Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kateri n/a motor bo pa v avtu golf razreda pil pod 7l?
Renault Megane 1.5 dCi? Mestno vožnjo imam okrog 6, relacijo pa tudi pod 5.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kateri n/a motor bo pa v avtu golf razreda pil pod 7l?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Mene pa zanima kako se to obnese, ko ste eni navajali OCTAVIA in 1.2 motorMislim jaz sem mel na Twingotu 1,2, si ne predstalvjam kako to zgleda na enkrat večji in težji kravi. Pa dober štekam novejše tehnologije ampak to je verjetno leno za umret?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ojej
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ojej
Dvomiš v te podatke ali te kaj drugega moti?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ojej
n/a motor pomeni naturally aspirated, torej motor brez prisilnega polnjenja, kar 1.5 dci ni.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ojej
n/a motor pomeni naturally aspirated, torej motor brez prisilnega polnjenja, kar 1.5 dci ni.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Mene pa zanima kako se to obnese, ko ste eni navajali OCTAVIA in 1.2 motorMislim jaz sem mel na Twingotu 1,2, si ne predstalvjam kako to zgleda na enkrat večji in težji kravi. Pa dober štekam novejše tehnologije ampak to je verjetno leno za umret?
Drugače pa če bi sa osebno kupoval novo vozilo, mislim, da tudi približno nebi pomislil na Golfa. Mi je enostavno precenjen in kako nej rečem..dolgočasenVsakomur svoje.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Moja lepsa polovica ima Pola s tem 1.2tsi motorjem in deluje kot mini gti. 2.0tdi s 140KM v golfu mu ne pride blizu
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Moja lepsa polovica ima Pola s tem 1.2tsi motorjem in deluje kot mini gti. 2.0tdi s 140KM v golfu mu ne pride blizu
To lahko potrdim. Sem šel na testno vožnjo Pola 1.2TSI (Porsche Slovenija) in sem bil tako pozitivno presenečen, kot že dolgo ne. Tudi poraba je bila zelo ugodna. Vlekel je pa tako dobro, da sem takoj imel notri 70-80km/h, pa se tega sploh nisem zavedal. Tudi lega na cesti je bila zelo dobra.
Sem pa doživel precejšnje razočaranje, kot sem stestiral Pola 1.6TDI 75KM (AC Kondor). Nikamor ni šel. Po pol ure sem ga vrnil, ker mi ga je bilo zoprno voziti. Ne vem, ali so ga imeli tako razštelanega (15.000km) ali pa res nikamor ne gre. Moram potestirati še 90KM verzijo.
Eno so občutki. Uradni tehnični podatki pravijo drugače...Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Moja lepsa polovica ima Pola s tem 1.2tsi motorjem in deluje kot mini gti. 2.0tdi s 140KM v golfu mu ne pride blizu...
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Avto na testni vožnji voziš sam ali gre kdo s tabo zraven?