Ko se zgodi nek totalno nepredviden scenarij

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Včeraj zvečer, ves zgonjen prišel z Kolpe (konkretneje Schengenfesta), parkiram blizu stolpnice in peš do nje. V stopnišču 'pokličem' lift, počakam. Pride lift, skoraj že zaprem vrata lifta za sabo in vidim sosedo, ki je ravno prišla v blok (vem, da je iz 'n' nadstropja) in jo počakam. No, ta soseda je pred kratkim doživela šok, ker jo je pustil mož. Ženska je stara cca 45 let, jih pa ne kaže toliko. Je kr 'huda' ženska.

No, v liftu, jaz kakršen sem, lepo vljudno vprašam 'kako si?', in ženska nekaj pomisli in odgovori ''osamljena' in začne po meni 'plezat' in me objemat. Jest sem enostavno bil 'freeze, froze, frozen'. Pomoje so me bile samo oči. Nič mi ni bilo jasno. Zatem se je dvigalo ravno ustavilo v 'mojem' nadstropju in je ženska stopila malce stran (verjetno misleč, nekdo bo pristopil v dvigalo). Jaz sem enostavno stopil iz dvigala in se ji opravičil, če sem ji ponesreči zbudil spomine na ex moža. Gledala me je pa, da sem se skoraj začel topit. Ampak bil sem res zheban zaradi Schengenfesta (Kolpa) in se mi ni več dalo ukvarjati z ničemer. No, sem se zbudil ponoči okoli 3h in nisem več nazaj zaspal, ker se mi je 'šetala' po mozgu.

Če povzamem. Danes sem cel dan premleval 'what the f*ck happened' in prišel do zaključka, da sem storil prav.

Kaj bi vi naredili v takšnem primeru?

P.S.: sicer pa ni nujno, da ta ženska ne bo 'padla' v naslednjih nekaj dneh
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
morda si zamudil one night stand, morda kaj več. Malo oprezaj naslednje dneve, morda se ti še kaj prikaže. Ampak kot mlade punce rabijo tolažbo po koncu veze, jo morda tudi starejša ženska potrebuje in boš na koncu samo tolažba in nič več.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Na hitro bi moral skočiti do svojega fleta pa prevrniti vase 2 sharka
evil.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ja INNNN če si bil na Kolpi???!!!!???
13.gif

Jebemu glih mlek mi je pobegnu po šporheti, k t berem
grin1.gif
)
Teb se milfa nastaavlja, ti pa spizdiš?
Ja preostane ti drugega, kot da greš v nedeljo k prvi maši in spovedi.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ja INNNN če si bil na Kolpi???!!!!???
13.gif

Jebemu glih mlek mi je pobegnu po šporheti, k t berem
grin1.gif
)
Teb se milfa nastaavlja, ti pa spizdiš?
Ja preostane ti drugega, kot da greš v nedeljo k prvi maši in spovedi.

Mogoče je že gilfa
aplauz.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ne razumem tvojih dejanj? kolk si star?

nevem al sem samo jaz al sem v takih letih, da mi je par pogledov dovolj pa je tesno v hlačah
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Franci je tudi imel bolj tesno v hlačah ... ampak zadaj ... po domače usral se je.
frown-1.gif

Po moje že vaginko rešuje čast alterja.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
kak me razpizdijo take stvari ...

...predvsem zato ker se meni ne dogajajo
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ZAnimiva situacija, verjetno se ti ne bo ponovila nikoli več....Če si naredil pravilno? Takole bom rekel.
Če si poročen in če imaš svojo deklino rad, si naredil pravilno, da si šel in jo pustil
grin1.gif

Če si pa samski si pa
stupid-1.gif

....še na kafe te ne bo povabla.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ampak kot mlade punce rabijo tolažbo po koncu veze, jo morda tudi starejša ženska potrebuje

Tolažbo od česa? To sem že dostikrat slišal...glavna fora pa je v tem, da največkrat ženska pusti tipa, pa rabi tolažbo.
hysterical-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ma, boste eni doktoriral kle.

Itak je bilo sexa dovolj že v Vinici. Poleg tega sem ves zgonjen domov prišel ob 23h, vstat za na šiht je bilo pa treba ob 4h. Že tko sem včeraj bil ves mačkast, kaj bi šele bilo, če bi še to žensko štemal... si ne predstavljam
sprasujem se.gif

Drugače pa, ko (če!) bo ta ženska ob naslednji priložnosti nakazala kaj v tej smeri bo dobila
evil.gif