Citat:
Uporabnik tony pravi:
Spekter: Čakaj, čakaj, pa si upošteval navodila (oz. fajl, ki sem ga prilepil)? Ventilacijo (ne klime!) moraš potem nekaj časa laufati na mestu (vsa okna odprta), da alkohol v peni izhlapi, sicer boš med vožnjo zadet ko mamba od čistilnega alkohola. And nobody wants thatNekaj razlike bi se moralo takoj poznati, če je smrad še vedno prisoten, ponovi proceduro čez dober teden...
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
jaz sem placal 40 EUR brez racuna.Mi je pa naredil postopek kot je zgoraj, trajalo je ca 45min.
Sem tudi zamenjal susilec ki je tudi nekje okrog 40 EUR.Susilec se mora vedno zamenjat ce je sistem odprt vec kot 2 uri, ker se navlece vlage.
Eni susilci imajo kontrolno okence ki spremeni barvo ko je potrebno zamenjat susilec.
KSZnajprej bi lokalnega mehanika KLOFNIL, da bi naredil 3 prevale. Zaradi trdilcev se uničujejo AC naprave po 6000 eur
NUJNO moraš povedati tistemu, kamor boš peljal, da imaš leakstop notri, ker če nima predfiltra, mu lahko zaf00kaš celo klima mašino
najprej bi lokalnega mehanika KLOFNIL, da bi naredil 3 prevale. Zaradi trdilcev se uničujejo AC naprave po 6000 eur
NUJNO moraš povedati tistemu, kamor boš peljal, da imaš leakstop notri, ker če nima predfiltra, mu lahko zaf00kaš celo klima mašino
Če ima par k€ vredno AC napravo, potem verjetno ni problem kupit še predfilter, ali pač? V tem primeru mu je mehnik povedal, da je dal leak stop, lahko pa bi rekel "sem popravil" in bi pač odpeljal... Vsak je sam odgovoren za svoje naprave, tak da kloftaš lahko samo sebe
tesnilca nima kaj not dajat. Tudi če se stranka strinja. Niti na misel mu nebi smelo to prit da kaj takega stranki omeni.