Kateri bo vaš naslednji avto?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
delno se strinjam s teboj od nokijah in jamranju,

ampak verjetno si ugotovil da so zdaj drugi casi.. časi p126, jugecov in ostalega pod 4 meterskega sranja so mimo. Torej. Favšija, ali kaj drugega? Tako da jaz sem tudi pristaš velikih udobnih avtov, če je le možno. Če sem dosti na cesti, naj bo luksuz, da bi šel skako jajco daleč, no vej, sem raj doma. Smo probali in rekli ja kul, ampak nikol vec
evil.gif

V evropskih drzavah 20 letni mulci niti ne pomislijo da bi imeli A4 in podobne limuzine. Tam je srednji spodnji razred povsem normalna stvar, tudi za daljsa potovanja.

Tako da ne o favsiji ali kaj podobnega.

Se da z manjsim avtom ravnotako dalec peljat. Moras bit pac toliko normalen da se vsake toliko spocijes, kar ni nic slabega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
no hocem ti povedat, da danes dobiš za 2000 do 3000 € velik udoben avto z relativno poceni vzdržeavnjem in porabo, to seveda pred 20 leti ni bilo mogoče.

al pa tam je en 500ko omenjal, kolk kmeta morš bit da si to kupiš za edini avto pri bajti, povejte mi ahahahahah

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne razmišljam o naslednjem avtomobilu, ponavadi me kar čez noč zagrabi, vsekakor pa verjetno ne bo kaj dražji od 10k EUR.
grin1.gif

Vidim pa, da se nekateri precej obremenjujete s tem kako eni ravnajo v življenju in se pravzaprav sprašujem, če niste ravno vi "tisti" sosedje, ki vsak dan znova in znova pogledujejo po ulici oz. na parkirišče bloka kdo ima nov avto in koliko je za njega dal.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz v bistvu o naslednjem tudi ne razmišljam kaj veliko. Me je tudi prijelo za tega čez noč, potem pa sem brskal, v bistvu sem hotel nekaj drugega, pristal pa na karavanu.
Kar se pa sosedov tiče, me brigajo, razen ko z vrati loputajo po avtu ali celo ko jim kaj na moj blatnik, havbo pade težkega pa mam čisto skepan avto. Imajo pa veliko lepih, novih avtov, pa naj jih imajo, jaz b tudi imel kaj boljšega, ampak če pomislim, potem mojemu manjka samo radarski tempomat, drugega pa nič. 7000eur je bilo dost, še 2 leti jih bom odplačeval, avto pa upam da bo še za ene 4.... Ponavadi dokler je brez problemov, ne mislim o menjavi, ko pa začne kaj nepopravljivega zajebavat pa potem preučim opcije, ki jih imam pa je.
Mi je pa moja rekla, da zgledam smešen v majhnme avtu
grin1.gif