Kaj me čaka?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
ja, da je pac hladna in da to ni ona...kar je bilo cisto res...se vedno pa mislim, da bi resila situacijo, ampak bi malo dlje trajalo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ok, rekla je, da ne čuti več do tebe, da je hladna. No vidiš, zdaj greš lahko naprej. Ne bo se več vrnila, niti ne brskat po tem gnezdu več. Škoda truda, škoda živcev... To ali je našla drugega zdaj sploh ni več važno. Prekini vse mogoče stike..., ne ne it na kavo, če te povabi ali pokliče, da ji je dolgčas in da je osamljena. To je samo devil's trick, da preveri, če te ima še na vrvici. Oz. da dobi malo samozavesti za date, ki ga ima za tabo.

Sicer pa, se zgodi. Pač ne čuti več...normalno da je dala konec. Tudi jaz bi. Take stvari se dogajajo.

Nazadnje urejeno:

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ok, rekla je, da ne čuti več do tebe, da je hladna. No vidiš, zdaj greš lahko naprej. Ne bo se več vrnila, niti ne brskat po tem gnezdu več. Škoda truda, škoda živcev... To ali je našla drugega zdaj sploh ni več važno. Prekini vse mogoče stike..., ne ne it na kavo, če te povabi ali pokliče, da ji je dolgčas in da je osamljena. To je samo devil's trick, da preveri, če te ima še na vrvici. Oz. da dobi malo samozavesti za date, ki ga ima za tabo.

Sicer pa, se zgodi. Pač ne čuti več...normalno da je dala konec. Tudi jaz bi. Take stvari se dogajajo.

Pozabil si napisat, naj po moznosti cimprej nabrise eno. Tako jo bo najlazje pozabil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Pozabil si napisat, naj po moznosti cimprej nabrise eno. Tako jo bo najlazje pozabil.

Kako fukfrendico najbolje.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
ce mi le ni lagala, potem je se veliko cutila, samo ne toliko kt prej in tu je pomojem problem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Evo, pred enim mescem ostal sam, podobno kot ti. Po treh letih metek v čelo
confused-1.gif
). V glavnem se da preživet.
Je pa prvo pravilo, da se ne greš čigumija in razteguješ neizogiben konec v nedogled. Slabo za oba. Midva sva se v celmu mescu 2x slišala, pri tem sm pazu, da nisva govorila več k 5 minut. Bolj pokončno k preživiš eno zvezo, z večjo samozavestjo greš v novo, ker veš, da se ne boš sesul, tut če ti gre spet v franže. Ne se bat bit (vsaj neki časa) sam, ni tok grozn.

Na nek način te razumem, na drug pa spet ne. (kaj si rak po horoskopu?)

Kolega je tut bil po 5ih letih postavljen na hladno (za vikend mu je z enim pobegnila na morje), stem da ga je psiha zjebala tak,
da je en mesec samo pil, pa še to je pil sam v stanovanju, začel kadit (kadi še danes), že itak je bil suhljat, pa še je za 10kg shujšal,
ni se javljal na telefon, s kolegi smo hotli da gre z nami na morje za vikend, ni blo šans na tel. ga dobit,.... Pol se je nekako pobral,
je pil s kolegi, kadil še vedno,... Zdaj po enem letu je ok, sicer še vedno ko je pijan ji kak SMS napiše ampak jebat ga to so trajne
posledice. (pa ma zaj ful hudo punco, tako pravo babo, pa pravi da ni isto dobra ko prejšnja)
rolleyes-1.gif

Najhujše je ko si ne pustijo pomagat.
rolleyes-1.gif

Sam sicer sem bil flegmatik kaj se tega tiče, oz nesmem rečt da mi je bad, ampak nekako tako naleti da mene vedno baba pusti
zaradi neke bedne stvari (vsaj meni se zdi bedna totalno), in pol si rečem ; "prokleta krava f*kjena, j*bo ti bok mater nerazgledano
govedo, pa nisi me vredna da sediš zraven mene kajšele da si z mano" in se pol nekak prepričam da je popolno budalo in da z
njo bit je nemogoče. Mi pomaga.

Je pa res da mam v osnovi samo punce med 18-20 let, bivšo sem sedaj ko sem prišel z US nafehtal da je prišla nazaj
grin1.gif

in sma zaj kul, kolegi sicer pravijo da je razlog da sma že prvič sla narazen... Ja je bil, po pomoti sem padel na njeno kolegico.
frown-1.gif

Pravi da mi je ful oprostila in da je od tega že dobro leto, tako da lahko živima dalje,...
Je pa res da ko me bo ta skenslala, mi bo mogoče malo bolj bed, ker je res superca baba, bomo vidli, poročam čez kakih 6 mesecev.
cool-1.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Si ti ziher hotu men replyat? In ne avtorju te teme?
Jst namreč z vseh koncev dobivam pohvale, da se dobr držim
cheer.gif

Sem pa dvojček, hvala na pitancu
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ni nujno. Če jo je minlo, jo je minlo, kaj zaj moreš....
Ynos je prav reko, to z drugim sploh ni več pomembno

@avtor: Meni se pa fajn zdi, da ma bivša zdaj resnega deda pa otroka, pa vse to...
Tebi se bo tudi dobro zdelo, če ne boš taki egoist pa samo na sebe gledal.

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Najprej: prekini vse stike, če boš ostal "prijatelj", te čaka ena sama agonija.

Kako prav imaš tule !!! Te podprem 1000 % (čeprav jih tok ni, a ne) !!!
V glavnem, sam sem bil na istem, pa drugače ni šlo, kot da sem prekinil vse stike ... pa verjem, da sem jo mel fuuuuul rad, res rad ...
Ampak, za dežjem posije sonce ...
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Tole bo ravno zate:

Čas, čas, čas...to je vse kar rabiš.
Trenutno ne verjameš, boš pa čez kako leto priznal da je res.

Vedno glej na te stvari s pozitivne strani...(sploh če verjameš v usodo). Torej, to se ti je moglo zgoditi z namenom da boš čez čas spoznal osebo, ki bo neprimerno boljša od te..in takrat boš sam sebi rekel...dobro, da me je pustila.

Ta trenutek pa...prijatelji, da se zamotiš, napiješ..sicer bolje ne bo zaradi tega, boš pa nekaj ur odmislil na vse skupaj (pa kolegov ne moriti s tem kako se počutiš (ker jih po resnici povedano tudi ne zanima)...le napij se ga z njimi).

srečno.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
še to....'dobra' muzika pomaga.

Kaj je dobra sam najbolje veš kaj ti je ljubo (pa koliko si star).

Osebno bi ti priporočal ravno Def Leppard-e (npr. album Hysteria, Best of, The Ballad album)..mešanica rocka in balad (da se zjokaš in znoriš hkrati
grims-1.gif
).

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
EEEEJ, ustav konje !!!! Pa ravn zarad muske lahko pade v depresijo. Če bo poslušal kak tak komad,ki ga bo nanjo spomnu, bo štala, ti rečem ....pa ni iz trte zvito, govorim iz lastnih izkušenj...

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Sej veš, kako je s tem, a ne? Koliko (primer) Nissan Note-ov vidiš danes na cesti? Kupi ga, pa boš videl ... resno, pol slišiš same take pesmi, hočeš, nočeš .... žal je tko ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
V glasbi sigurno ne bo resitve, to me bo samo ubilo, a zal brez tega ne bo slo...

Mi pa trenutno gospod jack pomaga

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Slučajno preletim čez forum in ... o bad, sočustvujem z avtorjem teme, ene par postov je kvalitetnih, izkušnje pa to.

Nisem chuck norris, sm pa vse piške kenslal do zdej, se mi je zgodil tudi primer (pa ni blo enkrat), ko sem pustil žensko, ves ponosen, na višku moči ... pa mi je potem sčasoma zabederalo, kaj sm naredu, k je bla čist ok in za fuckat zakon, jaz pa navaden egoist! Da ne govorim o situacijah, ko si z eno, k se lima nate, ti pa misliš na drugo, hoho takrat bi se najraj udrl v zemljo. Frendi so frendi, njih porivat ne mislim, torej mi ne koristijo, razen pri tem, da me spravlajo na trenutke v dobro voljo, smeh pa to.

Skratka v nekaterih primerih sem si dolgo časa očital, so pač ljubezni, ki jih ne boš pozabu. Od tuki naprej ne vem kako zgleda to, ... to, kaj ohranit v spominu in kaj ne. Sploh ne razumem tega, da začneš jo sovražit, čeprav preverjeno deluje. Jaz mam vse stvari v dobrem spominu, tud slabe, pač nasmehnem se. Mislim, da je zlo dober nasvet okupacija z drugimi stvarmi, jaz bi najverjetneje doktoriral, preden bi prebolel, hehe.

Spomnim se kolegov, kaj so vse delal; alko, koka, šport, učenje, vse sem videl, vsa čast tistim, ki to prebolijo. Poznam pa en primer, ko ga je ena tolk sfukala, da je mudel po vseh vezah potem iztopal, kot iz avtobusa. Nauk drži; tisto, kar te ne ubije, te krepi.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
V glasbi sigurno ne bo resitve, to me bo samo ubilo, a zal brez tega ne bo slo...

Mi pa trenutno gospod jack pomaga

Ma kakšna glasba, to je slab nasvet, če že pomaga, potem ti bodo ostal komadi na dni ko si preboleval. Že tko imaš komade v spominu, ko si bil zaljubljen, ko je bila pomlad, ...itd, ne rabiš obešat tega na dobre komade, hehe