Kaj kupiti za 30 jurjev?

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
X1 z malim 143 KM dizlom, ki nima večjih stroškov z gorivom itd...in je v dveh letih že izgubil 30% vrednosti, bi se z avtomatom in dobro opremo (BiXen.) dobil za okoli 25 k eur.

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Saj to JE švabska dnevna sob(ic)a
grin1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dejstvo je da so električni avti dragi v primerjavi z bencinskimi. In če se bo začela masovna proizvodnja, ali celo izumila kakšna pametna baterija, potem bo obstoječim cena padla. Seveda pa je ČE notri.

Električnim avtomobilom pada cena in to je dejstvo - ampak to je pozitivno dejstvo. Ampak, kdor hoče izkusiti prihodnost danes, je pripravljen dati več.
igi, pojdi na testno vožnjo Ampere. Te nič ne stane. Če boš potem zainteresiran, ti mogoče lahko uredim, da jo dobiš za čez vikend.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ena varianta je tudi nova Honda CR-V. Spodoben voz za soliden (ne pa extra poceni) denar.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
igi:

Če sem prav zastopil, bi rad 30k eur zapravil neracionalno. V tem primeru kupiš tisto, kar ti je všeč; v tvojem primeru Evoque.
Kakršenkoli kompromis boš naredil, ne boš srečen.
In če pogledamo še z racionalnega vidika: Če si kupiš avto, ki si ga želiš, ga boš obdržal dlje in manj izgubil na amortizaciji.

Tako, da jaz ti svetujem Evoque (čeprav meni ni všeč).

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
A ni evoque bolj damski suv? Vsaj promoivran je bil tako, čeprav tehnično verjetno res ni slab. Jaz bi gledal za CRVjem, se mi zdi odličen kompromis v vseh segmentih (teren, poraba, luksuz, videz, udobje, oprema itd)

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
A ni evoque bolj damski suv? Vsaj promoivran je bil tako, čeprav tehnično verjetno res ni slab. Jaz bi gledal za CRVjem, se mi zdi odličen kompromis v vseh segmentih (teren, poraba, luksuz, videz, udobje, oprema itd)

Za moje pojme je
smile-1.gif
Ampak, če si ga želi...

Mimogrede je Evoque kako povezan s Ford Kuga?

lp

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ne. Sicer pa tudi kuga ni slaba izbira ... a če si želi(ta) Evoque naj ga igi kupi ... voz je všečen, mogoče malce damski, vendar tehnično precej dober (zmogljiv 4x4 ... ).
wink-1.gif

CRV, hm, kaj pa vem, meni nekako ne potegne, čeprav daleč od tega da bi bil napačen.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Fak, kater [cenzura] pa kupi nov avto s takim usnjem not? Kot da bi se v 25 let staro švabsko dnevno sobo usedel.
Zakaj se mi zdi tole precej oskubljena verzija. Kaj od opreme bi lahko štel pod ”premium”? Avtomatsko klimo, park senzorje?

Hanzi, BMW je premium, oprema je precej solidna (šibedah/panorama), usnje, el.nastavljivi ogrevani sedeži, avtomatik, PDC,kupljen v SLO ... kaj po tvojem manjka
sprasujem se.gif

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
@Malecky:

No, brez opreme glih ni, nima pa nekaterih dodatkov, ki bi si jih poželel, vendar ne za tolko, kot hoče vw za njih ( npr. Xenon za 1400 itd...). Nekatere cukrčke bom pa v
seeno vzel, tisto kar je dejansko uporabno in za zmerno ceno.

110ks bo menda za ženo za šiht pa nazaj ok, če ne pa ga bomo čipiral na 160 al kolk že.. pa glede na to, da ji vsak mesec dajo plačo, menda tud ne rabi navigacije za firmo najdet :)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ja saj vem...samo v drugih temih si malce drugače "sanjal" in ti nikakor ne bi predlagal oskubljenega tiguana na to kar si si pisal oz. želel. Za omenjeno uporabo pa super avto. Fotr ma fully loaded Tiguana navigacija je itak obupna isto rikverc kamera, streha odlična in res paše v te SUVe, Xenon obvezen, ogrevano usnje pa ne vem...meni ni všeč usnje, samo basic zici v VW so bljak.

Moji je pomoje tudi malo "bad", da nisva vzela SUV style zadevce, sam tuki nima kaj veliko glasu zraven oz. je spustila, ker sem rekel, da bom potem kupil še enga par 100KM bencinarja. :D
grin1.gif
CX5 in Kuga sta mi še vedno všeč in če bo ugodna varianta je možno da menjam.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
PS. Kakšen je Evoq za 30k€....do 30k! Od kolega fotr je dal 65k al neki tacga.
shocked-1.gif

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ja saj vem...samo v drugih temih si malce drugače "sanjal" in ti nikakor ne bi predlagal oskubljenega tiguana na to kar si si pisal oz. želel.

Ja, si čisto prav napisal, sanjal. Ko sem nato malo prespal in videl, kolko plač je treba dati za traumavto, so se sanje nehale :) Konec koncev mi avto niti pod razno ni glavna stvar v življenju.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
To ni čist res...polno SUV se zdaj vozi z dobrimi 6 litri dizla, kar je odlično in se lahko povsem smatra kot ugodna poraba.

igi: On topic.... jaz bi sicer raje vzel malce starejšo kripco ala ML, drugače pa glas za CX5 ali pa novo Kugo.
¸

Kateri SUV se vozi za 6 litrov?
confused-1.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
nissan kaškaj 1.5 dci in morda novi 1.6 dci, potem pa se pocasi konca. Seveda pa je to daleč od premium razreda.