Jaz ne vem katere enajstemetrovke si ti gledal, ker tiste, ki sem jih jaz gledal, niso bile v sredino.Dobra igra, škoda tele komedije na koncu. Ko da bi prvič enajsmetrovke streljali. Že prvi jo užge po sredi pa se vsi za glavo držimo pol pa naslednja dva še ponovita zgodbo.
Takih tekem, razen Oblaka ni še igral nihče od naših. To je dobra šola za vse, tudi za Šeška, sedaj vidi koliko mu manjka, da je v ozki eliti svetovnega nogometa. Ne veliko, pa vendar dovolj da po 110 minutah ruvanja, tekanja, skakanja, sodelovanja v obrambi zmanjka energije za natančen strel v kontri. Na normalni tekmi v Bundesligi bi to zadel 9 od 10.Dobra igra, škoda tele komedije na koncu. Ko da bi prvič enajsmetrovke streljali. Že prvi jo užge po sredi pa se vsi za glavo držimo pol pa naslednja dva še ponovita zgodbo.
Točno to.Vsi so mladi. Da ne bomo zdej tko k Angleži, k enga nahajpajo, pol ga pa uničjo, ko enkrat ne gre. Šeško je šele 5 let nazaj zmutiral, logično da še ni za velike tekme, bo pa.
Pa še zakasnitev slike bi lahko dodal. Na ŠK je Oblak že obranil penal na RTV ga Ronaldo še streljal ni! Živijo v nekem vzporednem svetu!ksz.
kaj je to z RTV.
- 1 tekma na dan
- reklame ob vsaki pavzi
- studio nevem zkaj je tam, ker sploh ne preklopijo v njega. Zakaj sploh vabijo goste.
ob polčasu je bilo 15 min reklam, na koncu tekme pa sploh nevem,če so kaj povedali, ker so imeli spet blok reklam.
kdaj bo možno odjavit RTV.
Edit: Igra pa... vse vredu, samo škoda, da so jo na koncu tako poceni odnesli. Obramba pa 10/10. Bo drugič bolje. Vsaka jim čast.
Kje je slikica jokice Penalda?Misstiano Penaldo ali Kako braniti 11-metrovko Ronalda(7)! by Oblak (Slovenia)
Poglej priponko 88280
OPSS Jeri!
No, to je pa tudi naslednja stopnja slovenske zabitosti/nevoščljivosti.Kje je slikica jokice Penalda?
Priznam, gledu sm tekmo sorazmerno mirno, pol me je pa odnesl v momentu k je moj soimenjak branil enajstmetrovko in sem se smejal Ronaldu zarad solz. Čustva pač. Ko se pa glava ohladi, pa normalni vemo, da gre za 39 letnika v top formi, za kar mora trdo delat, bolj trdo kot si en navaden smrtnik sploh predstavlja. Tud po tekmi je govoru v superlativih o Sloveniji. Pri vsem tem kešu igra pa s ponosom in srcem za reprezentanco, pa ne bi več rabu.No, to je pa tudi naslednja stopnja slovenske zabitosti/nevoščljivosti.
Gledam okrog mene, kako se nekateri privoščljivo smejijo ''jokici Ronaldu'' in všečkajo in šerajo meme. Meni se pa obrača želodec ob tem. Pi... sem čuden očitno.
No, to je pa tudi naslednja stopnja slovenske zabitosti/nevoščljivosti.
Gledam okrog mene, kako se nekateri privoščljivo smejijo ''jokici Ronaldu'' in všečkajo in šerajo meme. Meni se pa obrača želodec ob tem. Pi... sem čuden očitno.
Jaz ne vem katere enajstemetrovke si ti gledal, ker tiste, ki sem jih jaz gledal, niso bile v sredino.
Si morda preveč pil pred tem?
Samo o primitivizmu je govora, nič drugega. Nekoč so šli v areno gledati, kako šprica kri, zdaj pač to...distrakcija od sebe pa večini ljudi še kako prav pride...sestavine koktjela, ki ga omenjaš so še številna druga spremljevalna stanja.Morš tudi razumeti, da eni si to lahko privoscijo zgolj z zamikom in raztegnjeno na daljsi rok. V vzporednih temah lahko bereš, da je marsikater pametnjakovic od tu v resnici 100 pa 120 pa še več kilaš, na razlicnih koktajlih antihipertenzivov in antidiabetikov in si iz cisto prezivetvenega nagona ne morejo provosciti reakcije v afektu, ker je za njih lahko to že smrtno. Tak da treba na pocas masirati pa vleci zgodbo - da se ostane znotraj 130 pulza... To so pa alter športi... Vsak ima svoje specifike.
Mi smo vsi skočili v zrak in se veselili znanosti Oblaka. To je bilo dovolj .Priznam, gledu sm tekmo sorazmerno mirno, pol me je pa odnesl v momentu k je moj soimenjak branil enajstmetrovko in sem se smejal Ronaldu zarad solz. Čustva pač. Ko se pa glava ohladi, pa normalni vemo, da gre za 39 letnika v top formi, za kar mora trdo delat, bolj trdo kot si en navaden smrtnik sploh predstavlja. Tud po tekmi je govoru v superlativih o Sloveniji. Pri vsem tem kešu igra pa s ponosom in srcem za reprezentanco, pa ne bi več rabu.
In to je potem to!Točno to.
Če kdo, je v tem primeru kvečjemu trener kriv, ki bi pač moral dati drugemu priložnost. Če pa ni imel boljšega, potem je pa to to.
Samo o primitivizmu je govora, nič drugega. Nekoč so šli v areno gledati, kako šprica kri, zdaj pač to...distrakcija od sebe pa večini ljudi še kako prav pride...sestavine koktjela, ki ga omenjaš so še številna druga spremljevalna stanja.
No, to je pa tudi naslednja stopnja slovenske zabitosti/nevoščljivosti.