Solato na vrtu zalije z njokam gre ta pena. jaz bi te zaprl za ene par let, v razmislek
No, zdaj mi je jasno, kako da imaš čas za tole...To je moja zadolzitev.
Tko kot mat kuha kosilo, tko kot fotr kosi travo, tko kot moja pere cunje….
Kosilo pa večerje pa jejo v menzah in restavracijah. Tja pa hodijo z javnim prevozom ali pa pesOn ma car detailing, ona pa kitchen detailing
a to je verjetno 1,5 dCi 81kW (110km) glede na to da ma 6 prestav?I rest my case your honer!
Kam gre pena od prila ko peres posodo, kam gre Ariel ko peres cunje?kam gre ta pena. jaz bi te zaprl za ene par let, v razmislek
a to je verjetno 1,5 dCi 81kW (110km) glede na to da ma 6 prestav?
v lastno čistilno napravo, uporabljamo malo čistil in kolikor se da prijazna okolju. Da si onesanževalec prve klase, si kar sebi pripiši. Da sem sosed, te prijavim. Vsaki teden. Case closed.Kam gre pena od prila ko peres posodo, kam gre Ariel ko peres cunje?
Zihr si umazanec pa nikoli nic ne umijes
Če te prav razumem, vsakega soseda ki ga vidis da enkrat na mesec vidis da pere avto, ga prijavis?v lastno čistilno napravo, uporabljamo malo čistil in kolikor se da prijazna okolju. Da si onesanževalec prve klase, si kar sebi pripiši. Da sem sosed, te prijavim. Vsaki teden. Case closed.
Ja po vrsti grem. Za okolje gre. Sosedi razumejo, ko pride inšpektor in se ne kregamo.Če te prav razumem, vsakega soseda ki ga vidis da enkrat na mesec vidis da pere avto, ga prijavis?
Pa so ti povedali, da ko ti “trigga” poklices 015872100 ?
A je prepovedano doma avto prat? Resno sprašujem.v lastno čistilno napravo, uporabljamo malo čistil in kolikor se da prijazna okolju. Da si onesanževalec prve klase, si kar sebi pripiši. Da sem sosed, te prijavim. Vsaki teden. Case closed.
Če si sosed od sajkeka, ja.A je prepovedano doma avto prat? Resno sprašujem.
JaA je prepovedano doma avto prat? Resno sprašujem.
Ti boš po mojem prvi, ki mu bo kupec rekel: gospod, ta avto ima ziher prevrtene kilometre.Žal te moram razočarati, nič od tega ni menjano. Niti pedala niso obrabljena. Bom jih enkrat jeseni sčistil z parnim čistilcem, in se bo lepo videlo. Če želiš ti lahko pošljem slike takrat. Kje ti vidiš poškodbe kjer jih ni, ne vem niti ne bom posegal v to. Najbrž te moti moja pedantnost.
Mislim, da sem dokazal, če paziš na avto, ga ustrezno čuvaš lahko gre daleč, daleč.... To je bil point vsega.
Se vidimo pri 500.000 km
A je prepovedano doma avto prat? Resno sprašujem.