Sigurno se motiš in si zaslepljen od Nemških znamk. Najbrž jih je ogromno ampak podzavest je kur*ba in jih ignoriraš. Če bi bila gori prava značka bi jih takoj bilo polno
Pocakaj 10min ti bodo postregli z statistikami v smislu da se presneto motis in da se pac vozis po lokacijah kjer jih ni, kvazi slucaj
Odkrito povedano jaz ne videvam niti enih niti drugih. Sem pa zadnjič v mestu srečal enega Artheona R line, lepa barva, lepa felnica, moram priznat da je izpadel kar hudo. Dolgočasen ali vznemirjujoč je pa subjektivna stvar. Meni je npr. Q7 prve generacije popolnoma neka napihnjena škatla, avtomobil oblikovno sranje brez vsake domišlije pač nekaj je bilo v segmentu treba hitro narediti. Tako ga jaz vidim. Zadnja generacija Q7 pa mi je že huuuda. Vidiš kako smo si različni in prav je tako.
Ne, to pomeni da je kila šel 200+ ali pa arteoni lovili porabo v zavetrju sleparjev. Edino če so imeli kak zbor. Kot zadnjič goldwinge v Velenju in jih je bila.polna stajerka.Se pravi je ta Arteon bolj neka štajerska posebnost
Tako kot Stinger bolj ljubljanska...
artheonov sem jaz videl dosti,vsaj na štajerskem. stingerja na cesti še nobenga.
Mogoče zato, ker za 35 jurjev pripelješ domov že kar lepega arteona, od stingerja pa mogoče poster za na steno pa kavo z Đurotom.
Lepo napisano ampak si pozabil da pri VW lahko dobiš konkretne popuste.no, ja, že kar lep Arteon pride nekje 37.000€, pa sem izbral samo diesel, avtomat in prednji pogon. dodava R-Line paket, pa sva nekje 42.500. pa še malo dodava konjev, pa sva na 46.000€.
če vzameš bencinarja, pa si nekje okoli 36.000€ z osnovnim R-Line paketom, samo je pa max 190hp ... če dodaš še kake bombončke, tipa 4motion, si pa hitro na 50.000€.
Stinger pa je po trenutnem ceniku, sicer s popustom, dizelica s pogonom zadaj 50.000 in z AWD pogonom 52.000. osnovni bencinar je tudi 45.000, pa ima 244hp, Arteon max 190 ... malo težje za primerjat, ampak pod črto, prideš s ceno tam tam, če primerjaš dizla, s podobno opremo, predvsem pa pri VW konkretno doplačaš AWD pogon, pri Stingerju je "le" 2000€.
sem pa danes videl Stingerja in Arteona, sta se vozila drug za drugim, relativno hitro po prehitevalnem.
all in all bi pa rekel, da sem na cesti opazil tam tam Arteonov in Stingerjev ... priznam pa, da je Areton res lep, Stinger pa pač poseben - definitivno oba takoj opaziš ...
Arteon ima na uradni cenik seveda konkretne popuste, kot se za vw spodobi. Stinger pa ima ceno kot jo pač ima.
Cenovno in drugače itak neprimerljiva avtomobila.