Kaj me čaka?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zacopala se je v drugega. pomlad pa to... te lahko kr hitro odnese kam
redface-1.gif

ce ti rece da ne cuti nic, je to to. zenske zmeraj nekaj do nekoga cutijo, pac ji nisi bil vec dovolj atraktiven in je kaj "boljsega" mimo prislo.

dam roko v ogenj za zgoraj napisano.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
nope, ni bilo tako. Ne ves detajlov...ko bos enkrat eno tako spoznal, bos pa tudi sam videl kako je meni...do takrat pa si zapomni, da ne gre vsaka veza v franze zarad varanja...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nisem reku da te je varala

samo ne jokat pol, kak si je ze po enem tednu novega nasla
smirk-1.gif

drugac pa, ne se sekirat, pac ni slo. pa nisi 4 leta bek vrgu. sta se mela fajn ta 4 leta? ce je odgovor ja, potem si jih kvaliteno prezivel
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
zacopala se je v drugega. pomlad pa to... te lahko kr hitro odnese kam
redface-1.gif

ce ti rece da ne cuti nic, je to to. zenske zmeraj nekaj do nekoga cutijo,

Točno to, baje čisto vsako žensko v dolgotrajni zvezi prej al slej odnese, vendar me zanima kateri so ključni razlogi, da ženska ostane v vezi.

Je ta lastnost - skupni stroški, ko si vezan na nekoga s kreditom, otrokom, s streho nad glavo? Vem, da obstajajo tudi osebe, ko zanemarijo vse in gredo ampak kateri so ključni razlogi, da ostane v vezi, kdo ve? Je vprašanje preventivne narave.
grin1.gif

ajde ynos, ti si stari maček, teb se mora kej sanjat, kaj ti misliš?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Moja babica je rekla: po treh, štirih letih najkasneje se je treba poročit ali imet otroka, drugač se gre narazen...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Točno to, baje čisto vsako žensko v dolgotrajni zvezi prej al slej odnese, vendar me zanima kateri so ključni razlogi, da ženska ostane v vezi.

Dober tič pa dost denarja bi bilo za kar dosti žensk dovolj.
grin1.gif

1. Da oba vlagata trud v vezo in ne samo en.
ne-ne-1.gif

2. Če začneta še kot mlada, se človek spremeni pač...ona ni ista, ti nisi isti...greš naprej. Njej ni več zadosti badboy, ki v 4-ih letih veze ni naredil nič iz sebe..., raje bi bolj sposobnega, situiranega, videz ni več vse...

Teoretizirat je lahko, realnost pa vsakič drugačna, nepredvidljiva.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
hja, niti ne optimist. tako ali tako se morava se videt, pa ce po pravici povem, nimam nic za izgubit...je tako? Ce je bil kaksen drug razlog vmes, bom pa tudi verjetno izvedel...

Sel bom preko sebe in ce ne rata, potem bom poizkusal vse cimprej pozabit.

izgubil še boš tisti prahec dostojanstva, ki bi ga naj imel. Zalostno.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Nič nisem jokaj, nekaj stvari sem ji razložil, na čase sem dobil solzne oči, to pa je tudi vse. Čuti do mene nič, zato grem z življenjem naprej, škoda 4-ih let in moje neposlušnosti...Imela sva ime za fantka, za punčko sva ga še iskala...

jebeštrga, tako je očitno življenje.

P.S.: žal mi pa ni, da sem to naredil danes...niti približno mi ni žal

jaz imam tudi ime za fantka.
bonk.gif

a si ti od dizzija brat?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Glej...pac mam tezke trenutke, danes me spet mal hvata kriza, ampak tako pac je. Verjamem, da si drugace dober clovek in si nekaj podobnega ze dal skozi...ne bolijo me te provokacije, ravno nasprotno.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaksna provokacija? jaz vem zakaj tu pises ker se sam sebi smilis pa ti je kao malo lazje, sploh ce ti kdo neki napise, da imas malo upanja.

a upanja ni, jaz si za razliko od tebe ne zatiskam oči.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Sej mu je punca tud sama povedala, da upanja več ni. Je pa vseeno malo lažje, če tu kaj napiše, pa mu kdo nameni kako vzpodbudno besedo, kot pa da se norčuješ iz njega...
Če je mislil da je ona tista taprava punca zanj, in da bosta pač ostala skupaj... normalno da mu je težko!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a sem kje pisal, da ima piknik doma?

in kaj imas od tega da ga tolazis? bo še revež po tabletah posegel, ko bo končno potem na koncu sam ugotovil da ni tako kot je upal.
prej kot je zemlja trda, prej bo videl, da ni piknika.

tolazba je za pussye, vsaj pri srcnih zadevah.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ma cel kup jokic so dali forumi že skoz...[censored], kot da folk nima kolegov, se mora še javno blamirat.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a sem kje pisal, da ima piknik doma?

in kaj imas od tega da ga tolazis? bo še revež po tabletah posegel, ko bo končno potem na koncu sam ugotovil da ni tako kot je upal.
prej kot je zemlja trda, prej bo videl, da ni piknika.

tolazba je za pussye, vsaj pri srcnih zadevah.

Ljudje smo si različni. Eni prebolijo zadevo sami s seboj, drugi pač potrebujejo tudi tolažbo. To ne pomeni da je on pussy, zato ker je razkril svoje težave tu na forumu. Bo mogoče ravno zaradi tega malo lažje šel skozi vse to...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ma cel kup jokic so dali forumi že skoz...[censored], kot da folk nima kolegov, se mora še javno blamirat.

Tistim brez kolegov je pa vedno Ynos na voljo
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne da se mi, ker itak noben ne posluša. Naj preberejo kakšno prejšnjo temo.

Diablo ima prav. Prej bo na realnih trdnih tleh, lažje bo.

Trenutna realnost pa je takšna, da še vedno upa, da se vrne bejba... pa magari podzavestno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
hm berem tole sranje..kolk pa je pubec star 20 - 22? pol je vse razumljivo, mlečen :D haha

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sej sem upošteval tvoje menje, včeraj sem se znebil vsega, od mailov pa do slik in čestitk in podobnega sranja.