Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
mah, ti si uredu. kriza je ko trpiš dlje kot si pa hodil z njo...

Bil sem z punco eno leto, prebolevu jo pa 2 leti... To je katastrofa...
uf-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ksz.

Sem ravno v postopku pozabljanja.

Minli so 4 dnevi, kriza še je vedno malo prisotna, ne vem pa ce je krivo samo to, al še kaj drugega.

Ampak zgleda, da bom drug teden ze dosti boljši
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
zdaj do novega leta ti bo še malo bolj hudo zaradi te vsesplošne decembrske evforije in božičnih pesmi, potem po novem letu bo pa lažje.
Pa začni kaj delat na sebi, potuj, druži se, rekreiraj se... sčasoma bo šla v pozabo. Don't worry
wink-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Skupaj sma bla dobre pol leta, pa sma dala več skozi, kot pa z bivšo s katero sem bil skupaj slabih 5 let
smile-1.gif
.
Nevem, kak lahko človeka tak čustva prevarajo. Na začetku sem bil 100% da je to to, potem pa je šlo samo navzdol. Še vedno pa me žere to, da se nisem dovolj trudo (preveč drugih dejavnikov je vplivalo na mene, že dlje časa razmišljam, da bi odprl eno temo in se izpovedal kako bedarijo sem naredo). Če potegnem črto, če bi blo "to to", se nebi zdaj tukaj smilil samemu sebi, ampak bi bil z njo.

Mogoče bi lahko za to odprl novo temo; ampak odkar delam v tujini, se mi zdi, da privatn lajf postavlam na stranski tir. In to do te mere, da se tolažim samo s tem, da samo 4 mesce še potem pa začnem živet. En teden sem doma, en tedne v tujini. Sploh ne moreš prav živet, ker nisi tam in nisi tu.

Edit:
Hvala za vzpodbudne besede. Upam na najboljše.

Nazadnje urejeno: