Uporablja kdo tole klimo ali je za ta denar (do 600eur), boljše pogledati za kakšno drugo znamko?
LG STANDARD PLUS (PC12SQ.NSJ/PC12SQ.UA3) 3,5 KW + WIFI
LG klimatska naprava Standard Plus (PC12SQ.NSJ/PC12SQ.UA3) 3,5 kW + WiFi - eMundia.si
LG klimatska naprava Standard Plus (PC12SQ.NSJ/PC12SQ.UA3) 3,5 kW + WiFi, lg, klimatska naprava, klima, standard pluswww.emundia.si
Misliš, da z neko ceneno bi ob enakih pogojih prišel s denimo 50€ skozi?Nikakor ne obžalujem nakupa, za ta model klime,k sem jo lani Junija kupil, k vam bom dal link.Res se splača mal več odštet in stvar deluje kot mora.Sem se celo zimo grel z klimo.Mesečno porabil max 25-30 eur.Laufala je skoz 24 ur na dan.Ponoč in podnev...tudi takrat ko sem bil od doma.Če bi še enkrat kupoval.Bi samo to znamko uzel.Ker je res Top
Komaj že čakam,da me bo poleti prijetno hladila,kot me je lani.Od Junija do konc poletja
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažo
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažowww.harveynorman.si
Je loceno. Vrata pa stopnisce, zgoraj je loceno od spodnjega.Zapri zg. štok ( provizorično )
Zdravo. Katero klimo bi priporocali za vikend, kjer bi bila klima vir hlajenja in ogrevanja. Na vikendu smo bolj kot ne spomladi, poleti in jeseni, bi pa bilo fajn da lahko ogreva pri minusu vsaj nekaj. Rabil bi za spodnji stuk bajte, cca 60m2 bi bila dnevna, kuhinja, kopalnica, predsoba.