Na začetku, ko si zaljubljen bi za ljubljeno osebo naredil vse, treba je postaviti mejo, ker jaz tega nisem naredila me je moj ex mož nekako zasužnjil in pričakoval, da bo vedno v središču pozornosti, vendar ko se rodijo otroci ne more biti vedno na prvem mestu in začnejo se prvi prepiri.
Nisem prepričana , da napake ne bi ponovila, bi na začetku razčistila, da nisem njegova last ampak njegova žena in, da si bova vsa dela delila ne glede, če so kaka dela malce bolj moška in druga malce bolj ženska.
Vsekakor si je treba vzeti čas za posvečanje drug drugemu, v nasprotnem primeru je prekinitev zveze,oziroma ločitev brezizhodna, ker se čedalje bolj oddaljujeta drug od drugega.
Pogovori, pogovori in vsa tudi najmanjša nesoglasja in probleme reševati sproti, ne čakati, da se nakopičijo.
Nikdar pa ne misliti, ko začne v zvezi nekaj škripati, da bo z leti bolje.
To je največja napaka, z leti se stvari lew poslabšujejo, vmes pride lahko do kake finančne krize, bolezni, težav z otroci in , če nista od samega začetka znala sodelovati v reševanju malih težavic, velikih ne bosta zmogla in slej , ko prej bosta šla narazen.
Naj ti odgovorim še na vprašanje o izletu vase.
Spremenit se je treba pri sebi, in si reči, ne teh napak ne bom ponavljala, naj me stane kar hoče, začela bom drugače kot sem v propadli zvezi, če me bo partner na začetku sprejel takšno kot sem in me ne bo želel spremeniti, ampak mi pustiti svobodno voljo
pomeni , da sem se preobrazila že pred začetkom nove veze, in ne popuščati.
Ja dragi saj ti bom jaz umila glavo, postrigla nohte, ker si danes utrujen, ja lahko ampak , če mi bo to vračal,ko bo videl, da sme bolna, utrujena in mi priskočil na pomoč, četudi pride utrujen z dela.
Res je, da se po prvi zaljubljenosti malce spremenimo,(beri ohladimo) saj imamo še druge obveznosti, ki se spremenijo, ko začnemo z nekom živeti skupaj, ampak veza bo uspela, če si vsak dan sproti povemo, kaj nam ni všeč, oziroma nam je začelo nekaj presedati, ker se je partner bodisi spremenil v tem času ali ap v prvem navalu zaljubljenosti kake njegove napake nismo odkrili, oziroma se nam ni zdel amoteča , kasneje pa nas to začne motiti.
Pa še tole vam polagam na srce, redkokatera veza, ki se konča, a si želimo partnerja/ko nazaj ne bo nikdar več to kar je bila, saj poznamo rek
volk dlako menja značaja pa ne.