Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jaz ne maram feministk, tko da če vam resnico povem boli ane ja ja, sicer pa hočem, da se smejete halooo smeh je pol zdravja jaz bi pa rada enga zdravga fantolina ujagala ju ju juhuuuhuuu
aplauz.gif
Naj te informiram, od kar jem une modre tabletke, ki so bile namenjene baje Severni Faci, se mi je zmešalo in cele dneve pojem "Na juriš". Hudič, zdej šele vem kako je vam težko po letih tega petja, nato pa pri bejbikah zvisite.

majč

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Naj te informiram, od kar jem une modre tabletke, ki so bile namenjene baje Severni Faci, se mi je zmešalo in cele dneve pojem "Na juriš".
majč

In, kdaj padem?
redface-1.gif

v redu je
cry12bpy.gif

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Sami pozerji tukaj gor. Me resnično zanima, če je kateri od gobezdačev sploh že kdaj seksal ... ? joj ...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Kaj je zdej? Berem, da imaš ogledanega nekega avtomobilista ... kaj naj jest zdej? Čakam nate?
ne-ne-1.gif

ampak še vedno sem zvesta teb
smile-1.gif
... bom šla pa na avtomobilista

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Sami pozerji tukaj gor. Me resnično zanima, če je kateri od gobezdačev sploh že kdaj seksal ... ? joj ...

Dej ne tko na glas...
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
k ste zašli ... da mal vrnem debato nazaj na pravo pot ...

tisto, kar se omenja na prejšnjih straneh, takrat smo bili mladi in zeleni, neizkušeni. zdej nas je življenje že veliko naučilo, kako določenim stvarem botrovat in se spopast z njimi ...

primer - kolega je imel punco dokaj dolgo ... mislim, da več kot dve leti, končata in po pol leta ima že drugo - ta ga po dobrem mesecu pusti in je rabil za ta en mesec skoraj eno leto - zakaj - nima veze s to bejbo, s katero je bil samo en mesec, temveč s tem, da je to dvakratno nogiranje popolnoma razbilo njegov ego, njegov, ponos in seveda, zaupanje v ženske.

sam lahko rečem samo to, da sem po lastnih izkušnjah prišel do spoznanja, da je vsaka naslednja boljša.
evil.gif

sam pa mislim, da se spomnite kaj in kako je bilo ...
redface-1.gif
ampak, kot rečeno, to je bilo ko sem bil še mlad in neizkušen ...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Jaz lani glih tolk, da nisem, letos pa še ne...
redface-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

sam lahko rečem samo to, da sem po lastnih izkušnjah prišel do spoznanja, da je vsaka naslednja boljša.
evil.gif

Jap, se strinjam, ponavadi je vsaka naslednja boljša, vsaj pri meni je tudi tako. Pomojem tudi zaradi tega, ker na slabše pač ne greš (nagonsko?) in mora vsaka naslednja imeti najmanj kvalitete prejšnje.

nisem še slišal, da bi kdo šel na slabše..?