Ampak foter se ne da. Avto ima sedaj 30k km, garancija gre h koncu in bo treba menjati. Ima že vse prospekte, cenike, opcije naračunane.
Potem je že zamudil, bi moral že lani naročit.Toliko le naj gleda, da bo prej nabavil, predno mu gre garancija na obstoječem
zato sem pa dodal R ... za vak dan pa Koenigseggzonda R je track only.
Hja, tvoj passat ni letnik 2018 ali mlajši, sklepam (zakaj to omenjam, beri v nadaljevanju). Kaj je narobe z deli na Autodoc? Sam sem kupil npr. komplet zobatega jermena z vodno črpalko za cca . 200€, firma je pa CONTITECH. In kaj bi vgradil npr. uradni servis?
Ja, pranje in blowjob avta ziher pripomoreta k dodatnim 100kkm, ... doh ...
In tole: stari CANDY pomivalni stroj je delal 30 let. A kak nov stroj dela toliko časa? I doubt. Tole se nanaša na avte: pričakovat, da bo novo vozilo delalo vsaj 30 let, kot napr. Golf II, je po mojem mnenju (in mnenju večine) misija NOGO. Danajšnja vozila nikakor niso narejena za 300+ kkm brez večjih vlaganj.
Ajde, pa zdravi ostanite.
Glede prvega stavka: delam enako, četudi je to samo Beko. In menjam po nekaj letih (cca. 5-10, odvosno, kdaj kaj crkne)S Candy-jem vsega tega ne bi primerjal, pri beli tehniki tudi jaz kupujem nekaj s 5 letno garancijo, nato pa novo, ker enostavno crkne.
Še pa sem prepričan v to, da tudi današnji avti ob primernem vzdrževanju naredijo 300kkm.
Ne boš verjel, ampak sem kupil avto, ki ga potrebujem in ne tistega katerega si želim. Karoqa sploh nisem gledal. Najbolj bistveno odločitev pa je imela garaža, ki je sicer prostorna, vendar je uvoz vanjo omejen (zoprn), saj je pod kotom. Ne bom vsakič na mm vozil notri/ven. Pa še žena potem jamra. Gledal sem torej "konkurenco" Kamiqu.yogi: če bi imel opcijo da greš na karoqa...bi šel? ali ti je edino kamiq (žal) finančno dosegljiv? ali pa preprosto zadosti vsem tvojim potrebam?
saj ti verjamem. ti zadostuje, vam zadostuje. to je glavno. ne sprašujem zame, ker jaz v tale avto vržem levo nogo, pa je pol avta zasedenega. za običajne ljudi pa je vsekakor res ok, no ja, a ni bil avto leta? pa bi na karoqu tudi moral nabaviti kufer ali bi bil že zadosti (mislim da je cca 30 cm daljši od kamiqa)Ne boš verjel, ampak sem kupil avto, ki ga potrebujem in ne tistega katerega si želim. Karoqa sploh nisem gledal. Najbolj bistveno odločitev pa je imela garaža, ki je sicer prostorna, vendar je uvoz vanjo omejen (zoprn), saj je pod kotom. Ne bom vsakič na mm vozil notri/ven. Pa še žena potem jamra. Gledal sem torej "konkurenco" Kamiqu.
Ne boš verjel, imam 3 otroke in to je glavni družinski avto. Ja, vsi me čudno gledajo, svojo odločitev ostalim težko razložim, ki imajo enega otroka in ogromne avtomobile. Jaz sem se sam s sabo zelo odkrito pogovoril. Avtu ne bom služil, upam na to, da bo on meni. Prej sem imel Berlingota, novega spravim v garažo, vendar na knap, potem pa je tu botrovala odločitev, da nisi mogel dobiti bencinarja. Sedaj pa sem ruknil € še za 400 L kufer na strehi pa imam več placa kot prej v Berlingotu. S tem, da vanj ne morem spraviti 5 parov smuči, s kufrom na Berlingovi strehi pa ne morem v garažo. S Kamiqom in kufrom na strehi pa lahko in tako lahko v vsakih vremenskih razmerah lepo zlagam v kufer na suhem v garaži. Poleg kufra pa imam še en nosilec za kolo na strehi, ter nosilec za 3+1 kolo na kljuki. Tako polni pa gremo 2x na leto in nič več.
Ti živiš v leti 64? Al kje vidiš eno leto stare avte rjave okoli blatnikov?. Če ga ne pereš, bo v roku enega leta rjav, vsaj okoli blatnikov, saj se gor nabira umazanija in voda ne odteka.. Ogromno takih avtomobilov vidim vsak dan.
Na, ce ga ne peres.Ti živiš v leti 64? Al kje vidiš eno leto stare avte rjave okoli blatnikov?
Mnja, dolenjska, stajerska, imas dost teh vukojebinTi živiš v leti 64? Al kje vidiš eno leto stare avte rjave okoli blatnikov?
No saj po treh tednih si pa zasluži da ga opereš - ali vsaj pelješ v avtopralnico.Zanimivo mi je, kako “triga” nekatere, če nekdo cisti in skrbi za svoj avto.
moj avto je sterilno cist pri 405.000 km. Brez vonjav v notranjosti. Nic strganega in nic poskodovanega niti sledov obrabe.
danes je oblacno, opral avto spet po 3 tednih. Upam da bo “trigal” to cim vec ljudi tukaj
vcasih sem se spravljal na feministke, vidim da je sedaj cisto druga grupa tudi tukaj “umazanci”
S tem si zgubil vso kredibilnost pri pisanjuniti sledov obrabe.