Bi rekel da so kupci avtomobilov v teh časih isti paničarji, ki kupujejo na zalogo olje, moko in skret papir.
VW Tiguan Rline (okoli 2019). Gledam po avtonetu, da so cene tam kjer so bile leta 2019, ko sem kupil svojega. Dobil sem novega R line rocni menjanik brez 4x4 za nekaj cez 28k€. Danes na avtonetu ni rabljenega tega letnika za tak denar.
Ja, se kar strinjam (razen, ko gre za nujno menjavo avta), ampak hkrati se pa sprašujem ali dejansko verjamejo, da se bo trend kar nadaljeval in bodo čez 2-3 leta lahko prodali po skoraj isti ceni, kot danes kupujejo, in gledajo na (pre)drag avto kot na investicijo?Bi rekel da so kupci avtomobilov v teh časih isti paničarji, ki kupujejo na zalogo olje, moko in skret papir.
verjetno r line z kvačkalico itak nasploh ni kaj dosti
Altrack kupljen tocno pred.enim.letom v DE, letnik 17/18, skoraj 30 jurjev, prevozenih 70. In ja, kar je bilo pametnega, je bilo tudi gor prodano v roku nekaj dni.Jaz sem kupoval avto konec avgusta lani in anjoblj od vsega so me šokirale cene VW-jev. Folk je htel za VW Golf Variant 2.0 TDI DSG, letniki 2017/2018, prevoženih okrog 100k, brez neke oh in sploh opreme VEČ kot je stal MB C 220d AMG 4x4 z praktično vso možno opremo, letnik 2018. Enako z Passati Alltrack, matrični žarometi mokre sanje... Pa si misliš, "eh eno jo prodajati, drugo pa prodati" in pol vidiš čez kakšnih 10 dni "prodano." WTF???
Sorry, ampak 4 leta star alltrack za 30k pač ni "pameten nakup"Altrack kupljen tocno pred.enim.letom v DE, letnik 17/18, skoraj 30 jurjev, prevozenih 70. In ja, kar je bilo pametnega, je bilo tudi gor prodano v roku nekaj dni.
Lani je bil triSorry, ampak 4 leta star alltrack za 30k pač ni "pameten nakup"
zna bit veš.Tiguan DSG, 4motion, z bolj kot ne z vso opremo je bil tudi leta 2019 okroglih 40k €. Kolega je pred novim letom naročil novega Allspace, sicer ga nisem pretirano spraševal o opremi, ampka je rekel da je tudi malo čez 40k €. Je rekel da so mu obljubili da bo junija, yeah right.
Toliko ga bo tudi plačal.Je en znanec lani naročil arteona za 50k, rok dobave se mu iz mesca v mesec podaljšuje, letos avgusta naj bi prišel, sem mu rekel, naj ga kar prvi dan na avto net da z večjo ceno seveda.. Pomoje mu zgori telefon
Naj bi danes njegova konfiguracija stala 70k Nisem pa preverjal. Sick.
Sestra kupila novega cliota 4 1.2 16v za 9900 leta 2019, prodala ga je prejšnji teden za 11500 z 45.000 km
prodan je bil v nekaj dneh na avto.net
Toliko ga bo tudi plačal.
Garantirajo ti ceno za cca 1 mesec, potem sprememba do 5%, ki jo moraš požret, za večjo lahko odstopiš brez stroškov.
Sem ga tudi vprašal, ali cena ostane, rekel je da ja.. Plačal pa je 20% ob naročilu.Toliko ga bo tudi plačal.
Garantirajo ti ceno za cca 1 mesec, potem sprememba do 5%, ki jo moraš požret, za večjo lahko odstopiš brez stroškov.