Woke!1!

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.260
1.399
113
Ce pa se naredi vse namesto njih. Vidim v vrtcu. Moj je star pet let, pridem ponj, se vsedem in cakam, da se preobuje in oblece. In je bil star manj kot 3, ko sem s tem zacel. Vidis pa vsaj 80% starsev, ki pridejo, ga sezujejo ,preobujejo, jakno gor, kapo, pa potem se vse namesto njega nesejo v avto. A ko gredo z vrtem ven, se zrihtajo sami. Posteljo postlat, kaj je to?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

luka51

Guru
16. avg 2007
14.522
5.836
113
Ko misliš, da … ma qurac - saj v službi niso nič boljši.

Majstri …

Si pa je treba ogledalo postaviti - to je rezultat vzgoje naših otrok - ozr. ti šele prihajajo …
Če se pubeci po šoli šoli menijo kak more moped na redni servis pelat. Mater ko je tomos zaribal stari vedo ni ker sn naskrivaj nabavo drugo mašino pa menjal in to v bloku. Toti pa ne znajo 6deci olja ven zlit. Je marsikaj izgubljenega pri aktualnih generacijah ja. Jaz jim pravim čakajoča generacija. Samo čakajo, noben se ne znajde sam.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.006
113
Lublana
Obišči stran
Taki časi so. Mlajše generacije ne znajo nič praktičnega naredit.
Sodelavec (26let) je zadnjič v svoj novi avto natočil dizel v rezervoar za AD blue. Ti pa misliš, da bo dejansko kdo sam olje menjal ali pa celo motor. Vse kar znajo je uporaba aplikacij. Napol invalidi so že.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.492
7.127
113
Taki časi so. Mlajše generacije ne znajo nič praktičnega naredit.

Te mlajše genercije so vzgajali starci, kateri vse obvladajo z levo roko... Mar to pomeni, da tudi sami niso nič znali?
Dnevno se srečujem z kupom ljudi različnih starosti. Pa znajo biti boomerji bolj nefunkcionalno pismeni kot pa mladina.

Ampak to je že ena druga tema odprta.

• Všeč mi je
Reactions: corsol