Pri 308SW z otroškim sedežem zadaj v "rikverc" obrnjenim mora biti sovoznikov sedež kar fejst naprej porinen. Punci je OK, mojim nogam, če sem sopotnik, pa ni najbolj všeč. Prtljažnik je zadosti velik, na zadnjih sedežih pa res ni največ prostora. Tako da bo naslednje leto verjetno menjava za 508, ker me je Peugeot sicer prav prijetno presenetil.Iz izkusenj. Sem mislil kupit, nalozil 2 mulca zadaj in se peljal in premislil. Ravno tako se je premislila zena....
ksz...
...ampak še pred letom alid vema si tukaj lahko bral kako je 1.2 tsi v octavii več kot dovolj močan
To nekateri se danes trdijo...
Ne vem, 164ps je tako, da morš že pogledat kje boš prehiteval. Ne rabiš zaleta ampak vseeno je treba bolj premislit a je dovolj prostora ali ne. 110ps vprašanje, če bi si med Slovenj Gradcem in Velenjem upal prehitevat kje.
Ta tema je dokaz, da je folk na alterju bolan. In to vedno eni in isti. Ratuje res smrad ta forum. Ce ni avto svaba, je avtomaticno drek. Ce bi pa zdaj prilepil NEMSKO studijo o stevilu okvar, kjer so vsi nemci v spodnjem delu, bi se pa spet nasel tisoc in en bedast izgovor.
Zanimivo, nasel podatke, da je povprecna moc avtomobilov v Nemciji 129KM, v Italiji celo 100KM.... Na alterju pa 400 ni dovolj za varno voznjo...
sej pravim, ni panike, samo je zanimivo da je 1.2 tsi ali 1.6 tdi 105 km v nemcu dovolj, med tem ko v francozu z isto teži ni dovolj niti za vključevanje na AC,alter pač
Ni pa slabo, niti eno niti drugoNe, ne potrebuješ pod nujno 400hp in nemško vozilo