Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Evo, pred enim mescem ostal sam, podobno kot ti. Po treh letih metek v čelo
). V glavnem se da preživet.
Je pa prvo pravilo, da se ne greš čigumija in razteguješ neizogiben konec v nedogled. Slabo za oba. Midva sva se v celmu mescu 2x slišala, pri tem sm pazu, da nisva govorila več k 5 minut. Bolj pokončno k preživiš eno zvezo, z večjo samozavestjo greš v novo, ker veš, da se ne boš sesul, tut če ti gre spet v franže. Ne se bat bit (vsaj neki časa) sam, ni tok grozn.
Na nek način te razumem, na drug pa spet ne. (kaj si rak po horoskopu?)
Kolega je tut bil po 5ih letih postavljen na hladno (za vikend mu je z enim pobegnila na morje), stem da ga je psiha zjebala tak,
da je en mesec samo pil, pa še to je pil sam v stanovanju, začel kadit (kadi še danes), že itak je bil suhljat, pa še je za 10kg shujšal,
ni se javljal na telefon, s kolegi smo hotli da gre z nami na morje za vikend, ni blo šans na tel. ga dobit,.... Pol se je nekako pobral,
je pil s kolegi, kadil še vedno,... Zdaj po enem letu je ok, sicer še vedno ko je pijan ji kak SMS napiše ampak jebat ga to so trajne
posledice. (pa ma zaj ful hudo punco, tako pravo babo, pa pravi da ni isto dobra ko prejšnja)
Najhujše je ko si ne pustijo pomagat.
Sam sicer sem bil flegmatik kaj se tega tiče, oz nesmem rečt da mi je bad, ampak nekako tako naleti da mene vedno baba pusti
zaradi neke bedne stvari (vsaj meni se zdi bedna totalno), in pol si rečem ; "prokleta krava f*kjena, j*bo ti bok mater nerazgledano
govedo, pa nisi me vredna da sediš zraven mene kajšele da si z mano" in se pol nekak prepričam da je popolno budalo in da z
njo bit je nemogoče. Mi pomaga.
Je pa res da mam v osnovi samo punce med 18-20 let, bivšo sem sedaj ko sem prišel z US nafehtal da je prišla nazaj
in sma zaj kul, kolegi sicer pravijo da je razlog da sma že prvič sla narazen... Ja je bil, po pomoti sem padel na njeno kolegico.
Pravi da mi je ful oprostila in da je od tega že dobro leto, tako da lahko živima dalje,...
Je pa res da ko me bo ta skenslala, mi bo mogoče malo bolj bed, ker je res superca baba, bomo vidli, poročam čez kakih 6 mesecev.