Deluje že krasno.A ti ni pol uhajal nazaj noter vroč zrak?
Seveda je uhajal, toda klima je imela dovolj veliko kapaciteto, da mi je sicer majhno stanovanje lepo držala na 24st.
Deluje že krasno.A ti ni pol uhajal nazaj noter vroč zrak?
Kdaj je najboljši čas za nakup oziroma montažo klime? Za to poletje je že kar pozno? Klima se bo uporabljala samo za hlajenje. Se splača počakat do jeseni, zime? So takrat cene kaj nižje? Če sedaj naročim bom itak čakal mesec ali več, da majster pride, pogleda in potem da vse zmontira?
Hvala igi za odgovor. Koliko časa približno pa traja nekomu kot si ti od prvega vpoklica do zaključka montaže, sedaj trenutno v višku sezone.
Kot kaze, monterji se prevec dobro zivijo... ker se nobenemu ne ljubi priti, ce je stanovanje s sestem stuku (ceprav je parkirisce pred blokom in dovolj veliko dvigalo)... Eden je celo prisel pogledat.... pa potem niti ni poslal predracuna oz. ponudbe... kljub poskusu kontaktiranja preko telefona oz. SMSa ... V medijih pa stalno reklame... pa da je montaza v roku 5 dni... Kot kaze letos ne bo nic... Cez zimo bodo pa izgovori, da je premraz ...
igi ... ti se delas te zadeve in je tvoj delokorog tudi v LJ?
Še. Če ni preveč zakomplicirano
Sporoči mi kaj rabiš in kakšno slikco lokacije. Pa ti pripravim ponudbo.
Evo, jst tud nabavil klimo, ker drugače bi mojega starega cucka res kap. Naročil in plačal sem v ponedeljek, včeraj dobil klimo, v petek najkasneje pa baje pridejo zmontiratIgi je vcasih se na obali kaj naredil. In to ceneje kot monter iz sosednje ulice. Na obali imajo fizikalni radniki zlatarske cene
V spalnici imam eno Delongi klimo. Stara kar nekaj let, vsaj 10 bi rekel, je pa laufala zelo malo. Definitivno potrebuje nov plin pa verjetno še kakšen servis. Ko jo zaženem je kar glasna, verjetno ker je premalo laufana in stara.
Pozna kdo stroške takega remonta? Torej plin in nekakšen servis. Bi šel še letos v to če ne gre za absurdno številko.
Igi, kaj se svetuje za primere, ko je klima potrebna samo za hlajenje, pa še to le v extremno vročih dnevih, kot sta bila recimo zdaj dva tedna.
Meni kaj drugega, kot nek poceni gree ne pade na misel...