Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ti iz letala vidiš, koliko jih je tukaj na forumu, ki živijo na svojem in se preživljajo s svojim denarjem...? Pa še na prste ene roke jih prešteješ? No, jest mam zadeve rešene, se pravi je en prst že zaseden... ni hudič, da jih ne najdemo še 5, pa bo tvoja roka premajhna... razen, če nisi spet toliko poseben (glede na to, kaj vse lahko z letala vidiš), da imaš šest ali več prstov na eni roki...Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Res zanimivo, kako nekatere hitro zmoti, ko okoli sebe vidijo ljudi, ki finančno stojijo bolje od njih...Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
In koliko od teh sanjacev ze zivi na svojem in se prezivlja s svojim denarjem? Jih spravimo na prste ene roke?
Se bolj zanimivo je ce nekdo stvar, ki je vidna iz letala oznaci za nevoscljivost
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ksz
se mi zdi, da nekateri mislite, da je lizing zastonj. Tudi lizing je treba plačat in to še več kot kredit.
Zdej zakaj si nekdo kupi avto "prek" svojih zmožnosti mene ne briga.
Jaz vem, da si kupim avto za maksimalno eno letno plačo. Zaenkrat imam prevoz rešen, ampak v prihodnosti bo avto tipa berlingo, scenik. Nov ali malo rabljen.
lp
Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Ma kupu bom pač neki, kar ustreza tem kriterijem:
- limuzina
- črne, sive kovinske ali temno modre kovinske barve
- okrog 130KM, tolk da pade v razred do 100kW
- ni fiat, renault ali kateri koli korejec
- mi je vizualno všeč
- ni diesel
Citat:
Uporabnik sad pravi:
...Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
70% teh fancy kišt, ki jih ima folk je na lizing oz so nekaj let stara rabljena službena vozila, ki sicer izgledajo lepo imajo pa kar veliko km
potem pa nimajo niti tolk denarja, da bi si kak teden dopusta kje privoščili
Še komentar na slabo ohranjenost službenih vozil z veliko km. 99% jih ima servise delane na pooblaščencu in km so naklepani na dolgih furah. Ja, verjetno je boljši tisti od kmetiča, kateri ga vsak dan drka 10x po 5 km v eno stran in seveda ''špara'' s servisi in jih doma z oljem iz Leclerca za 12 EUR na 5 litrov poservisira.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Razlika med tabo in Nightcrawlerjem je v tem, da ti rabiš avto za prevažanje, on pa verjetno daje avtomobilu mo lestvici prioritet na prvo mesto. Zraven se pa še rad pobaha, važn, da so sosedi fovš
Nightcrawler; brez zamere
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Eni pa radi pretiravate, 200km v Audiju pa bolečine in nevem kaj vse. Mene po 300km nič ne boli, pa imam serijsko športno podvozje, 35 presek gume, recaro sedeže + avto še dodatno znižan.