Glej, da ne boš mislil, da so tule samo zajebanti, včas ti bo še kdo kaj pametnega povedal in upam, da bom tokrat to jaz.
Pred časom sem bil v eni vezi z osebo, ki mi je že od začetka pomenila veliko, ampak bolj v drugačnem smislu, kot ljubezensko. Pa se je vse le stopnjevalo in kmalu sem ugotovil, da brez nje preprosto ne gre. Ni bilo dneva, ure, minute ko ne bi pomislil nanjo. Polno SMS ov, vsak dan. Pa dobro, da ne dolgovezim, z njo mi je bilo v vsakem trenutku ČUDOVITO ! Upam, da tudi njej ...
Pol sem pa zarad zamegljene slike mal zasral, pa čeprav ne zavestno, potem sem ji hotel pustit prostor, da naredi po svoje, pa je šlo vse v tri PM. In kaj potem? Ma, blo je težko, zlo težko, ampak sem naredu, kar sem moral narest, čeprav ne zato, ker bi hotel, temveč, ker sem MORAL, drugače bi znorel. V glavnem, pobrisal sem vse njene stike, slike, mail, Gtalk, nisem se več slišal z njo, ne več pisal .. edino tako je šlo, drugače nikakor.
Verjemi, naj se sliši še tako težko, bo bolečina, ampak čas ozdravi vse, bodo pa tudi spomini ... jaz je nikoli ne pozabim, nikoli, ampak treba je iti naprej ... čeprav bi še danes naredil vse, da bi blo, kot je bilo ... ampak, jebiga, tako je življenje ...
Nazadnje urejeno: