Kaj me čaka?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Namesto da na sebi iščeš napake jih zdaj rajši išči na njej. Nobena, še tako perfektna ženska, ni popolna.

Svoje napake pa popravljaj pri naslednji. Poglaviten je začetek veze, ko se vzpostavlja ravnotežje v vezi (kdo bo malo bolj koga ubogal ter kako bo veza funkcionirala).
evil.gif
Če hočeš to ravnotežje kasneje spreminjat, se ga da samo na slabše (beri: postaneš copata), na boljše skoraj nemogoče (beri: nehaš bit copata).

PS: ko si se ti zavedel problemov, je bila ona v mislih že z eno nogo iz veze.
grin1.gif

Saj ni tako hudo, da bi zdaj sam sebe krivil in si s tem še oteževal delo, ampak pač vem, da bi lahko to drugače speljal, ker je pač ona čakala kdaj se bo to popravilo. No ja, vmes, ko bi moral reševat vezo, sem bil zaposlen 24/7 in se skoraj nisva videla...pa je počlo.

Imaš pa čisto prav, jaz tega pri 26-ih nisem vedel. Ženska planira en mesec prej, ko neha bolet pa bum. Jezen nanjo nisem, vidim pa, da ko je prvič pojamrala zaradi resnih problemov in rekla, da bi mogoče mogla it narazen, pa nisva šla, je razlog da nisva šla edino v tem, ker bi pač takrat tudi njo zlomilo...jaz sem se potem en mesec trudil, da popravim in sem bil tak fant, kot se od mene pričakuje oz. od neke resne veze 25-letnika, ona pa je v bistvu hladila čustva...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Že 20x napisano, zlajnano, pa vendar velja:

1. in taglavno pravilo - čas ohladi še tak vročo juho. Seveda to zaj poslušat ti je brezveze ker morš vseeno preživet do takrat. Če bi imel time machine bi ti ga zavrtel za eno leto in te vprašal...in odgovoru bi pritrdilno
wink-1.gif

OK..kak pa zaj prezivet teh nekaj mescov: poletje gre noteeer! Aloha, poiskat 3 samske frende in na majco pršit značko "lovske zveze Slovenije" pa recimo v kake Zrče
cool-1.gif

Kak deci rujnega tud pomaga...
Tud že napisano...če že morš gruntat o tem, se raje kratkočasiš z iskanjem odgovorov zakaj je dobro da sta sla narazn - torej kaj je na njej slabega, kak je bla kdaj tečna itd...ne pa sebe krivit - tud če si res kaj zasral! Sej nazaj skup tak nebota več tak da vseeno se it zaj neke resnicoljube in to...
Če praviš da maš hobije - hvala bogu! Če ti skoz nekej dogaja je 100X boljše kot da sediš sključen doma!

In pol bo mesec, 2 naokol...in se boš spomnu...in spomin bo že bolj mlačen. In se boš zavedu čez 3 mesce bo že vse zamegljeno. Pol boš opazu eno - OPA tole pa ni slabo...in pol standardni postopek drinkov, kinotov in parkeca...iskreno- teh zadev v zvezi ni blo več nekej ful...in bo zlo fajn. In pol se boš zavedu...že 3 mesce v novi zvezi..."eh, moja bivša...ta je pa ful bolj cuker kot je bla ona" in "kak točno je že zgledla?" ali "Uf falabogi, zaj pa sm res šel na bolje"...

In to bo to!
wink-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hehe, hvala, sem se prav nasmejal. Mi kolegi kar stojijo ob strani, priznam. Malo popijemo, podebatiramo o poslu in o tem kakšen hudič je z ženskami, pa je. Poletje je tu, to je res in samo hvala temu. Če bi bila zima ne bi bilo tako fletno.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Saj jaz vem, da je to tako, samo ko pride do situacije, je pač tako. Zdaj sem šele videl, da je bil recimo moj kolega, ki je s punco že več kot 7 let, čisto podrt ko sta nehala, pa je totalno flegma do nje, ampak se je izkazalo, da le ni tak ko pride do podobne situacije. Biti ded ne pomaga takoj, ded moraš potem postat, ampak to ti ne pomaga na začetku.

Da ne govorim o enemu znancu, kateremu se je žena skurbala, imata dva otroka in se je hotel ustrelit. Danes zgleda ok, ampak takrat je bil pijan in se je hotel ustrelit. Oz. ni se hotel, iskal je pozornost na tak način.

Zdaj sem edino v dilemi, ali naj izbrišem in v smeti pomečem vse kar me na njo spominja, pod to mislim tudi sliek na CD-jih, kakšen kovter se najde, deka, kakšne gate
smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Predvsem se nauči biti sam. Jaz pravim, da mora človek bit kvalitetno samski nekaj časa, da je potem spet lahko v zvezi. Je pa problem, če je predolgo samski in to postane način življenja.
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
vsi poudarjate kak se moreš naučit bit sam, torej sem jaz v bistvu car ko mi v enem letu po zadnji resni punci, razen par disfunctional poskusov ni uspelo najt primerne, jaz sm pa že bil v skrbeh da sem čudn
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Upam, da si vsaj zadel v polno kdaj pri teh disfunctional poskusih.
grin1.gif

Še posebej po kaki "bedni vezi" paše bit samski oz. imeti kakšno "kolegico" ter prakticirati kaj neobveznega.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
ksz

Pa porka madona, kaj se to dogaja to pomlad. Jaz sem se pa v soboto skregal s fukfrendico. Sicer po lastni bedariji, ker sem se namulil, saj že pol leta vara fanta, pustit pa ga noče (ker baje vse naredi, kar mu naroči). Moram priznat, da sem se ta čas že pošteno navezal nanjo.
Njen tip pa tudi ve že ves čas za njene izlete, ampak je neke čudne sorte in ne spoka kufrov - ona pa njega tudi ne nažene (no enkrat ga je ven vrgla, pa ga drug dan nazaj vzela).

Danes sma se delno že pobotala, dotaknit se je še ne smem, se pa že pogovarja z mano. Pa njen tip me je klical, da me bo narezal, če še malo drezam v njo.
d055.gif

Kaj pravite, kaj se lahko izcimi iz tega? Zgodba je resnična, zakomplicirana do konca.
Si lahko od take ženske obetam kako resno zvezo? Ženska dobro zgleda, seks taboljši. Tipa ne bo pustila, ker ji vse nosi na pladnju, že drgač je ded neka cmera - pa me razpizdi, da spi zraven njega, jaz se pa moram v avtu onegavit z njo.
tongue-1.gif

Ima kdo kako taktiko, kak ohranjat ali pa koneckoncev skenslat to "vezo", ker sem opazil da imam že probleme z navezovanjem stikov z drugimi ženskami (kot da me ne privlačijo).
uf-1.gif
Problem je tudi ta, da se videvama dnevno tudi po službeni dolžnosti.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
da še tebi napišem, odgovor na to iščeš na forumu? use common sense!
wink-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
da še tebi napišem, odgovor na to iščeš na forumu? use common sense!
wink-1.gif
Ja porkafiks, jajca me srbijo, pa sem malo v ta del zalutal k temi NALIMAJTE: Najbolj Sexy Slika Nasprotnega Spola. Pol sem pa še to temo našel in se odločil za izliv čustev .
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Pa porka madona, kaj se to dogaja to pomlad. Jaz sem se pa v soboto skregal s fukfrendico. Sicer po lastni bedariji, ker sem se namulil, saj že pol leta vara fanta, pustit pa ga noče (ker baje vse naredi, kar mu naroči). Moram priznat, da sem se ta čas že pošteno navezal nanjo.
Njen tip pa tudi ve že ves čas za njene izlete, ampak je neke čudne sorte in ne spoka kufrov - ona pa njega tudi ne nažene (no enkrat ga je ven vrgla, pa ga drug dan nazaj vzela).

Danes sma se delno že pobotala, dotaknit se je še ne smem, se pa že pogovarja z mano. Pa njen tip me je klical, da me bo narezal, če še malo drezam v njo.
d055.gif

Kaj pravite, kaj se lahko izcimi iz tega? Zgodba je resnična, zakomplicirana do konca.
Si lahko od take ženske obetam kako resno zvezo? Ženska dobro zgleda, seks taboljši. Tipa ne bo pustila, ker ji vse nosi na pladnju, že drgač je ded neka cmera - pa me razpizdi, da spi zraven njega, jaz se pa moram v avtu onegavit z njo.
tongue-1.gif

Ima kdo kako taktiko, kak ohranjat ali pa koneckoncev skenslat to "vezo", ker sem opazil da imam že probleme z navezovanjem stikov z drugimi ženskami (kot da me ne privlačijo).
uf-1.gif
Problem je tudi ta, da se videvama dnevno tudi po službeni dolžnosti.

Če hočeš kaj resnega...skenslaj vse skupaj. Kdo pa bi hotel biti resno z žensko, ki je pol leta žulila dva tiča hkrati.
crazy1.gif
Opomni jo, da ni razlog za prekinitev veze iskanje partnerjevih napak, ampak dejstvo, da si je našla novega (torej tebe) in če bi ji kaj pomenil, bi že pustila tega, priden ali ne priden. Joj, kako me razpizdijo takšne ženske, ki za svoje napake iščejo izgovore v svojem partnerju. Ona vara, pa čaka na njegovo napako, da ga bo lahko pustila. DEJANSKO HOČEŠ BIT S TAKO ŽENSKO??!!

Če se hočeš samo igrat in ti dol visi za posledice, potem se igraj. Samo v tem primeru verjetno ne bi napisal tega posta.

Pusti vse skupaj...najdeš lahko boljšo zase.
nahrung002.gif

You have been ynosed.
grin1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Če se hočeš samo igrat in ti dol visi za posledice, potem se igraj. Samo v tem primeru verjetno ne bi napisal tega posta.

Pusti vse skupaj...najdeš lahko boljšo zase.
nahrung002.gif
Heh, 3 tedne se samo igram, pol pa se mi vtrga in bi rad bil z njo. Se skrgama za dva dni, pa se 3 tedne spet samo igramo ... tako to poteka zadnje pol leta.

Meni je bil ves čas cilj osvojiti žensko. Pričakoval sem, da bo njen ded spokal kufre in odšel ko bo izvedel, pa se tip kar ne da in ne da. Po pol leta sem ugotovil, da sem sam ista [censored], saj je ne skenslam ... v soboto sem jo celo skenslal, danes pa se že opravičeval in jo vabil na kavo.
stupid-1.gif

Saj v bistvu z njo ne vidim nič dolgoročnega, je pa fajn z njo, ampak me po drugi strani tepe, da zaradi nje nimam interesa po iskanju kakšne resnejše babe.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ti si mi eno veliko ****. Prvič, kaj za vraga počneš z zasedeno, to ni samo kavalirski dilikt
ne-ne-1.gif
.