Kje ste chipali avte?

SKN_Slovenija

2.500. registrirani uporabnik
28. jan 2008
10
0
1
www.skn-tuning.si
Napake pri vnosu so vedno možne. Da pa potem sodiš o kvaliteti pa je po mojem zmotno.
Vsekakor pa lahko v normalnem "tonu" opzoriš na napako in se ne obnašaš kot nezmotljivo
in vsemogočno bitje.

Če ti ponudba ustreza se boš pač odločil, če ne pa pač ne.

Verjamem pa tudi na tem forumu v pravilo, da tisti, ki največ "ropotajo"
nimajo nobenega namena "čipati" ampak le špekulirajo. Pač slovenska navada...

Če te pa kaj konkretneje zanima nas lahko kontaktiraš in z veseljem ti bomo
pomagali...

Pa lep dan,

UM

SKN_Slovenija

2.500. registrirani uporabnik
28. jan 2008
10
0
1
www.skn-tuning.si
Zgolj v info:
600 EUR + DDV je uradna cena (z vključenim TÜV certifikatom in razširjeno SKN garancijo).

480 EUR + DDV pa je cena brez TÜV certifikata.

Na trgu je pa mnogo ponudnikov, ki delajo "malo po občutku" brez pravega razvoja, testiranj itd. in
seveda delajo brez računa itd. potem pa so cene 300 EUR in tudi manj. Ko pa so (in velikokrat so)
pri takih lowcost "polizdelkih" problemi pa so odzivi ponudnika veliko manj prijetni kot je bila cena.

Nekaj nas je na trgu, ki delamo tako, da bo stranka zadovoljna na dolgi rok in za tem stoji neka ekipa in
tudi, če pride do problema ne damo rok stran (tudi če nima sklenjene garancije oz. tudi če ne gre
neposredno za čipiranje) in investiramo v opremo, ki ni le notesnik in kabel ampak mnogo več,
tisti nimamo cen par 100 EUR, ker to preprosto ne gre in tudi zadeva ni spet tako enostavna kot
se nekaterim zdi oz. bolje rečeno je na prvi pogled videti. Zato nekega drastičnega upada cen pri
kvalitetnih ponudnikih na našem trgu sigurno ne bo, se pa dela aktivno na tem, da se izboljša
kvaliteta ponudbe.

Izbira pa je seveda na strani lastnika vozila.

Lp,
UM

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Še več takih kot vi bi moglo bit, pa bi se tut cena spustila, brez skrbi. Posledično bi blo tudi več prometa.

lp

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik SKN_Slovenija pravi:
Zgolj v info:
600 EUR + DDV je uradna cena (z vključenim TÜV certifikatom in razširjeno SKN garancijo).

480 EUR + DDV pa je cena brez TÜV certifikata.

Na trgu je pa mnogo ponudnikov, ki delajo "malo po občutku" brez pravega razvoja, testiranj itd. in
seveda delajo brez računa itd. potem pa so cene 300 EUR in tudi manj. Ko pa so (in velikokrat so)
pri takih lowcost "polizdelkih" problemi pa so odzivi ponudnika veliko manj prijetni kot je bila cena.

Nekaj nas je na trgu, ki delamo tako, da bo stranka zadovoljna na dolgi rok in za tem stoji neka ekipa in
tudi, če pride do problema ne damo rok stran (tudi če nima sklenjene garancije oz. tudi če ne gre
neposredno za čipiranje) in investiramo v opremo, ki ni le notesnik in kabel ampak mnogo več,
tisti nimamo cen par 100 EUR, ker to preprosto ne gre in tudi zadeva ni spet tako enostavna kot
se nekaterim zdi oz. bolje rečeno je na prvi pogled videti. Zato nekega drastičnega upada cen pri
kvalitetnih ponudnikih na našem trgu sigurno ne bo, se pa dela aktivno na tem, da se izboljša
kvaliteta ponudbe.

Izbira pa je seveda na strani lastnika vozila.

Lp,
UM

Če delate vse po istem principu bi razumel, da je nižja cena brez garancije a še vedno s certifikatom, saj za "pridati" certifikat imaste točno 0 minut dela. Že aroganca v vaših postih me prepriča, da niste pravi - in to ne glede na "predvideno" kvaliteto. Predvideno je v narekovajih, ker bo minilo še kar nekaj časa preden si boste ustvarili ime.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Sicer zanimivo branje ampak vseeno.
Kot si omenil, praksa bo pokazala ali si zaslužijo ''ime'' ali ne. In tako kot on vnaprej obljubljajo neko kvaliteto (vendar brez prakse lahko to vzamemo bolj kot ne kot nakladanje), tako bi lahko morda tudi ti počakal na praktične izkušnje in jih potem upravičeno popljuval, če jih seveda boš lahko in ne bodo dosegali ''predvidene'' kvalitete. Tako da, bi morda počakal, pa potem kaj več povej.

Sam vem le to, da več kot je ponudnikov, na boljšem smo uporabniki. Pač, nekateri bodo izbrale ene zaradi kvalitete, drugi pa druge zaradi cene. Vsakemu svoje, vsekakor pa bodo verjetno oboji bolj zadovoljni kot če bi bil le en ponudnik.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Bi rekel, da imajo fantje vec kot dovolj reci za pokazat v praksi. Nisem pa preprican, da je domaci trg zrel za tako "prestizno" ponudbo, kot jo oni predstavljajo.

Opazam, da vecina uporabnikov najprej pogleda ceno, nato prirastek moci in potem se odlocijo ali za najcenejsega, ali pa za tistega, ki ponuja najvecji prirastek. Zal je kvaliteta opravljene storitve tu za vecino povsem nepomembna, kar se lepo vidi v stevilu prodanih cenenih "tuning box-ov", ki jih raja kupuje.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Dobra roba se sama hvali, ne pa z poniževanjem konkurence.

PS: vedno pa bo obstajal folk ki bo bolj pogledal na globino v svoji denarnici kot pa na to kaj dobi za denar.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Bi rekel, da imajo fantje vec kot dovolj reci za pokazat v praksi. Nisem pa preprican, da je domaci trg zrel za tako "prestizno" ponudbo, kot jo oni predstavljajo.
Vse lepo in prav in tudi vem na kaj se to nanaša. Vendar tukaj ne govorimo o pravem tunningu, temveč o chip-tunningu, torej tistih par konjev več iz serijskega avtomobila. Tukaj si bodo pač še morali ustvarit ime in bolj ko bodo kvalitetni in uspešni, boljše ime bodo imeli. Vendar ne zaradi svojega pisanja na forumih, temveč zaradi referenc s strani strank.
Citat:
Zal je kvaliteta opravljene storitve tu za vecino povsem nepomembna, kar se lepo vidi v stevilu prodanih cenenih "tuning box-ov", ki jih raja kupuje.
Zakaj žal?
confused-1.gif

Če je njim to ok in je vse kar rabijo pač to, da imajo pa ''tunning'' potem je to njihova stvar. Tudi, če dajo noter kos plastike z uporom noter
evil.gif
. Če jih to naredi srečne, toliko bolje. Ko bo pač motor riknil, bodo morda prešli na tiste kvalitene tunnerje, a ne?

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Zato pa eni čakamo, da vidimo kako pa kaj, men ni problem dat xxx vsote v avto, če bo garancija, če kej rikne boh nas obvaruj, pa še tok bl z veseljem a ne...!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
... tako bi lahko morda tudi ti počakal na praktične izkušnje in jih potem upravičeno popljuval, če jih seveda boš lahko in ne bodo dosegali ''predvidene'' kvalitete. Tako da, bi morda počakal, pa potem kaj več povej.

Kot si verjetno prebral sem se opredelil glede njihovega odnosa, katerega so s temi parimi posti izkazali na tej tabli. Sorry, ampak mene taka aroganca totalno odbije in stojim za svojo kritiko in glede tega nimam kaj čakati. Nikakor pa nisem kritiziral njihove kvalitete, saj se jih očitno še ne da oceniti.

Tako kot predprejšnji avto bom tudi sedanjega odpeljal na RSR pa bo, saj nimam namena par let čakati, da se prikaže kvaliteta njihovih storitev.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam stabo...

Pa tudi če jim peljem čipanega dizla od RSR, mi ne bo nič popravil na bolje.

PS. Prav ti, kateri zdaj na veliko zagovarjajo SKN (ali pa so to ubistvu iste osebe), so prej bili maksimalno anti chiptuning.si, kako dobivajo/kopirajo programe nemških podjetij, zdaj pa zastopajo nemško firmo, zdaj so pa karnaenkrat to najbolši programi na svetu.
stupid-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Kot si verjetno prebral sem se opredelil glede njihovega odnosa, katerega so s temi parimi posti izkazali na tej tabli. Sorry, ampak mene taka aroganca totalno odbije in stojim za svojo kritiko in glede tega nimam kaj čakati. Nikakor pa nisem kritiziral njihove kvalitete, saj se jih očitno še ne da oceniti.
Morda so bili res malce neposredni, ampak jaz nisem videl veliko arogance. Je pa žal precej resnice v njihovih postih.
Citat:
Tako kot predprejšnji avto bom tudi sedanjega odpeljal na RSR pa bo, saj nimam namena par let čakati, da se prikaže kvaliteta njihovih storitev.
Super, ti si očitno že zadovoljen, nekateri pa bodo pač zadovoljni in šli k SKN.

PS: Še eno pitanjce: me zanima, kdaj bo RSR uvedel garancijo na motor
grims-1.gif
? Bi rekel, da precej hitro, ko bo SKN dal ven svojo ponudbo. Lahko se pa seveda tudi motim.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz...

Ma kdo it namen naslednji teden čipat k RSR-u? Še nudi popust 30% če prideta dva skupaj?

lp

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Evo...v drugo spet čipanje pri RSR-u. Seveda tudi v drugo zadovoljen.

(čipal fotrovega A180 CDI...pa lahko rečem da je originalnih 110 konj pravo razočaranje!...sem od MB-ja na segmentu dizel mašine en malček več pričakoval...pa še to me totalno moti ker je 1/3 pedala za gas v prazno....če hočeš da se turbina zavrti moraš dati gas vsaj do polovice...prej pa dela kot navaden dizel).

Limoni

Zelenc'
28. okt 2007
16
0
1
Naš A180 CDI gre vrhunsko in lepo je vlekel tudi pred čipanjem že od 1.000 rpm naprej. Zadnjič sem se po priporočilih BlueGTI-ja, odločil za skn, kjer so ga čipali na 150 konjev in je sedaj pravi dirkač. Zaenkrat smo super zadovoljni, poraba pa je padla za slab liter. Pa tudi cena je bila čisto ok....

Na koliko konjev si ga čipal pri rsr-u ?

Limoni

Zelenc'
28. okt 2007
16
0
1
Ni bilo potrebe, ker se nisem odločil za custom predelavo ampak sem vzel standardno (dizel jajčka pač) tako z TUV certifikatom in garancijo. Moč je izmerejena z racelogicom in kaže po posegu 111 kw.