Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
ta zadnjo po skor 4-ih letih....hmm, pol leta je bilo jebeno, pa me je rešila stara družba iz drugega kraja, tako da sem se skoraj 'preselil' tja
grin1.gif

pa spoznal zdajšnjo, ki je biser proti bivši...
jebene zadeve, ja...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah dobre ne pozabiš nikoli pomoje. res pa da ni veliko dobrih :D To ki jo imam zdej je nikoli nebom pozabil.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Zanima me takole, brez ankete:
imate punco / fanta. In se razideta. Simpl as pasulj ...
tongue-1.gif

Koliko časa ste potrebovali, da ste "pozabili" nanjo / nanj? 1 dan, 1 mesec, leto, dve?

Verjetno ne bodo odgovarjali tisti, ki so koga nogirali, a ne?
evil.gif

Nikoli manj kot 5-6 mesecev...

Težko je, ker ko je vsega konec, si najprej prikličeš v spomin vse lepe stvari in se spominjaš, uh, "kako je bilo fajn". Tudi če je ona tebe nogirala in če se je izkazala za pravo bič.

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Ksz

Mislim, da sta tu rekorderja Dizzy pa Spirit
grin1.gif

ne-ne-1.gif

glede na to kaj tukaj drugi pišejo z lahkoto rečem da nimaš prav, še posebej če govorim o tisti vezi izpred nekaj let ob katero se ti zdaj spotikaš.

Za zelo zelo resno 4-letno vezo (tista o kateri govori zetko) sem rabil dobro leto in pol, oziroma slabi 2 leti.... dejansko bi bil ta proces dosti hitrejši, če bi že prej zamenjal družbo in dobil nove prijatelje, ki so mi zdaj resnično prijatelji...

Zgleda da v povprečju res drži nepisano pravilo "prebolevanje bivšega partnerja/partnerice = 1/3 časa celotne zveze" , seveda je vse odvisno od intenzivnosti in kvalitete zveze, pa tudi od človekovega značaja in tudi od tega ali je to tvoja prva resna zveza ali ne.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
o klobasa, te moram mal pozdravt ker vidim, da si končn prebolel, moram ti povedat, da sem ti zlo hvaležna, ker ne stresaš več nejevolje na ženski rod, tko da keep going
zmaga.gif

majč

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
o klobasa, te moram mal pozdravt ker vidim, da si končn prebolel, moram ti povedat, da sem ti zlo hvaležna, ker ne stresaš več nejevolje na ženski rod, tko da keep going
zmaga.gif

majč

zdej sam še ti nehi na moški rod, pol se pa dajta dol, pa bomo vsi veseli...
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Maja srčica moja najdražja, to o čemer ti govoriš se nikoli ni dogajalo
priden.gif

lp tudi tebi
cheer.gif

p.s.: kako kaj tvoji zajčki in Viliji? že noseča mogoče? hormoni so se pomirili?
sprasujem se.gif
daj me malo updataj z informacijami ker nisem na tekočem z alter-limonado že več kot pol leta.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Semi zdi, da eni tukaj pišejo koliko časa so rabili, da so preboleli, dejansko pa mislijo, koliko časa so rabili, da jim je naslednja dala.
grin1.gif

Preboleval sem samo najdaljšo 3 letno vezo, ene 4 mesce še upal, pa razmišljal...ampak tista je bila prva prava...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tokrat pa se strinjam s teboj haha, spirit je rekorder tule, a imamo kaksnega novega gevinerja?