Klobasanje o tem in onem s področja avtomobilizma in avto industrije

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
478
83
Glede na take strokovnjake kot si ti in na dosedanje izkušnje, kakšne odgovore dobivam tu gor potem ne verjamem, da bom od tebe in tebi podobnih tu gor dobil odgovor.
Če ne znaš odgovorit na preprosto vprašanje potem tebi ne pomaga noben podatek o avtomobilu;)
avto letnik model oznaka motorja je osnova, povsod v diagnostičnem/coding/servisnem svetu, potem pa od tam naprej.
Postavljaš vprašanja, na zgornjega, ki je osnova, pa nisi odgovoril.

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
123
-303
18
Kaj vidva zdaj bluzita, če nimata pojma se ne vmešavajta v monolog genijalca! :rolleyes:
Glej jaz ne potrebujem da mi bo to uredil nekdo tu preko foruma. Bilo je preprosto vprašanje, če kje obstaja kakšen strokovnjak, ki "zna"...
Dobil sem odgovor, da to dela MTL. OK. To je to. Če poznate še koga se priporočam, poveš ta dela to za to in to je to vse ostalo filozofiranje in pametovanje pa lahko zadržite zase, ker me to popolnoma nič ne zanima. Ja ker se to potem razvije v "100x predelane debate" ki nimajo veze z vprašanjem.

Poznam jaz to pametovanje raznih genialcev ala sajkek in samosvojih, ki vsake 14 dni menjajo "ime" zato vem kam to pelje. Taki strokovnjaki boljš, da se ne oglašate. Zanimivo da se zraven pribašejo vedno eni in isti genialci:bonk:

Jaz bom avto peljal do tega "strokovnjaka" ostalo se bomo tam dogovarjali z njim, oziroma že prej preko telefona ali maila. Ne vem vi bi pa radi še številko mojih gat.

Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.

btw
Gre za Peugeota 1,2 puretech:bonk:

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
123
-303
18
avto letnik model oznaka motorja je osnova, povsod v diagnostičnem/coding/servisnem svetu, potem pa od tam naprej.
Postavljaš vprašanja, na zgornjega, ki je osnova, pa nisi odgovoril.
Samo očitno ti nisi ta diagnostik. Sem te vprašal, če si. Če bi rekel, da ti to lahko urediš bi se pa naprej pogovarjala. Zakaj bi to tebi razlagal? Zakaj bi to razlagal vsem genialcem tu na forumu? Zato da se bodo potem vsi vodovodarji oglašali kako in kaj in zakaj se to da ali ne. Imam že dobre izkušnje s takimi genialci zato tudi ne odgovarjam na taka vprašanja. Jaz sem samo prosil, da mi poveste kje dobim tega diagnostika! A je to res tako težko. Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.

• Objave ne odobravam
Reactions: Samo Svoj

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
478
83
Samo očitno ti nisi ta diagnostik. Sem te vprašal, če si. Če bi rekel, da ti to lahko urediš bi se pa naprej pogovarjala. Zakaj bi to tebi razlagal? Zakaj bi to razlagal vsem genialcem tu na forumu? Zato da se bodo potem vsi vodovodarji oglašali kako in kaj in zakaj se to da ali ne. Imam že dobre izkušnje s takimi genialci zato tudi ne odgovarjam na taka vprašanja. Jaz sem samo prosil, da mi poveste kje dobim tega diagnostika! A je to res tako težko. Opažam da postavljam pretežka vprašanja za določene uporabnike tega foruma.
OK
Ne razumeš - profesionalec ti ne bo nikoli rekel, da lahko uredi nekaj, če sploh ne ve, ali je možno, ker nima podatkov.
Kot bi spraševal koliko bo vodovodar vzel za obnovo kopalnice, pa ta ni videl stanja ne kaj bi ti dejansko rad imel v njej - a sem ti dovolj jasno obrazložil?
Sedaj veš, zakaj to potrebujemo?
Očitno ne razumeš oz. nočeš razumeti.
Ker če bi, bi napisal magari na privat model avta in letnik, pa bi te napotil k pravemu - ampak sedaj je prepozno, glede na nivo komunikacije.

Kdo in kaj sem jaz pa stari uporabniki dobro vedo še iz časov Mobisuxa.

tony

Guru
23. jul 2007
9.731
1.523
113
Poglej se malo v ogledalo.

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
123
-303
18
Ni potrebe več, sem že dobil nekoga normalnega, ki normalno komunicira. Mi je bilo takoj žal. Pa sem mislil glede na začetne komentarje da bo debata koliko toliko normalna pa so se že začeli basat zraven neki pametni samosvoji. Sami vodovodarji ki vse vedo, oprostite ker ne vem kaj ste bili v času mobisuxa verjetno vodovodarji. Sem lepo napisal da lahko tudi preko ZS. Glede na dosedanje izkušnje nivo komunikacije ne more bit drugačen kot je.
Ja tony se pač prilagajam na vaš nivo.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.643
1.526
113
Ne pametuj zdaj v prazno. Popolnoma jasno je, da v Slo NIMAJO vsi majstri opreme/znanja za VSE znamke. Dvomim tudi da ob obstojeci zakonodaji odkrito oglasujejo kaj lahko izklopijo. Zato je model, ki sceno pozna, vprasal za kateri avto isces

• Objave ne odobravam
Reactions: Sky

tony

Guru
23. jul 2007
9.731
1.523
113
Eden prvih proizvajalcev, ki je dal not (tudi) LFP baterije, ki nimajo kobalta, je bila ravno Tesla.

Tesla je daleč od tega, da bi z njo bilo vse svetniško, manko inovacije jim pa res težko očitamo...

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
123
-303
18
toti sky se z vsakim zapne..zanimivo, potem pa vsi drugi krivi... šolski primer.
Ja res, s takimi pacienti kot si ti takoj! Zanimivo, da ste to eni in isti pacienti. In če vas par 10 enih in istih, ki dežurate tu gor 24/7 zaprejo, lahko zaprejo tudi ta forum.
Kako lepo bi bilo:cheer:
Potem sem se pa zbudil:valjamse:

• Haha
Reactions: sajkek