Tukaj se pogovarjamo o tem da ni fajn met otrok pri 45 letih, ko si tri že skor do kruha spravil. Al kje si ti?ko tule prebereš kakšna muka je z otroki, ni čudno, da je vedno več, takih ko jih nočejo. bodo črni nadomestili a ne...
egoizem, lepota 21st. Sicer pa taki tak boljš da jih nimajo.
woke agenda, pol ga pa kupiš že izdelanega, ko je mal starejši.
kaj veš, mogoče pa še spečem na stara leta 2 ali 3 s kakšno 25 letnico. Kdo bi vedel? Če lahko Bernie kao, bom pa še jaz, ali.Tukaj se pogovarjamo o tem da ni fajn met otrok pri 45 letih, ko si tri že skor do kruha spravil. Al kje si ti?
Sicer pa, zakaj ti še kakega ne narediš, da ne bojo črni nadomestil? Pa woke tud ne pase v vsako temo, ko lajna.
haha, ne morem verjet, da še kar favšija udarja, na skoraj 9 let staro zgonjeno premijo. Resno? In se meče starino naprej... smeh - kisli.A ti bereš kakšen deugi forum? Ker tukaj se zanimajo za vazektomijo smao tisti, ki že imajo otroke. Vsaj jaz sem tako prebral.
Pač bi radi tudi mi enkrat prišli do rabljene premije.
Ti kar, nihče ti ne brani skakanja z vozičkom naokoli pri 50tih, pa pedenanja muh 25 letnice, če se ti da, ti kar, jih par poznam, ki so si to nakopal na glavo, vsi od prvega do zadnjega so po parih letih shiral. Kaj ma pa to z woke agendo, črnimi, egoizmom, lepoto, veš pa samo ti.kaj veš, mogoče pa še spečem na stara leta 2 ali 3 s kakšno 25 letnico. Kdo bi vedel? Če lahko Bernie kao, bom pa še jaz, ali.
Dobiš potrdilo, da si neploden. Testirano, črnonabelem5. prvi sex na polno, pa potem po testerje v trgovino zjutraj, če je ziher slepo streljalo
Glede na to kako sem čutil rezanje in žganje cevovodov, me to ni skrbelo. Je že nekaj let od tega in nimam novih potomcev .5. prvi sex na polno, pa potem po testerje v trgovino zjutraj, če je ziher slepo streljalo
Prvih nekaj strelov še 100% ni slepih. Ker spermiji niso samo v jajcih ampak čakajo višje gor na svoj trenutek. In dokler teh zadev ne prepucaš si še plodn.5. prvi sex na polno, pa potem po testerje v trgovino zjutraj, če je ziher slepo streljalo
uvoz iz DE?A ti bereš kakšen deugi forum? Ker tukaj se zanimajo za vazektomijo smao tisti, ki že imajo otroke. Vsaj jaz sem tako prebral.
Pač bi radi tudi mi enkrat prišli do rabljene premije.
Zakaj bi doma z gumico?! Dafuq?!Gumico lahko dam vsak moment dol, ti pa svojih cevk ne boš mogel nazaj spojit.