Ko se zgodi nek totalno nepredviden scenarij

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Kje živiš, da vam pridem v dvigalo kampirat?
grin1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ti si nor al pa si bil res totalno uničen tisti dan. Ker hot milfici se odpovedat je pa res neka velika stvar mogla bit. Pa še samski...
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Tolažba je metafora za seks, potešitev. Ampak rečejo pač tolažba, da se ne čuje svinjsko
grin1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Enim pa res dogaja...Franci,dobr ti tole...vlagas..
Za vse one,ki pravte,da je prav da je ni,ce je zaseden: ste bolj papeski od papeza! Pa kaj ma to veze,al je samski al ne? Takale sansa se ne pokaze vsak dan,zato jo je treba brez pomislekov izkoristit. Ne glede na stan...
rolleyes-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če je zgodba resnična .....
To ni zgodba. To se je resnično zgodilo.

Sicer vas pa pol folka nekaj ne dojema. OK, takšno Milfico legnt je tudi zame premija (danes odkrito priznam! Vendar nisem bil zmožen niti sposoben tega!!! Zgonjen do konca!!!). Še vedno pa, ne stradam sexa. Bo to dovolj jasno?

Prebrali ste, da sem samski, ne poznate pa okoliščin. F*ck frendice pa imam (in one mene, da ne bo kdo norel).

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Levanka Rukiæ i Desanka Šakiæ ne štejeta četudi sta ti
srce-1.gif

Da pa kljub temu da si brez predsodkv zavrneš MILF se je že vprašat da slučajno na EX moža ne čakaš
grin1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Moški smo vedno bli lovci in vedno bomo lovci!!!

Ti če pa nisi "štesno " tote Milfice pa si si čisto sam kriu da si taki hepan enostavno povedano!!!
pa nasploh nima veze če maš babo al je pa nimaš goni se okol dokler si mlad
za vsako pičko kere neboš nategno ti bo 1x žau!!!

Nena špilaj nekega kekeca zaj tu pa delaj sramoto moškim !! Naslednič če misliš jo nategni al pa sploh ne odpiraj teme o takih stvareh ker živčn gratam !!!!!

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Pismo, ko včasih preberem takšno in podobno temo, se mi zdi že malo čudno, da se sami jebači zmeraj naberejo v enem postu, vsi s polno fukfrendicami (seveda je ena premalo), ponujajo se vam MILFi itd. hmmm,...
rolleyes-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
90% najbolj glasnih tukaj pa bi v realni situaciji zmrznilo in se nato doma igralo z mehkim...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kolega je zmrznil ob odlični šansi za trojčka z dvema dobrima. Uprpil se je in ni šel, čeprav je bilo direktno povabilo.

Še sedaj mu je žal.
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če je zgodba resnična .....
To ni zgodba. To se je resnično zgodilo.

Sicer vas pa pol folka nekaj ne dojema. OK, takšno Milfico legnt je tudi zame premija (danes odkrito priznam! Vendar nisem bil zmožen niti sposoben tega!!! Zgonjen do konca!!!). Še vedno pa, ne stradam sexa. Bo to dovolj jasno?

Prebrali ste, da sem samski, ne poznate pa okoliščin. F*ck frendice pa imam (in one mene, da ne bo kdo norel).

Ok, kot sem rekel prej, veš kje stanuje, enkrat jo pokliči (ali ji pozvoni) in jo prosi za malo sladkorja (ker ti ga je zmanjkalo za kavo). Izgubiti nimaš kaj.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Včeraj zvečer, ves zgonjen prišel z Kolpe (konkretneje Schengenfesta), parkiram blizu stolpnice in peš do nje. V stopnišču 'pokličem' lift, počakam. Pride lift, skoraj že zaprem vrata lifta za sabo in vidim sosedo, ki je ravno prišla v blok (vem, da je iz 'n' nadstropja) in jo počakam. No, ta soseda je pred kratkim doživela šok, ker jo je pustil mož. Ženska je stara cca 45 let, jih pa ne kaže toliko. Je kr 'huda' ženska.

No, v liftu, jaz kakršen sem, lepo vljudno vprašam 'kako si?', in ženska nekaj pomisli in odgovori ''osamljena' in začne po meni 'plezat' in me objemat. Jest sem enostavno bil 'freeze, froze, frozen'. Pomoje so me bile samo oči. Nič mi ni bilo jasno. Zatem se je dvigalo ravno ustavilo v 'mojem' nadstropju in je ženska stopila malce stran (verjetno misleč, nekdo bo pristopil v dvigalo). Jaz sem enostavno stopil iz dvigala in se ji opravičil, če sem ji ponesreči zbudil spomine na ex moža. Gledala me je pa, da sem se skoraj začel topit. Ampak bil sem res zheban zaradi Schengenfesta (Kolpa) in se mi ni več dalo ukvarjati z ničemer. No, sem se zbudil ponoči okoli 3h in nisem več nazaj zaspal, ker se mi je 'šetala' po mozgu.

Če povzamem. Danes sem cel dan premleval 'what the f*ck happened' in prišel do zaključka, da sem storil prav.

Kaj bi vi naredili v takšnem primeru?

P.S.: sicer pa ni nujno, da ta ženska ne bo 'padla' v naslednjih nekaj dneh
evil.gif

Glede nepredvidenega scenarija: take stvari se ponavadi dogajajo, ko najmanj pričakuješ.

Če boš še kdaj imel možnost to žensko položit, pa ne moremo vedeti. Morda ja, morda ne. Priložnost zamujena..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Jaz bom pa takole rekel.
Če bi bil franci ženska, če bi po njej plezal moški v liftu in če to ne bi bil alter (ja trije ČE) bi francija že zdavnaj kastriral, povrh vsega bi bil zagotovo v priporu zaradi poskusa posiltstva!

Franci: ne sekiraj, po mojem si prav naredil....če vama bo še kdaj do česa se bosta že "zmenila" ko bosta oba za to, sicer pa se poslužuj "prijateljic".

Naj te nekateri kar imajo za ......
JAz še vedno mislim da ni treba vse položit katere bi hotele. Tudi moškim ne rata vse položit kar bi radi. Imejmo nekaj besede tudi pri tem! Ne pa da smo že v štartu "copate".

ajd da slišim alter je.bače

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bom pa takole rekel.
Če bi bil franci ženska, če bi po njej plezal moški v liftu in če to ne bi bil alter (ja trije ČE) bi francija že zdavnaj kastriral, povrh vsega bi bil zagotovo v priporu zaradi poskusa posiltstva!

Franci: ne sekiraj, po mojem si prav naredil....če vama bo še kdaj do česa se bosta že "zmenila" ko bosta oba za to, sicer pa se poslužuj "prijateljic".

Naj te nekateri kar imajo za ......
JAz še vedno mislim da ni treba vse položit katere bi hotele. Tudi moškim ne rata vse položit kar bi radi. Imejmo nekaj besede tudi pri tem! Ne pa da smo že v štartu "copate".

ajd da slišim alter je.bače

Podpis!!!