Ovinki?
torej no go cono kreiraš?
Kaj je z njimi? Zraven dobiš šablono in navodila, kako položiti žico za odprte 90 (to so potem verjetno 270st ) in več stopinjske kote. Malo težje gre edino, če je v kotu tudi klančina, potem z originalnimi kolesi zna razriti teren. Ampak za Worxa spet dobiš bodisi terenske gume, bodisi špice.
Spremembe lokacije žice, še posebej če kline zabijaš, prvo ven, nato spet not.Kaj paje tko kompliciranega pri polaganju žice?
Zadnjič ti je auto-update zmešal lubo 2 med košnjo, se jih ne da izklopiti ?Še enkrat preberi …
Husa daleč, da je najboljša - a je, vsaj trenutno na našem koncu, edina kjer si dokaj siguren, da tisto kar (pre)plačaš (beri: ne obljubljajo gradov v oblakih) tudi dobiš. Še več - ko kaj crkne tudi najdeš nekoga, ki to lahlo popravi - predvsem nekoga, ki imq rezervne dele.
Sam sem šel na Luba 2, nimam pa nobenega namena Mammotion kriviti za “sranje” v katerem se bom znašel. Igram na karto: “Ne bo se meni pokvarilo …”.
In ja - husa (no - vsi “standardi”) bodo slej kot prej morali nekaj riskirati ali se sprijazniti, da bodo “zaostali”.
Je pa to vse skupaj odraz današnje družbe - vse takoj in zdaj in najboljše in skoraj zastonj.
Mimgrede - kje je Uberovo samovozeče vozilo?
Still continuing... ANFR came to check after the firmware update (rtk and robot). The frequency band used is slightly different but the emission rate is still higher than the requested 1% (around 20 to 40% for me). So I made a new request for a fix... or to take back my equipment! If Mammotion can't solve the problem I think their sales in France and Europe will get complicated!!
Following the updates (RTK and robot), the problem seems to be resolved, after checking the ANFR at my place. I must nevertheless point out that in my case, Mammotion's after-sales service was responsive.
Mammotion is reportedly rolling out a global update in Europe to fix this issue. Until now, it was just a targeted update.
To avoid this type of problem again, I have installed a connected socket on the antenna that I can turn off remotely when I am not using the robot, without hindering charging.