Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
D_K pa ti bomo fanta zrihtali, morda imaš prav, z babami je sami križ ampak jaz še vedno vztrajam hehe
wink-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sam, veš, da se ne strinjam s tabo..z ženskami ni križ. prej z moškimi
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja ne vem, bivso bivso sem pozabil po dveh mescih, ker sem to zdajsno bivso spoznal. s tem da sem s prvo bil dobro leto in pol, s to pa slaba 3 leta in pol...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Enih 5 mescov ti dam če proporcionalno računamo oz. če ti prej kera da noge narazen boš takoj pozabil! Garantiram
evil.gif

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Kaj je pametno nadaljevat kot fukfrenda z bivso? pac, prosla me je ce bi lahko vsaj to bla...

sem jo fajn na poslovilnem nategnu...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
neeeeeeee ... stari, ne ...

vem, kako je to in boli ko svija ... sploh, ko vidiš, da se začenja igrat s tvojimi čustvi (sicer upam, da do tega ne pride, sam vseen).

don't do it. be a bastard. be an egoist. just to protect yourself. mela te je. zdj te noče več. ko jo šljivi ...
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Kaj je pametno nadaljevat kot fukfrenda z bivso? pac, prosla me je ce bi lahko vsaj to bla...

sem jo fajn na poslovilnem nategnu...

Kaj razmišljaš? A za seks bi te mela, za ostalo pa ne?
Povej vendar, da si bil vedno monogamist in da zdaj ne moreta bit fukfrenda, ker se videvaš z eno....
Pa pozabi že.

@na pol avtorjev postov:

Kaj to mate tak naštudirano, da samski postanete decembra in ste za praznike s kolegi, potem pa jovo na novo?
sprasujem se.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:

fak boš budala izpadel če to narediš... jao
bonk.gif

Sam ne potem hodit na alter jokat ko te bo odjebala zato, ker bo z novim tipčkom resneje začela in ga ne bo hotela varat.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Sam ne potem hodit na alter jokat ko te bo odjebala zato, ker bo z novim tipčkom resneje začela in ga ne bo hotela varat.
Sem pošteno nafukal enkrat na račun tega.
crazy1.gif
Pa še ljubosumje, ker je on zdaj dober, ti pa ne več.

Saj ne rečem, da ne bi ponovno tudi sam sprejel ponudbo, sploh če te preveč osamljenost in tegoba jebe v tistih težkih trenutkih, ampak za v prihodnje vsaj vem kaj sledi in se ne bom sekiral potem.

Pa še ena jeba je, ko te potem enkrat odjebe, ugotoviš da si zapravljal ves ta čas in izpustil mimo marsikatero dobro osebo ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
po drugi strani pa ... zna biti situacija dvorezni meč ... mogoče se že med prvim fukprijateljevanjem zlomi in se ti vrne v objem ... samo, če se med prvim ne bo, se po moje itak ne bo več ...

to se je men enkrat naredi, ampak že dolg nazaj ...
tongue-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jp... saj se je zlomla, sam sem reku da je skoda ze narjena in da ne bo slo kr tak...
saj tud pri nama je ena specificna situacija, zaj je prislo do tega vsega... [censored] it, ce ni slo, ni slo...

bo prisla druga. ce drugega ne, me je streznilo, da pridem k sebi pa koncam vse zadeve ki so se mi nakopicle...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Saj pa če ostaneta fuk frenda.........boš tudi ti ravno tlko njo izkoriščal kot ona tebe......tak, da nimaš zakaj nahebat (razen če si ti jokica ona pa ne)
evil.gif

Pa motit te nesme, æe pač neboš njen edini s katerim se dol daje pa okol vlači........ampak verjetno boš ti tisti, ko bo muca žejna pa nebo drugega...takrat ti vletiš
smile-1.gif

Nič ded kaj ti še naj rečem...........k sebi se spravi malo, če pa ne gre, pa idi na "nekega" jegra.....pol boš pa vido svet čist drugače
smile-1.gif