Kje ste chipali avte?

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
No ja, se vedno ne "cutim" nobene razlike....tko da......nene, ne bom ga chipal, ampak tole me je pa zanimalo v toliko, ker imam moznost sprobat v zivo, pa se stane me ne.
Sem pa vceraj gledal stran uradnega proizvajalca, so tam cene kar ohoho in obljubljajo enako performanco, kot mi je vceri napovedal.
Mam ga na probi se do ponedeljka.

Ja, hondi, res je, S2 je bil, nepozaben avto........

lp

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Prednost pboxa je v tem, da ga lahko vzameš dol kadar hočeš
smile-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
V tem trenutku sem mnenja, da je to res ena in zaenkrat edina prednost, pa se mogoce " psiholoski efekt ", da je avto zdaj chipan in da to potem mora it bolj, hahahah.
Sej pravim, do ponedeljka......

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
jaz enega poznam ki ta starejse avte cipa pa 150 EUR, rekel je da nekaj dela tudi za te znane Ljubljanske mojstre, ker ima neke veze v nemciji in gre vsa zadeva preko njih.Letos imam namen nabavit 3.0TDI rekel je da ga za 300 EUR dvigne na 275 konjcev.Zadnjic mi je porihtal en racunalnik za AIR-bag.Tip obvlada zadevo.

sah

Pripravnik
6. dec 2007
63
0
6
obup. nekdo zbere npr 20.000 eur za avto, potem bi pa za čip dal 120, mogoče 131 EUR.
juhu

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Blue GTI pravi:
Stran bo v kratkem narejena. Drugače pa, če te kaj konkretnega zanima, kar vprašaj ali pa mi PM pošlji
tongue-1.gif

Popravi banner na alterju.

Alfa je JTDm ne JDTM.....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik SnuffyZ32 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
za 750eur? senica je doktor za italjanske stroje pa se da dogovoriti za 300eur

Senica? Sem bil tam na 'dyno dayu' ko je Cicero mel se kompresor cliota RS, tistih nekaj minut kolkor je delal... Pa senico vprasam na kaksen a/f ratio cilja pri >turbo/kompresor< motorjih. Pa pravi da na 14.7, da je to idealno. Sem 2x povdaril, da sprasujem za prisilno polnjen motor z dvignjenim boostom, tak da ni blo nesporazuma.

Na mizi je pa mel stopljeno masino od cicera... baje so bli injektorji krivi. Pffff... Ne poznam cele zgodbe specificno s Cicerovim cliotom, tko da mogoce sem kaj zgresu, ampak ze tist kar je Senica povedal je dovolj, da se leta po tem ob kavicah se vedno mal nasmejimo na to.

Cene danasnjih 'tunerjev' za cipe pri nas se mi zdijo sicer hude glede na to da niso individualne po meri mape, sam cene itak trg oblikuje tko da... Moj cip za serijske injektorje in mapo za airflow do cirka 450hp je bil 200$ shipped in pridno/zanesljivo poganja avto zadnjih 60k km, veliko od tega s precej desnega zgornjega dela mape
smile-1.gif

Nisem celega threada bral, pa zato vprasanje. Ali ma SKN brake dyno?

lp,
Sasa

no saj sem napisal za italjanske masine. cliota se vedno v sloveniji izdelujejo, v najboljsem primeru masino v franciji
grims-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Blue GTI pravi:
Stran bo v kratkem narejena. Drugače pa, če te kaj konkretnega zanima, kar vprašaj ali pa mi PM pošlji
tongue-1.gif

cena za 1.9 mjtd ?

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
No, tisto skatlico so mi vceraj odmontirali dol.
zagotovo lahko trdim le to, da sem imel 8dcl manjso porabo.
ostalo pa, zal, brez dyno testa, ni mozno trditi.
lp

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Je mogoče kak kandidat za čipanje pri RSR v naslednjem tednu, namreč še vedno nudi 30 % popust za dve vozili?