Kaj me čaka?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
zmaga.gif

Glej, da ne boš mislil, da so tule samo zajebanti, včas ti bo še kdo kaj pametnega povedal in upam, da bom tokrat to jaz.

Pred časom sem bil v eni vezi z osebo, ki mi je že od začetka pomenila veliko, ampak bolj v drugačnem smislu, kot ljubezensko. Pa se je vse le stopnjevalo in kmalu sem ugotovil, da brez nje preprosto ne gre. Ni bilo dneva, ure, minute ko ne bi pomislil nanjo. Polno SMS ov, vsak dan. Pa dobro, da ne dolgovezim, z njo mi je bilo v vsakem trenutku ČUDOVITO ! Upam, da tudi njej ...
Pol sem pa zarad zamegljene slike mal zasral, pa čeprav ne zavestno, potem sem ji hotel pustit prostor, da naredi po svoje, pa je šlo vse v tri PM. In kaj potem? Ma, blo je težko, zlo težko, ampak sem naredu, kar sem moral narest, čeprav ne zato, ker bi hotel, temveč, ker sem MORAL, drugače bi znorel. V glavnem, pobrisal sem vse njene stike, slike, mail, Gtalk, nisem se več slišal z njo, ne več pisal .. edino tako je šlo, drugače nikakor.

Verjemi, naj se sliši še tako težko, bo bolečina, ampak čas ozdravi vse, bodo pa tudi spomini ... jaz je nikoli ne pozabim, nikoli, ampak treba je iti naprej ... čeprav bi še danes naredil vse, da bi blo, kot je bilo ... ampak, jebiga, tako je življenje ...
roza.gif

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Eh, nič ne mislim, da je zdaj pa meni težje ker je bila doba daljša. Bo že posijalo sonce, zdaj je čas da sem malo sam in, da ne iščem ene nove veze, ker itak ne bo trajala dva tedna. Dvakrat sem to že dal skozi, zdaj je pač toliko težje, ampak že čutim, da bom čez kakšen teden že dober. Spomini bodo ostali, tu ni kaj, čeprav mislim, da doma nimam čisto nič njenega več...Razen ene deke in dveh povštrov, pa še za to tuhtam ali bi vrgel v smeti in kupil nove.

Zjutraj in zvečer me še reže, ampak bo tudi to minilo. Verjetno bi se 4 leta bolj boril za njo, če bi bila ta prava...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
No, glej, ti bom neki napisal, kar sicer ni nujno, da je vse res, ampak prav veliko se ne bom zmotil.

Najprej, ženske so drugačne od tipov in tudi drugače razmišljajo (kar ne pomeni, da so slabše, nikakor !!!). Torej, če se je ONA odločila, da je konec, pol ti povem, da je konec. Žal ali ne, tko pač je ... nič ti ne bo pomagalo, pa četudi greš po kolenih do nje (upam, da maš dost blizu do nje ... šala). Verjemi, jest bi takrat naredu marsikaj, vse, ampak ... sej kmal spoznaš, da ni vredno, da gre življenje dalje. S to (njo), ali pa z drugo. Samo v najimnem primeru je bila ovira pri meni, tko, da je nikoli in nikdar ne bom obsojal.
Naprej, poskušaj se izogibat takih romantičnih komadov. Sej vem, gre težko, ampak bo sčasoma minilo. Jest kr neki časa nisem mogel slišat komada, ki me je spominjal nanjo, zdej pa je pač komad kot komad.
Dalje, priporočam ti, da ne govoriš z njo, niti ne spremljaš njenega početja. Seveda je o vsem tem lažje govorit, kot narest. In to ne pomeni, da jo moraš zasovražit, NIKAKOR !!!, sej verjetno ni slaba oseba, samo pusti času čas. Jest sem naprimer z eno bivšo dons v boljših odnosih, kot sem bil takrat. Kako tudi ne, saj če bi takrat vse špilalo, bi bil še zdej z njo. Kar ti skušam povedat je, da se srečava, se pogovoriva, celo k nam na obisk pridejo s familijo, pa mi niti na trenutek ni težko. Jo sprejemam kot prijateljico.
Skratka, predlagam sledeče: trenutno pozabi nanjo, prični se ukvarjat s kakimi hobiji, začni hodit ven v družbo in nenavsezadnje, poišči si žensko družbo. Povem ti, ženske kljub temu, da so včasih na slabem glasu, znajo pomirit, znajo sprostit napetost. Takšno ali drugačno ...
Pa veliko sreče ti želim !

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Še tole: verjetno maš kakega kolega, prijatelja .. no raje prijatelja. Mal mu povej o vsem tem, nikar ne zadržuj v sebi. Jaz zaradi določenih reči nisem mel komu za "jamrat" (ni mišljeno slabšalno). Pol je pa še teže.
Torej, če rabš moralno podporo, se pogovori s kom, pa še kej tuki napiš, jest ti ne bom smetil, obljubim.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
KSZ

Povprečno čustveni ljudje pač povprečno čutimo probleme, izgube v zvezah.
Ljudje, ki so pa močneje čustveni, aka. Diablo, sajkek in ostali provokatorji (ki so provokatorji prav zaradi svoje osebnosti, bolj čustveni ljudje, kot navadni) še močneje čutijo izgube in tudi ostale stvari.

Važno je, koliko je človek čustven. In če je, je v negativo in pozitivo, ni takega, ki bi bil le negativno preveč čustven.
Zato take ljudi izgube še bolj prizadenejo.

Tak da tjuren, sploh se ne sekirat, če sta onadva preživela, boš ti tudi
grin1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
A si prepričan, da sta diablo in sajkek res dva? Morda ima en človek za nickoma toliko čustev, da jih je moral razdeliti na več navideznih karakterjev, da lahko preživi.
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ha, pa kaj je z vami? ne vem če nismo 5 ali sedem.

tjurenje odrenka, naj se včlani v klub. AI - anonimni zgubljenec... marsikdo pred mano je z povedal kako pa kaj. pac tjuren je tipicni predstavnik osebka, katermu zivljenje narekujjo drugi, ko ti drugi najdejo kaj bolj ambicijoznega njega pustijo samega, on pa izgubljen pa ne vem kaj bi sam s seboj... napovedujem, da bo v mesecu dva nasel podobno zugbljeno dušo v ženski obliki in bo vse super in ah in sploh... caki caki na koga me ze to spominja.

lepo vas pozdravlja Diablo
bonk.gif
(pa še 4 drugi nicki - vstavi po zelji)

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nisi še mel res rad...Jaz sem bil točno tak par let nazaj, nobena mi ni nič mogla, še tej sem na začetku vedno govoril "baba" in se do nje obnašal ko bedak, potem pa me je parkrat rešila iz nemogočih situacij in takrat sem se počasi začel zavedat, da pa nje ne izpustim kar tako.

Če že hočeš resnico - danes sem v 99% sam samo zato, ker potihem in globoko v sebi razmišljam tako kot ti in diablo. Če ne bi bil poln egota, se tu s tako temo ne bi pojavil. Dedca sem pa kar dovolj, sicer pa tebe to tako ali tako ne briga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
no povej kak dolgo si bil sam in zdržal sam? ne znaš bit sam, zato pa se ti je svet podrl.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Nisi še mel res rad...Jaz sem bil točno tak par let nazaj, nobena mi ni nič mogla, še tej sem na začetku vedno govoril "baba" in se do nje obnašal ko bedak, potem pa me je parkrat rešila iz nemogočih situacij in takrat sem se počasi začel zavedat, da pa nje ne izpustim kar tako.

in točno ob tem spoznanju je začela zveza propadat
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
26 sm star...da sem težko sam, je čista resnica, ker tudi živim v eni taki mori, da je večinoma dolgčas...Da bom mogoče čez par mesecev spet vezan, tudi priznam, čeprav bom delal na tem, da ne bom, samo zdaj je lahko biti pameten.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

in točno ob tem spoznanju je začela zveza propadat
evil.gif

No ja...brez veze se zdaj tu norca delamo, ker jaz vem, da bi lahko določene stvari drugače naredil, se mi recimo ne bi bilo treba kregat z njo samo zaradi egota in podobnih stvari. Pa nisem bil nobena copata, samo še takrat, ko sva se videla, sem pač imel en kup stvari za počet in sem vse po malo zanemarjal. Kje je krivda vem jaz, vi ne boste nikoli, pa če se še tako trudim povedat.

Nisem pa videl, da so problemi, oz. sem vedel, pa sem imel občutek, da imam več časa, da jih rešim. Pa ni bilo tako.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Namesto da na sebi iščeš napake jih zdaj rajši išči na njej. Nobena, še tako perfektna ženska, ni popolna.

Svoje napake pa popravljaj pri naslednji. Poglaviten je začetek veze, ko se vzpostavlja ravnotežje v vezi (kdo bo malo bolj koga ubogal ter kako bo veza funkcionirala).
evil.gif
Če hočeš to ravnotežje kasneje spreminjat, se ga da samo na slabše (beri: postaneš copata), na boljše skoraj nemogoče (beri: nehaš bit copata).

PS: ko si se ti zavedel problemov, je bila ona v mislih že z eno nogo iz veze.
grin1.gif