McGiver, res imajo pred leclercom rastavljen Cub Cadet... Sem včeraj bil tam in je bil vrei prodajalec... Sem mu samo rekel, da se zanimam za to kosilnico, pa jo je takoj vžgal, demonstriral vse in bil res prijazen... Malo sma se pogovorila tudi o raznih rider-jih, ampak je za klanec bolj tak-tak...
Hanzi, sem pisarniški molj, ampak taka dela ravno poskrbijo, da se malo razgibam in dam misli na off (eno slušalko v uho in gasa)...
oby, pri robotskih kosilnicah po mojem mnenju res mora bit lep teren, saj imajo dokaj mala kolesa... V tem klancu je polno takih skritih lukenj, da včasih moram vreu potisnit sedanjo kosilnico, ker cela kola not pade... Pa ktrinovci se naredijo... Pa teren (klančina) se ob suhih/mokrih obdobjih spreminja (podaja) in nastanejo nove razpoke/luknje, ki mislim, da bi robotsko kosilnico zaustavile... Pač breg je qrba...
Iz izkušenj pač vem, da se nebi dobro odnesla...
piagolo, vsaka žival potrebuje neko osrkbo in prostor in konc koncev tudi neko znanje, če gre kaj narobe... Ni mi ravno do tega... Pa imam rad živali... Še sploh pa je nebi mogel jest, če bi jo večkrat božal in bi bila naša...
Torej, včeraj sem videl obe kosilnici v živo (MTD WCM 84 E in Cub Cadet)... Mi je celo prodajalec (od Hojnika) reko, da je nekak MTD budget znamka od Cub Cadet... Je pa MTD cenejši za kakih 700 eur (1500eur vs 2200eur)... Je pa kosilnico kar vredu upravljat... Sem lani prvič kosil z Muto in se moraš res vredu zraven naret, da jo obrneš, tu se mi je zdelo manevriranje precej lažje in z manj napora... Je pa res, da je verjetno na terenu drugačna situacija...
Malo me moti, da imajo ročice na potisk navzdol (pa že v osnovi so neki visoki ročaji)... Bolj se mi dopade, da potegneš ročico navzgor...
Če bo slučajno kdo kaj kupoval pri Hojniku, bi naj imeli prvi vikend v aprilu neka znižanja... Samo za info...