, ker ko me ni v SLO, nimam v bistvu privat lajfa razn šihta. Še dobro da je FB
smile-1.gif

Če bi nonstop bil od doma, bi se vsaj sprijazno da tako pač je, zdaj pa sem en teden, in morem vedno neke plane delat.. sej malo še samo
wink-1.gif

@Gatto: Tudi jaz bi rad poklical marikatero in delal z njo tisto kar pač sma počela
smile-1.gif
Tud to sme dal skozi, (s tem da je nisem klical jaz) in sem potem spet eno leto preživel v povratniški vezi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jao, skos jambraš
smile-1.gif

aja.tista moja stvar..večkrat jo videvam, pa pozdraviva se, ampak neka napetost je še kar med nama..čeprav si je ona v tistih burnih časih pač zbrala druzga, za kar ji nisem fovš.itd..ima lep lajf..je nekaj nedorečenega ostalo med nama
cool-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Če bi bil đek, bi mel eno tam eno pa tu
smile-1.gif
Ko sem gori tak samo delam, oz zore do mraka. Private life = 0

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
aja.tista moja stvar..večkrat jo videvam, pa pozdraviva se, ampak neka napetost je še kar med nama..čeprav si je ona v tistih burnih časih pač zbrala druzga, za kar ji nisem fovš.itd..ima lep lajf..je nekaj nedorečenega ostalo med nama
cool-1.gif

Napetost? Lej ga, poklicna deformacija ... Sevede ma lep lajf, ker se te je rešila !
cheer.gif

Če je ostalo kej nedorečenega, ji pošlji mail. Drugače pa ... ne tači... oz. don't touch...še posebej, če gre za ...
10.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Eh naredi lepo potezo, zdaj za praznike sta narazen, pol po praznikih pa preobrat => lepo razložiš da si cele praznike vzel za razmislek in da si nov človek
wink-1.gif
Da komaj zdaj vidiš...

Nazadnje urejeno: