Ne vem od kje tebi, da je Armstrong pičkin dim ... Le poglej, velja za najboljšega kolesarja na svetu, pa če se ti na trepalnice postaviš ...
7 zmag na touru in to vse zapored je nekaj nedosegljivega. In najboljši kolesar je zato, ker je tolikokrat zmagal na najtežji kolesarski preizkušnji. Če RAAM odpišemo, ker ga vozijo samo extremni kolesarji.
Robič je še pred smrtjo nekdaj izjavil, ko ga je nekdo vprašal, kdo bi zmagal na RAAMu-robič ali armstrong, pa je rekel, da je težko primerjati ti dve disciplini in da je on ekstremni kolesar on pa kolesar na enodnevne dirke ... potem je še rekel, da bi armstrong zagotovo bil veliko boljši od robiča, če bi šla na enodnevne dirke ... verjetno pa bi armstrong bil slabši od robiča, če bi šla tekmovat skupaj v RAAMu.
To so pač zvrsti športa, ki se ne morejo primerjati .. isto se gorsko kolesarstvo ne more primerjati s cestnim ... Armstrong ne bi imel šanse za zmago na gorskem kolesarstvu, oni z gorskega kolesarstva pa na cestnem kolesarjenju ... Sicer je Armstrong, ko je prvič končal kariero vozil nekje gorsko kolesarstvo in je bil na koncu skupno drugi.
Jaz res veliko kolesarim ... zdaj nekdaj grem počasi na kolo pa kakšne 70km morem narediti danes še ... Ampak se zagotovo včasih stavim v gostilni zraven doma, ko grem domov ... spijem eno pivo ali pa kokakolo ... In ne .. jaz ne kolesarim zaradi tega da bi zdravo živel .. ampak da uživam gor in se razgibavam ter držim stalno telesno težo. Ne tako kot eni, ki se tu po forumu hvalijo, kak se s hamburgerji nažirajo in so suhi itd, potem pa teme odpirajo, kako hujšati ipd ...
Jaz sebe štejem za previdnega kolesarja ... eni pa res kolesarijo, da je katastrofa ... Moja punca je na začetku tudi tako kolesarila, da me je se bilo strah voziti z njo ... nonstop je vijugala po cesti, potem se je le navadila in kolesari kot se treba.