Luka je odgovarjal Darjanu.ne vem če ima vsaka štromarska trgovina izolacijo za cevi klima naprav, zato vprašujem kje.
Hanzi, točno tako, vmes pa lepilo ali lepilni trak
Kako se da tako cev podaljšati (da ne bo ravno v stilu "a je to") ?Kje se dobi taka cev, samo krajša? cca 5 metrov:
https://mgk.si/montaza-klima-naprav/odvod-kondenza/rebrasta-cev-za-kondenz-model-tu-16mm.html
bauhaus ima?
Igi?igi & co.:
Iz stanovanja selimo klimo Samsung MH040FXEA2B - zunanja enota in dve notranji enoti MH026FBEA.
Odmontirano po igijevih navodilih - je pa itak že plin manjkal, ker je ena cev puščala.
Torej klimo bi bilo treba generalno očistit - ena notranja enota je "zašmolcana" od nikotina in prahu, druga malo boljša - Klima Petek nam ponujajo čiščenje ene za 180€ in sicer nekaj s paro in razkužitvijo - po moje je treba menjati tudi filtre.
Potem pa je treba vse skupaj montirat v hišo.
A je tukaj kak interesent za "biznis" - Maribor okolica.
igi & co.:
Iz stanovanja selimo klimo Samsung MH040FXEA2B - zunanja enota in dve notranji enoti MH026FBEA.
Odmontirano po igijevih navodilih - je pa itak že plin manjkal, ker je ena cev puščala.
Torej klimo bi bilo treba generalno očistit - ena notranja enota je "zašmolcana" od nikotina in prahu, druga malo boljša - Klima Petek nam ponujajo čiščenje ene za 180€ in sicer nekaj s paro in razkužitvijo - po moje je treba menjati tudi filtre.
Potem pa je treba vse skupaj montirat v hišo.
A je tukaj kak interesent za "biznis" - Maribor okolica.
Glasnost ne bo problem, ker v sobi spi se dojencdk, ki mu igra white noise. Smo ze vajeni
Vprašanje....v dnevni imam nad oknom in balkonskimi vrati cca. 34 cm prostora za montažo notranje enote. Je to ok ali potrebuje notranja enota zgoraj več prostora kot tistih nekaj centimetrov, ki mi jih ostane?
odvisno kaj želiš montirati. Kakšen top model bo kar težko stisniti na 34cm, ker ga je potrebno še priklopiti... Oziroma je bolj odvisno kam bodo potem šle cevi, in je bo fizično mogoče priklopiti. Klima bo pa načeloma delovala tudi na teh nekaj cm.
Top modeli so širši?
Ker ravno kontra kupujem, za tisti en mesec hude vročine letno, torej nekaj hudo poceni, ker se mi mansarda zagreje v tistih dveh tednih špic sezone, pozno popoldne...drugače je ok