Kje ste chipali avte?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
A si bil na valarjih?

Koga si ti to uprašu?
smile-1.gif

Nism, kolega ni mel cajta takrat...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik Limoni pravi:
Na koliko konjev si ga čipal pri rsr-u ?

na 136 konj (vsaj toliko ima po prospektu).

A ti govoriš že za novi model A-ja?

Ne vem...v primerjavi s TDI motorjem se mi zdi tale CDI prava pogrebščina.

Sploh me moti to konkretno dodajanje gasa da se sploh kam premakne.

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
za 750eur? senica je doktor za italjanske stroje pa se da dogovoriti za 300eur

Senica? Sem bil tam na 'dyno dayu' ko je Cicero mel se kompresor cliota RS, tistih nekaj minut kolkor je delal... Pa senico vprasam na kaksen a/f ratio cilja pri >turbo/kompresor< motorjih. Pa pravi da na 14.7, da je to idealno. Sem 2x povdaril, da sprasujem za prisilno polnjen motor z dvignjenim boostom, tak da ni blo nesporazuma.

Na mizi je pa mel stopljeno masino od cicera... baje so bli injektorji krivi. Pffff... Ne poznam cele zgodbe specificno s Cicerovim cliotom, tko da mogoce sem kaj zgresu, ampak ze tist kar je Senica povedal je dovolj, da se leta po tem ob kavicah se vedno mal nasmejimo na to.

Cene danasnjih 'tunerjev' za cipe pri nas se mi zdijo sicer hude glede na to da niso individualne po meri mape, sam cene itak trg oblikuje tko da... Moj cip za serijske injektorje in mapo za airflow do cirka 450hp je bil 200$ shipped in pridno/zanesljivo poganja avto zadnjih 60k km, veliko od tega s precej desnega zgornjega dela mape
smile-1.gif

Nisem celega threada bral, pa zato vprasanje. Ali ma SKN brake dyno?

lp,
Sasa

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Ja smo se tudi ze smejali na ta racun skupaj
grin1.gif

Drugace ima pa brakedyno Tunerc (tocneje Mustang Dyno MD-250 (do 1200 KM)) in vse optimizacije dela individualno, vsak avto posebej
cheer.gif

Pa tudi sam lahko zberas z katerim softwherom zelis delati elektroniko (Hondata, Neptune, Crome, Unichip, Motec, Autronic and more...) Glede cen pa vem le za Honde in sicer atmosfericne 320eur, prisilno polnjene pa 360-400EUR (kle je ustet se s100 modul od hondate).

SKN_Slovenija

2.500. registrirani uporabnik
28. jan 2008
10
0
1
www.skn-tuning.si
Citat:
Uporabnik JollyVTI pravi:
Pa tudi sam lahko zberas z katerim softwherom zelis delati elektroniko (Hondata, Neptune, Crome, Unichip, Motec, Autronic and more...) Glede cen pa vem le za Honde in sicer atmosfericne 320eur, prisilno polnjene pa 360-400EUR (kle je ustet se s100 modul od hondate).

No glih tako preprosto ni. Vsaj glede Autronica (katerega tudi zastopamo) in Moteca. Ne gre tu za software ampak so to profesionalni motorsport racunalniki, katere se naknadno mapira in software za Autronic ne mores uporabljati na drugih racunalnikih. Poleg tega dober remap Autronica (tudi Moteca in ostalih profi racunalnikov) je dalec od cen, ki si jih navedel...

Uros

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Jst sm napisal le opcije, cene se navezujejo na uporabo Crome, Neptun itd. pri NA, za T predelave pa pise S100 modul kar pomeni Hondata
wink-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
KSZ in bi se samo prilepil rad na tole debato, sicer pa vem, da riskiram marsikatero hudo na moj racun, a ne da se mi odpirati nove teme.
Danes me nagovoril znanec in mi probno namontiral od Steinbauerja nekaj not, naj bi iz mojega 1.5 dCi mlincka stisnilo precej vec, kot pise v prometni.
Meni osebno se ne zdi ( nimam pa niti zelje po nekih dyno testih ) da bi bilo sploh kaj razlike.
Kdo ma s tem doticnim kake konkretne izkusnje?
Na probi ga lahko vozim do pon ali tor, nato je rekel, da se bom ziher odlocil,da ga bom kupil ( mislim da cca 500 E racuna ).
thnx vnapej
pa pliz, ne, to ni kaka provokacija, je le simpl in zame realno vprasanje, tko da.........be nice but honest with me:)

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Po mojem. Sklepam po tem, k sem videl eno skatlo na njegovi mizi, pa not eni kabli crne barve. Glede na to, da sem potem moral odit in mi je posodil svoj sluzbeni avto, vec ne vem.
Se pa spomnim pred leti, ko sem chipal pri RSR, da je blo takrat ohoho dela s tem. ( je pa bil avto letnik 1993 )

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
ja, prej si mel S2

zdej pa mlinček v katerega bi rad box dal za 500 eur...
c,c,c, kot bi jaz dal poceni zalivke na zobe (tvoja stroka)

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
Pri RSR te stane za ta motor 349 EUR. Brez kakih skupinskih popustov. S popusti si na cca. 270. Traja pa kako uro. oz. še manj.

Ti bi pa dal 500 EUR za P-box.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
predvsem bi te rad nategnil ko kavbj konja!

če že, potem daj čipat k tunerju, kjer boš plačal kvečjemu 400 EUR pa bo to čipanje kot se spodobi, ne pa nateg.