Lani,sem nabavil tole klimo k bom dal link.Z njo,sem zelo zadovoljen.Ko je zunaj krepko čez 30c.Imam v stanovanju ohlajeno na 24c.Sam nisem mogel vrjet.Da bo res tako učinkovita.Ker večina po forumih,kritizira prenosne klime.Ta je pa res top.Sej vem,da bi za ta denar dobil fiksno.Sam,če živiš v bloku,k je nova fasada in kot podnajemnik.Si ne smeš kaj tazga zmislit...kaj šele zmontirat.Imam pa speljano skozi okn
z v oknu,je že bilo narejeno za prenosno klimo.Sem sam cel dal noter in zalaufal.Ker so jo imeli tud prejšnji stanovalci.Je pa res,da more imet dovod zraka.Da lepo deluje kot je treba.Pr men,ga dobi iz zračnika.
Res,je odlična in učinkovita.Se pa tud vklaplja in izklaplja.Če dam na funkcijo prijetno bivanje.Prvo,dam vedno na turbo hlajenje.Ko mi ohladi na 24c.Dam na funkcijo prijetno bivanje.In mi skoz drži na 24-25c.Je pa kr tiha...sploh k daš na funkcijo,Tiho delovanje.Ponoč kamot laufa.Skratka,Ne obžalujem nakupa.
To je to.
https://www.ideo.si/prenosne_klimat...klimatska_naprava_PAC_AN_112_SILENT_DE_LONGHI