to je redna cena, sam za ene je 500 GB pač premal placaja, eno leto je 6 eur. Potem pa polna cena (ta način pa že res vsi kopirajo...).
to je redna cena, sam za ene je 500 GB pač premal placaja, eno leto je 6 eur. Potem pa polna cena (ta način pa že res vsi kopirajo...).
Vzameš dva. Verjetno ne bota oba hkrati crknlatudi to še pride... kateri zunanji disk za back-up. So vsi glih ali so kateri bolj zaupanja vredni? 1TB več kot dovolj. Ali USB ključek - 512GB. Meni je vseeno. Kar je bolje za Back-up. BI pa mogoče vseeno raje imela varianto ki se tudi napaja samo preko USB.
Vsak Sync program lahko tako skonfiguriraš...Torej iščem zastonj program, ki bi mi avtomatsko vsake 1 h naredil back up spremenjenih datotek z zgodovino. Torej da nazaj pogledam verzije programa.
tako ti strela sesuje oba naenkrat, delovnega in varnostno kopijoAli v PC ni več prostora za en HD?
Če je Back up pomemben, se naredi še en prostor in da en HD 1T.
Kako pa imate reseno recimo neke “družinske” fotografije, za katere vseeno ni čisto fajn, da bi prišle na splet?seveda je najboljše, da imaš nas, tega pa kopiranega v oblak. ni pa najcenejše, itak.
2x zunanji disk.Kako pa imate reseno recimo neke “družinske” fotografije, za katere vseeno ni čisto fajn, da bi prišle na splet?
NAS.....kriptiran folder....Kako pa imate reseno recimo neke “družinske” fotografije, za katere vseeno ni čisto fajn, da bi prišle na splet?
Kriptirati en fail in tega poslati v oblak?
Ja to imam sedaj. Ostalo posiljam pa se v oblak. Pa bi se ta kriptiran folder najraje.NAS.....kriptiran folder....
To je skoraj isto kot samo zunanji disk, le da je dražje.